mace287 6 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας και καλός σας βρήκα!! Eδώ και ένα μηνα διαβάζω σχετικά με το ενυδρείο και πάντα ήθελα να ασχοληθώ και να αφιερώσω χρόνο σε αυτό!!! μετά από ερευνα αποφάσισα να αγοράσω το rio180, στο pet shop μου είπαν πως μπορώ να αναβαθμίσω λίγο το φίλτρο αλλάζοντας τα σφουγγάρια με αλλα υλικά για αρχή (για να μην αγοράσω εξωτερικό ακόμα λόγο χρημάτων). αποφάσισα να είναι φυτεμένο αφού από ότι διάβασα στο forum έχει παρα πολλά θετικά(εκτος από ότι μου αρέσουν τα φυτά μέσα στο ενυδρείο)θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τι ψαρια να βάλω μέσα? μου αρέσουν παρα πολύ τα αγγελοψαρα ένα ζευγάρι ίσος? επίσης θα ήθελα κάποια που να μην μεγαλώνουν πολύ σε μέγεθος με έντονα χρώματα και κάποιον γλείφτη ίσος? οποιαδήποτε συμβουλή δεκτη ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 6 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορούσες να βάλεις αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Ram_cichlid αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Corydoras αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Ancistrus αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Otocinclus αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Black_tetra και κάποια από την οικογένεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 (edited) θα μπορούσες να βάλεις αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Ram_cichlid αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Corydoras αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Ancistrus αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Otocinclus αυτά http://en.wikipedia.org/wiki/Black_tetra και κάποια από την οικογένεια Σε όλα τα ψάρια που προτείνεις στον φίλο μας υπάρχουν τα προφίλ τους εδω και μάλιστα αναλυτικότατα! Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την βάση δεδομένων του ΑΖ για να μην πηγαίνει και τσάμπα οι δουλεία κάποιον ανθρώπων! Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας και καλός σας βρήκα!! Eδώ και ένα μηνα διαβάζω σχετικά με το ενυδρείο και πάντα ήθελα να ασχοληθώ και να αφιερώσω χρόνο σε αυτό!!! μετά από ερευνα αποφάσισα να αγοράσω το rio180, στο pet shop μου είπαν πως μπορώ να αναβαθμίσω λίγο το φίλτρο αλλάζοντας τα σφουγγάρια με αλλα υλικά για αρχή (για να μην αγοράσω εξωτερικό ακόμα λόγο χρημάτων). αποφάσισα να είναι φυτεμένο αφού από ότι διάβασα στο forum έχει παρα πολλά θετικά(εκτος από ότι μου αρέσουν τα φυτά μέσα στο ενυδρείο)θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τι ψαρια να βάλω μέσα? μου αρέσουν παρα πολύ τα αγγελοψαρα ένα ζευγάρι ίσος? επίσης θα ήθελα κάποια που να μην μεγαλώνουν πολύ σε μέγεθος με έντονα χρώματα και κάποιον γλείφτη ίσος? οποιαδήποτε συμβουλή δεκτη ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλώς ήρθες στο χόμπι ! Στο φίλτρο του ενυδρείου πρέπει να προσθέσεις υλικά επάνω στα οποία θα αναπτυχθούν αποικίες βακτηρίων, απαραίτητες για τη λειτουργία του. Για να μπορέσει κάποιος να σου προτείνει ψαράκια, πρέπει να μας πεις αν είσαι διατεθειμένος να προετοιμάζεις το νερό κατάλληλα. Τι εννοώ ; Για τα ψαράκια που σου πρότεινε ο φίλος για παράδειγμα , χρειάζεσαι μαλακό νερό με χαμηλό ph. Αν μπορείς , ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή και ότι απορίες έχεις , επανέρχεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη για την φόρμα!να πω πως δεν το ήξερα ίσως να πω και ψέματα απλά βόλεψε το google!Εφόσον ο φίλος θέλει οπωσδήποτε ένα ζευγάρι αγγελόψαρα του πρότεινα στις ίδιες σχετικά συνθήκες νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας!! βρήκα καταπληκτικές τις προτάσεις σου sammy! μου αρέσουν παρα πολύ τα neon tetra σκεφτόμουν ίσος 5-6 αλλα στο προφίλ τους διάβασα πως είναι επικίνδυνο να τα φάνε τα αγγελοψαρα Ξετρελάθηκα από τα χρώματα του blue ram cichild ίσος ένα ζευγάρι να ήταν ιδανικά και θα ήθελα να ρωτήσω, ψάχνοντας βρήκα τα Cyprinids μήπως θα μπορούσα να βάλω 4-5 και από αυτά? 2 αγγελοψαρα και ένα ψάρι βυθού να μην υπερβαίνει τα 15cm. οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Καλώς ήρθες στο χόμπι ! Στο φίλτρο του ενυδρείου πρέπει να προσθέσεις υλικά επάνω στα οποία θα αναπτυχθούν αποικίες βακτηρίων, απαραίτητες για τη λειτουργία του. Για να μπορέσει κάποιος να σου προτείνει ψαράκια, πρέπει να μας πεις αν είσαι διατεθειμένος να προετοιμάζεις το νερό κατάλληλα. Τι εννοώ ; Για τα ψαράκια που σου πρότεινε ο φίλος για παράδειγμα , χρειάζεσαι μαλακό νερό με χαμηλό ph. Αν μπορείς , ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή και ότι απορίες έχεις , επανέρχεσαι. έχω διαβάσει αρκετά στο forum απλά καθότι καινούργιος μου φαίνονται όλα βουνό πιστεύω ότι στην πράξη θα είναι πολύ πιο εύκολο!! στο pet shop μου είπε προετοιμασία με βακτήρια 2 εβδομάδες για να στρώσει το φίλτρο . υποθέτω πως σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορώ να ρυθμίσω και το κατάλληλο ph. δεν ξέρω αν είναι λάθος οποια συμβουλή καλοδεχούμενη!! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2013 - mace287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 έχω διαβάσει αρκετά στο forum απλά καθότι καινούργιος μου φαίνονται όλα βουνό πιστεύω ότι στην πράξη θα είναι πολύ πιο εύκολο!! στο pet shop μου είπε προετοιμασία με βακτήρια 2 εβδομάδες για να στρώσει το φίλτρο . υποθέτω πως σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορώ να ρυθμίσω και το κατάλληλο ph. δεν ξέρω αν είναι λάθος οποια συμβουλή καλοδεχούμενη!! Για το στρώσιμο, μια καλή λύση είναι το μπόλι εδώ. Όταν λες ότι θα ρυθμίσεις το ph, πως το εννοείς ; Για να κατεβάσεις το ph μπορείς να χρησιμοποιείς τύρφη , φύλλα catappa ή αντίστροφη όσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Για το στρώσιμο, μια καλή λύση είναι το μπόλι εδώ. Όταν λες ότι θα ρυθμίσεις το ph, πως το εννοείς ; Για να κατεβάσεις το ph μπορείς να χρησιμοποιείς τύρφη , φύλλα catappa ή αντίστροφη όσμωση. Το ενυδρείο θα το έχω στα χερια μου τέλος τις επομενης εβδομάδας! Τότε θα μπορέσω να μετρήσω και το ph οποτε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα χρησιμοποιήσω κάποιον από αυτούς τους τρόπους! Για το μπόλι μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο για αρχή να δοκιμάσω κάτι τέτοιο ως νέος! δεν ξέρω το έχεις δοκιμάσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Το ενυδρείο θα το έχω στα χερια μου τέλος τις επομενης εβδομάδας! Τότε θα μπορέσω να μετρήσω και το ph οποτε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα χρησιμοποιήσω κάποιον από αυτούς τους τρόπους! Για το μπόλι μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο για αρχή να δοκιμάσω κάτι τέτοιο ως νέος! δεν ξέρω το έχεις δοκιμάσει ? Το έχω δοκιμάσει ναι, αλλιώς δεν θα σου πρότεινα κάτι που δεν έχω κάνει. Ριψοκίνδυνο δεν είναι. Είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να στρώσεις το ενυδρείο σου. Αν το ενυδρείο από το οποίο θα πάρεις το μπόλι είναι "καθαρό", δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας!! βρήκα καταπληκτικές τις προτάσεις σου sammy! μου αρέσουν παρα πολύ τα neon tetra σκεφτόμουν ίσος 5-6 αλλα στο προφίλ τους διάβασα πως είναι επικίνδυνο να τα φάνε τα αγγελοψαρα Ξετρελάθηκα από τα χρώματα του blue ram cichild ίσος ένα ζευγάρι να ήταν ιδανικά και θα ήθελα να ρωτήσω, ψάχνοντας βρήκα τα Cyprinids μήπως θα μπορούσα να βάλω 4-5 και από αυτά? 2 αγγελοψαρα και ένα ψάρι βυθού να μην υπερβαίνει τα 15cm. οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτη για αυτό δεν σου πρότεινα τα νέον αν και στο δικό μου ενυδρείο μια χαρά συμβιώνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου, σε ζηλεύω... Από τις καλύτερες στιγμές του χομπι η απόκτιση ενός καινούργιου ενυδρείου και η έρευνα για το ποιά ζωντανά θα βάλουμε μέσα... Ψάξτο και απόλαυσε το μέχρι εκεί που δε πάει. Και μια πρόταση : Congo tetra και για περισσότερες φώτο στο google (αν και οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 8 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Φίλε μου, σε ζηλεύω... Από τις καλύτερες στιγμές του χομπι η απόκτιση ενός καινούργιου ενυδρείου και η έρευνα για το ποιά ζωντανά θα βάλουμε μέσα... Ψάξτο και απόλαυσε το μέχρι εκεί που δε πάει. Και μια πρόταση : Congo tetra και για περισσότερες φώτο στο google (αν και οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ). δεν φαντάζεσαι έχω τρελαθεί από τα είδη και τα χρώματα τους δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!!! Ελάχιστο μήκος ενυδρείου τα 120 εκατοστά Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2013 - mace287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #14 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 (edited) καλημέρα!! κάνοντας τόσες μέρες αναζήτηση στο forum γενικά με τα ψαρια και αύριο θα έχω και το ενυδρείο στα χερια μου για να ξεκινήσω το στρώσιμο θα ήθελα να ρωτήσω μήπως είναι πιο εύκολο τελικά αντί για τροπικό να βάλω Cichlids πχ από λίμνη malawi? δηλαδή μιας και είμαι αρχάριος μήπως είναι πιο εύκολο να στήσω ένα ενυδρείο με Cichlids αντί για ένα ενυδρείο με τροπικά?Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατά ποσο εύκολο είναι να βρείς Cichlids σε pet shop και αν θα μπορούσα να βάλω και κάποια διαφορετικά ήδη μέσα? πχ για τα λίτρα μου είδα πως θα ταίριαζαν ένα χαρέμι από Pseudotropheus Demasoni θα μπορούσα να τα συνδυάσω με άλλο ένα χαρέμι από κάποιο είδος με αντίστοιχο μέγεθος? Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2013 - mace287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 γεια σου φίλε μου! όλα τα ψάρια έχουν τις απαιτήσεις τους, που αν δεν μπορέσεις να τις προσφέρεις, δεν θα χαρείς το ενυδρείο ούτε εσύ αλλά ούτε και οι κάτοικοι. Από κιχλίδες Αφρικής έχεις αρκετές επιλογές. Από Malawi μπορείς να βάλεις μία ομάδα απο demasoni, τα οποία δεν μπαίνουν σε χαρέμι λόγο της μεγάλης τους επιθετικότητας. Ξεκινάς με μια 10άδα-12άδα. Δεύτερο είδος είναι απαγορευτικό για το μήκος σου. Εκτός αν θες να πας προς Tanganyika μεριά, οπού εκεί θα μπορέσεις να συνδυάσεις 2 είδη. Ρίξε μια ματία εδω, για να δεις τις επιλογές που έχεις, καθώς και τι χρειάζεται ένα Αφρικάνικο ενυδρείο. Οτι απορία σου δημιουργηθεί την συζητάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #16 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 γεια σου φίλε μου! όλα τα ψάρια έχουν τις απαιτήσεις τους, που αν δεν μπορέσεις να τις προσφέρεις, δεν θα χαρείς το ενυδρείο ούτε εσύ αλλά ούτε και οι κάτοικοι. Από κιχλίδες Αφρικής έχεις αρκετές επιλογές. Από Malawi μπορείς να βάλεις μία ομάδα απο demasoni, τα οποία δεν μπαίνουν σε χαρέμι λόγο της μεγάλης τους επιθετικότητας. Ξεκινάς με μια 10άδα-12άδα. Δεύτερο είδος είναι απαγορευτικό για το μήκος σου. Εκτός αν θες να πας προς Tanganyika μεριά, οπού εκεί θα μπορέσεις να συνδυάσεις 2 είδη. Ρίξε μια ματία εδω, για να δεις τις επιλογές που έχεις, καθώς και τι χρειάζεται ένα Αφρικάνικο ενυδρείο. Οτι απορία σου δημιουργηθεί την συζητάμε. Διαβάζοντας εδώ Ιδανικοί Συγκάτοικοι: είναι συμβατα σχεδόν με όλα τα είδη mbuna!Επίσης και αυτό : Τα ελάχιστα λίτρα ενυδρείου που μπορεί να φιλοξενηθεί ένα χαρέμι απο το είδος αυτό είναι τα 180 λίτρα!! Για αυτό ρωτάω μην με παρεξηγείς δεν ξέρω για αυτό και η ερώτηση μου!!! δηλαδή αν συνδύαζα Pseudotropheus Demasoni με Pseudotropheus Flavus η με Pseudotropheus Ατσέι "Msuli" είναι εφικτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #17 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί θα ήθελα να είχα διαφορα χρώματα μέσα στο ενυδρείο και έλεγα τελικά μήπως ήταν καλύτερο από όλα να στραφώ σε Pseudotropheus Saulosi που το αρσενικό με το θηλυκό έχουν διαφορα χρώματος και να αφήσω μονο αυτό το είδος μέσα! Αλλα ποσα θα μπορούσα να βάλω μέσα στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 (edited) εγω θα εβαζα ενα κοπαδι ροδοστομους (15 ατομα) και αλλο ενα κοπαδι καρδιναλιους. ενα μικροτερο κοπαδι κορυ (10 ατομα) ή ισως κανα ζυγαρι νανοκιχλιδες και θα εβαζα μπολικα φυτα και εκει να δεις χρωματα! εναλλακτικα ενα χαρεμι με pearl gourami και ενα κοπαδι αρλεκινους! αλλα απ οτι βλεπω σε κερδισε ο σταθης!!!! Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Φεβρουαρίου 2013 #19 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω πως ενα χαρεμια saulosi (1m-3,4f) με πολλες πετρες θα πετυχει θα εχεις και την δημορφια που θελεις ! το φιλτρο ειναι το εσωτερικο ή εχεις αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #20 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 εγω θα εβαζα ενα κοπαδι ροδοστομους (15 ατομα) και αλλο ενα κοπαδι καρδιναλιους. ενα μικροτερο κοπαδι κορυ (10 ατομα) ή ισως κανα ζυγαρι νανοκιχλιδες και θα εβαζα μπολικα φυτα και εκει να δεις χρωματα! εναλλακτικα ενα χαρεμι με pearl gourami και ενα κοπαδι αρλεκινους! αλλα απ οτι βλεπω σε κερδισε ο σταθης!!!! Και εγώ στην αρχή αν διαβάσεις πιο πάνω για τροπικό σκεφτόμουν αλλα και από ότι διάβαζα είναι σχετικά δύσκολο να κρατήσω το νερό σε χαμηλές τιμές του ph αλλα μου αρέσουν παρα πολύ τα ενυδρεία με πέτρες τύπου moonstone και με κάποιο 3d background αλλα όλα αυτά ανεβάζουν αρκετά το ph οποτε δεν θα μπορούσα να συνδυάσω και τροπικά και βραχώδες λόγο του ph έτσι κατέληξα στις kixlides οι opoioes είναι και αυτές πολύ όμορφα ψαρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Η Αφρική Θοδωρή, όχι ο Στάθης! Σε ένα μέτρο ενυδρείο δεν μπορούν δυστυχώς να μπουν 2 είδη mbuna. Κανονικά ούτε σε ένα μέτρο αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ψαριού και ποντάρεις λίγο και στο μέγεθος του κάθε ψαριού. οπότε αν μείνεις στη Malawi θα αρκεστείς σε ένα είδος. Τα saulosi έχουν την φήμη σχετικά επιθετικού mbuna αν και μικρόσωμα. όχι οτι δεν έχουν κρατηθεί σε ένα μέτρο. Εγώ προτείνω τα demasoni γιατί εκτός οτι έχουν εκπληκτικά χρώματα, θα έχεις και πληθυσμό σε σχέση με οποιοδήποτε αλλο mbuna που θα πρέπει να μπει σε χαρέμι(1αρσ./3-4 θηλ.) Το λινκ με τις επιλογές Tanganyika τις είδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #22 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω πως ενα χαρεμια saulosi (1m-3,4f) με πολλες πετρες θα πετυχει θα εχεις και την δημορφια που θελεις ! το φιλτρο ειναι το εσωτερικο ή εχεις αλλο? είναι το εσωτερικό αλλα θα μου βάλει μέσα αντί για τα σφουγγάρια αλλα υλικά για να έχω καλύτερη απόδοση τώρα στην αρχή μέχρι να μπορώ οικονομικά να πάρω και ένα εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Η Αφρική Θοδωρή, όχι ο Στάθης! Σε ένα μέτρο ενυδρείο δεν μπορούν δυστυχώς να μπουν 2 είδη mbuna. Κανονικά ούτε σε ένα μέτρο αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ψαριού και ποντάρεις λίγο και στο μέγεθος του κάθε ψαριού. οπότε αν μείνεις στη Malawi θα αρκεστείς σε ένα είδος. Τα saulosi έχουν την φήμη σχετικά επιθετικού mbuna αν και μικρόσωμα. όχι οτι δεν έχουν κρατηθεί σε ένα μέτρο. Εγώ προτείνω τα demasoni γιατί εκτός οτι έχουν εκπληκτικά χρώματα, θα έχεις και πληθυσμό σε σχέση με οποιοδήποτε αλλο mbuna που θα πρέπει να μπει σε χαρέμι(1αρσ./3-4 θηλ.) Το λινκ με τις επιλογές Tanganyika τις είδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #24 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Η Αφρική Θοδωρή, όχι ο Στάθης! Σε ένα μέτρο ενυδρείο δεν μπορούν δυστυχώς να μπουν 2 είδη mbuna. Κανονικά ούτε σε ένα μέτρο αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ψαριού και ποντάρεις λίγο και στο μέγεθος του κάθε ψαριού. οπότε αν μείνεις στη Malawi θα αρκεστείς σε ένα είδος. Τα saulosi έχουν την φήμη σχετικά επιθετικού mbuna αν και μικρόσωμα. όχι οτι δεν έχουν κρατηθεί σε ένα μέτρο. Εγώ προτείνω τα demasoni γιατί εκτός οτι έχουν εκπληκτικά χρώματα, θα έχεις και πληθυσμό σε σχέση με οποιοδήποτε αλλο mbuna που θα πρέπει να μπει σε χαρέμι(1αρσ./3-4 θηλ.) Το λινκ με τις επιλογές Tanganyika τις είδες? Ναι είδα όλες τις επιλογές που μπορώ να βάλω αλλα μπορώ να πω δεν με ενθουσίασαν όπως τα malawi στα χρώματα!! μάλλον θα καταλήξω στην επιλογή τον demasoni! Αλλα και κάτι σε κίτρινο δεν θα μπορούσα να βάλω μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 οπως ειπε ο Σταθης θα πας για ενα ειδος demasoni ειναι ομαδα 10-12 ατομων ζωηρα και κινηση saulosi χαρεμι (1m-3f) διχρωμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος