mmamatsis 6 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν και οι φωτογραφιες δεν ειναι πολυ καλες στην παρουσιαση του ενυδρειου θα ειναι καλυτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Κουκλιά είναι, να σου ζήσουν να τα δεις ...πιατέλες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 6 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 μακαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 6 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ όμορφα ....μπράβο φιλαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 6 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου είναι πολύ όμορφα να τα χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια φιλε, να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 6 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 σας ευχαριστω θα γινει και αναλυτική παρουσίαση του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ όμορφα! Σκαστα στο φαΐ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Φάτσες ! Τι έχει γίνει με τους δισκάδες τώρα τελευταία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 7 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 πολυ ομορφα φιλε μου, να τα χαιρεσε!!! δωσε μας και μια ολοκληρη το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelis82 7 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραία δισκάκια!Να τα χαίρεσαι φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 πολυ ομορφα φιλε μου, να τα χαιρεσε!!! δωσε μας και μια ολοκληρη το ενυδρειο. Το βραδυ θα ανεβασω και μια με το ενυδρειο αλλα οπως ειπα θα κανω παρουσιαση μολις μου ερθει και το δευτερο εξωτερικο φιλτρο και και το ετοιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 7 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιος να τα χαιρεσαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 8 Φεβρουαρίου 2013 Author #14 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο ειναι το ενυδρειο (απο κινητο ειναι η φωτογραφια) αλλα ακομα δεν εχει τελειωσει πρεπει να μπει το δευτερο εξωτερικο φιλτρο και να γινει και λιγο house keeping!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolo 8 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραία τα δισκάκια σου μπράβο φίλε μου καλό τάισμα και τακτικές αλλαγές!!! Νόμος! Το ένα σου δισκάκι το spotted μοιάζει με ένα από τα δικά μου! Τι λίτρα είσαι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 8 Φεβρουαρίου 2013 Author #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 απο αλλαγες καθε 2 μερες 60 λιτρα και μια φορα τον μηνα 120 λιτρα.Οταν με το καλο παρουν ογκο επειδη τωρα τα εχς στον ογκο θα ανεβουν και τα λιτρα της αλλαγης. 450 λιτρα ειναι το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolo 8 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Χαχα ωραίος!!! Αφού είναι στον όγκο τότε οκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 μπραβο φιλαρακι! κουκλια ειναι! υ.γ. πως μ'αρεσει η ξεραΐλα(αλλα και το νερο τσάι) στα δισκαδικα δεν λεγεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 8 Φεβρουαρίου 2013 Author #19 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 προσπαθω να το κανω βιοτοπικο οσο μπορω και οχι φυτεμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 προσπαθω να το κανω βιοτοπικο οσο μπορω και οχι φυτεμενο. εμενα με βρισκεις σύμφωνο σε αυτο φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΡΥΦΩΝΑΣ Κ. 8 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Οντως πανεμορφα ειναι..φτου φτου..λιγες καθετες ριζες ακομα θα το "γεμιζαν" στο ματι..(γνωμη μου παντα) (πρεπει καποια στιγμη να ανεβασω κ γω φωτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Πανεμορφα. Που να τραβαγες και καλες φωτο δηλαδη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ συμφωνώ με το βιοτοπικο! Ωραία ξύλα έχεις επιλέξει και δείχνει πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 8 Φεβρουαρίου 2013 #24 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Ας διορθωσει καποιος τον τιτλο ρε παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 8 Φεβρουαρίου 2013 Author #25 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 ναι αν μπορει καποιος τον τιτλο σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος