klaz 8 Φεβρουαρίου 2013 #26 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Όλα ξεκίνησαν σαν όνειρο και είναι στο χέρι μας να μην τελειώσει σαν εφιάλτης αλλά να συνεχίσει το όνειρο, κάποιοι ήρθαν είδαν και έφυγαν κάποιοι ήρθα είδαν και έμειναν. Υπήρξε κόντρα, υπήρξε πόνος, υπήρξαν πληγές,, ίσος για κάποιους να συνεχίζει να υφίσταται αυτή η κατάσταση σε άλλους πάλι όχι. Κάποιοι τα θυμούνται κάποιοι τα ξέχασαν, όλα στην ανθρώπινη φύση είναι. Παρόλο αυτά το απλό μέλος που θέλει να λύση τα προβλήματα του δεν φταίει σε τίποτα και αυτό περιμένει βοήθεια από όλους. Δώστε την ενέργεια σας εκεί και γράψτε στις κατηγορίες που έχουν ανάγκη. Ήμουν μέλος, ήμουν συντονιστής, ήμουν γενικός συντονιστής και ξανά έγινα μέλος αλλά συνεχίζω να γράφω και να βοηθώ τα υπόλοιπα μέλη όσο έχω χρόνο και όσο θα ασκό αυτό το χόμπι. Δεν είμαι τέλειος έχω πολλές ατέλειες αλλά καλό θα κάνετε να μιμηθείτε την τελευταία μου πρόταση, θα κάνει καλό σε εσάς, στα μέλη, και στο ΑΖ. Καλησπέρα σας και πάω να γράψω στο φυτεμένο εισαι μεσα στο μυαλο μου χρησταρα ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.αυτο ειναι και το νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Όλα ξεκίνησαν σαν όνειρο και είναι στο χέρι μας να μην τελειώσει σαν εφιάλτης αλλά να συνεχίσει το όνειρο, κάποιοι ήρθαν είδαν και έφυγαν κάποιοι ήρθα είδαν και έμειναν. Υπήρξε κόντρα, υπήρξε πόνος, υπήρξαν πληγές,, ίσος για κάποιους να συνεχίζει να υφίσταται αυτή η κατάσταση σε άλλους πάλι όχι. Κάποιοι τα θυμούνται κάποιοι τα ξέχασαν, όλα στην ανθρώπινη φύση είναι. Παρόλο αυτά το απλό μέλος που θέλει να λύση τα προβλήματα του δεν φταίει σε τίποτα και αυτό περιμένει βοήθεια από όλους. Δώστε την ενέργεια σας εκεί και γράψτε στις κατηγορίες που έχουν ανάγκη. Ήμουν μέλος, ήμουν συντονιστής, ήμουν γενικός συντονιστής και ξανά έγινα μέλος αλλά συνεχίζω να γράφω και να βοηθώ τα υπόλοιπα μέλη όσο έχω χρόνο και όσο θα ασκό αυτό το χόμπι. Δεν είμαι τέλειος έχω πολλές ατέλειες αλλά καλό θα κάνετε να μιμηθείτε την τελευταία μου πρόταση, θα κάνει καλό σε εσάς, στα μέλη, και στο ΑΖ. Καλησπέρα σας και πάω να γράψω στο φυτεμένο Υποκλινομαι!! Μακαρι ολοι να σκεφτοταν ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #28 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Υποκλινομαι!! Μακαρι ολοι να σκεφτοταν ετσι! Πάντως δεν είναι και λίγοι αυτοί που σκέφτονται έτσι . Πράγματι όμως ο Χρήστος ξεχωρίζει . Βέβαια υπάρχει και το Νο1 δίδυμο του φόρουμ που πέρασε ποτέ με πολλά ξενύχτια για να βοηθήσουν κόσμο και εξακολουθεί να γράφει με μειωμένους όμως ρυθμούς . Υγ. Μην ξεχνάμε και τη πρόταση που έκανα ποιό πάνω και δεν έχω πάρει καμία απάντηση θετική . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #29 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Να σας βάλω κι εγω μια φωτογραφία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Να σας βάλω κι εγω μια φωτογραφία . Στο αεροπλάνο.jpg Που πατε εκει μιστερ Σταματης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #31 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Γυρνάμε απ το Duisburq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Να σας ρωτήσω γνωρίζετε τι είναι οι σωλήνες μέσα στο κίτρινο κύκλο που έχω κάνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Να σας ρωτήσω γνωρίζετε τι είναι οι σωλήνες μέσα στο κίτρινο κύκλο που έχω κάνει ; IMGP0264.jpg Μα τον Τουτάτη τι είναι τούτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Φεβρουαρίου 2013 #34 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 χμ......με γιουβι μοιαζουν....αλλα λιγο μεγαλες μου καθονται για τετοια ενυδρεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #35 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Οι 4 καφέ σωλήνες είναι για τα 4 μικρά ενυδρεία και οι 2 γκρί για τα 2 μεγάλα ενυδρεία . Και είναι τα φίλτρα τους , τύπου τρίκλιν !!! Απο το μεγάλο μαγαζί ( δεν θυμάμε όνομα ) που πήγαμε για να δούμε στο Duisburq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #36 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Βρήκα κάποια φωτογραφία και λέω να τη βάλω να μη τη βάλω ............. !!!! Είναι μια φάτσα απ τα βόρεια που δε θελω να τη βλέπω γι αυτό ....... !!!! Μια και έβαλα τη μια παλιόφατσα ας βάλω και την άλλη . Αυτη για να καταλάβουν όλοι ( οσοι συμμετείχαν ) απο πότε είναι οι φωτογραφίες . Βέβαια πολύ λίγοι γνωρίζουν που τραβήχτηκε αυτη η φωτο . Ενα δείγμα απ το τι είχε συμβεί τότε και το κουβάλισμα που έπεσε + τα δρομολόγια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Φεβρουαρίου 2013 #37 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Οι 4 καφέ σωλήνες είναι για τα 4 μικρά ενυδρεία και οι 2 γκρί για τα 2 μεγάλα ενυδρεία . Και είναι τα φίλτρα τους , τύπου τρίκλιν !!! Απο το μεγάλο μαγαζί ( δεν θυμάμε όνομα ) που πήγαμε για να δούμε στο Duisburq . Γιαυτο το μαγαζι,μαλλον ζωολογικο κηπο μιλας Σταματη,πανω απο 9000 τμ... http://www.zajac.de/websale7/?shopid=zoo-zajac&act=load_tpl&tpl=03-aa/cont_geschaeft.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 ακου δεν θελεις να την βλεπεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Φεβρουαρίου 2013 #39 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Ξέρω ότι καμιά φορά εμείς οι παλιοί είμαστε παλιοχαρακτήρες και η κρίση μας έκανε τα νεύρα τσατάλια. Παρόλα αυτά, και παρά της παρεξηγήσεις και τα συναφή περάσαμε πολλά μαζί για να φέρουμε το ΑΖ εδώ και να το περάσουμε στην επόμενη γενιά συντονιστών. Το ΑΖ έγινε ένα κομμάτι από την ζωή μας που δεν διαγράφετε γιατί αν το διαγράψουμε διαγράφουμε και ένα κομμάτι από τον εαυτό μας. Ότι και να γίνει ότι και να πούμε εμείς εδώ θα είμαστε πιστή και πάντοτε θα τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας προς πείσμα όσον θέλουν να μας βλέπουν από δυο χωριά χωριάτες. Ανέβασα λοιπόν αυτήν την φωτογραφία για να θυμηθούμε τη μας ενώνει και όχι τη μας χωρίζει. Θυμάμαι 6 χρόνια πριν, μέσα στα ντουζένια που ξεκινάγαμε να βλέπουμε χρώματα στα ενυδρεία μας να κάνουμε εκδρομές, να οργανώνουμε διακοπές και να είμαστε στη τρελλή χαρά. Ατομα με απόκλιση σε ηλικίες, οικογενειακή κατάσταση, διαφορετικών οικονομικών δυνατοτήτων μαζευόμασταν και περνάγαμε μαζί ώρες ατελείωτες. Να έχουμε περάσει 3 ημέρες μαζί και με το που γυρνάμε σπίτια μας να μπαίνουμε στο forum για να είμαστε ξανά μαζί. Απλά παρέες όπως πρέπει να είναι. Ωραίες εποχές, αξέχαστες αναμνήσεις που δυστυχώς όμως η πιθανότητα να ξανασυμβούν είναι μηδενικές. Για εμάς έτσι; Γιατί στη "νέα" γενιά υπάρχει "μπόλι" και διάθεση για αρχή. Δυστυχώς οι περισσότεροι από τους παλιούς έχουμε χάσει την διάθεση που είχαμε για να ξεκινήσουμε ή να συμμετέχουμε σε νέες παρέες.Οταν βλέπεις να "χωρίζεις" με κάποιους χωρίς να είναι "λογικο" το γιατί και ακόμα περισσότερο όταν δεν καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα έφτασαν εκεί που έφτασαν, δυστυχώς στον επόμενο που συναντάς κρατάς κάποια επιφύλαξη και αυτό είναι ΙΜΗΟ το μεγαλύτερο εμπόδιο για να ξαναζήσεις τέτοιες στιγμές. Ενα μπράβο στο dimitrig που συνεχίζει να ζει τέτοιες στιγμές και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι σαν αυτόν. Κι εμείς η "νέα" γενια χομπιστών προσπαθήσαμε να κανουμε κατι για το χομπι..... να το προχωρήσουμε μπροστα συμβουλευόμενοι τους "παλιους". Αυτή η φώτο δεν είναι 5 χρονών αλλα 3 χρονων.... σε μια προσπαθεια η αθήνα με τη θεσσαλονικη να συντονισουν καλύτερα!!! Ομως.... καποιοι, οπως λεει και φίλος Νικος (sps4ever), συνεχίζουν και ζουν τέτοιες στιγμές!!! Πρόσφατα ζήσαμε αντίστοιχες..... και συνεχιζουμε!!! Mr G... να σαι καλα!!! Θα μείνω στα τελευταία που γράφεις καλέ μου φίλε που έχουν βαθύ νόημα και να συμπληρώσω οτι αν υπάρχει ακόμα λίγη σπίθα απο όλους και ιδικά την παλιά φρουρά οχι μόνο μπορούνε να επαναληφθούν οι παλιές καλές στιγμές,εμπλουτισμένες με την δυναμική των νέων μελών αλλα και να τις ξεπεράσουμε.... Αν τα χέρια ήταν λιγότερο πάνω στο πληκτρολόγιο και περισσότερο βρεγμένα μέσα στο ενυδρείο, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποιος μπαναρίστηκε και από το τι είπε ο ένας ή ο άλλος μέσα σε ένα ενυδρειακό φόρουμ, εκτός κι αν έχετε λυμένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα σας, οπότε καταλαβαίνω ότι η καθημερινότητα του φόρουμ είναι πολύ σημαντική. Όσο για όλους εσάς τους "παλιούς" φροντίστε να ξεκολλήσετε γρήγορα γιατί όποιος μένει κολλημένος στο παρελθόν κινδυνεύει να μείνει μόνος του εκεί. Ειρήνη ημίν Όλα ξεκίνησαν σαν όνειρο και είναι στο χέρι μας να μην τελειώσει σαν εφιάλτης αλλά να συνεχίσει το όνειρο, κάποιοι ήρθαν είδαν και έφυγαν κάποιοι ήρθα είδαν και έμειναν. Υπήρξε κόντρα, υπήρξε πόνος, υπήρξαν πληγές,, ίσος για κάποιους να συνεχίζει να υφίσταται αυτή η κατάσταση σε άλλους πάλι όχι. Κάποιοι τα θυμούνται κάποιοι τα ξέχασαν, όλα στην ανθρώπινη φύση είναι. Παρόλο αυτά το απλό μέλος που θέλει να λύση τα προβλήματα του δεν φταίει σε τίποτα και αυτό περιμένει βοήθεια από όλους. Δώστε την ενέργεια σας εκεί και γράψτε στις κατηγορίες που έχουν ανάγκη. Ήμουν μέλος, ήμουν συντονιστής, ήμουν γενικός συντονιστής και ξανά έγινα μέλος αλλά συνεχίζω να γράφω και να βοηθώ τα υπόλοιπα μέλη όσο έχω χρόνο και όσο θα ασκό αυτό το χόμπι. Δεν είμαι τέλειος έχω πολλές ατέλειες αλλά καλό θα κάνετε να μιμηθείτε την τελευταία μου πρόταση, θα κάνει καλό σε εσάς, στα μέλη, και στο ΑΖ. Καλησπέρα σας και πάω να γράψω στο φυτεμένο Κυριες-Κυριοι καλησπερασας. Θαθελα και εγω απο την μερια μου να συμφωνησω με τα λεγομενα των προλαλισαντων. Σαν νεο μελος σε αυτη την ωραια ομαδα, παρατηρησα οτι το λιγο διαστημα που ειμαι εδω το περισοτερο δεσημο εγεινε οταν αρχησα να παρευρισκομαι στις συναντησης.Αυτη η διαπροσοπικη επαφη του να γνωριζεις τον συνομιλιτη σου και οχι ενα ψυχρο πληκτρολογιο οπως αναφερθηκε ποιο πανω.Θαθελα και θελω να παρευρισκωμαι σε αυτην την ομαδα. Με εκτιμηση Δημητρης. Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2013 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #40 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Γιαυτο το μαγαζι,μαλλον ζωολογικο κηπο μιλας Σταματη,πανω απο 9000 τμ... http://www.zajac.de/websale7/?shopid=zoo-zajac&act=load_tpl&tpl=03-aa/cont_geschaeft.htm Ναί Δημήτρη . Μέχρι Βραδύπους είχε !!! ακου δεν θελεις να την βλεπεις..... Εκτός απο παλιόφατσα είσαι και παλιοχαρακτήρας !!! Αφου ξέρεις εγω με τη Παγώνα εχω ιδιαίτερη σχέση ..... και θα σε παρακαλούσα πολύ να μη μπαίνεις ανάμεσά μας με τέτοιο ανήθικο τρόπο !!!!! Κυριες-Κυριοι καλησπερασας. Θαθελα και εγω απο την μερια μου να συμφωνησω με τα λεγομενα των προλαλισαντων. Σαν νεο μελος σε αυτη την ωραια ομαδα, παρατηρησα οτι το λιγο διαστημα που ειμαι εδω το περισοτερο δεσημο εγεινε οταν αρχησα να παρευρισκομαι στις συναντησης.Αυτη η διαπροσοπικη επαφη του να γνωριζεις τον συνομιλιτη σου και οχι ενα ψυχρο πληκτρολογιο οπως αναφερθηκε ποιο πανω.Θαθελα και θελω να παρευρισκωμαι σε αυτην την ομαδα. Με εκτιμηση Δημητρης. Ετσι είναι . Το ξέρεις οτι είσαι ευπρόσδεκτος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Φεβρουαρίου 2013 #41 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Το εχω καταλαβη αυτο κυριε Σταματη. Ολα τα μελη με αγκαλιασαν χωρις να ζητησουν τιποτα, μονο μου εχουν δωση ( την γνωση τους και την εμπειρια τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος