ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 ..... καλούς φίλους Αφρικανούς που εκτιμώ ιδιαιτέρως Και για το φίλο Νιντάλ που ήρθε σήμερα στη γιορτή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι κι εκεινοι σε εκτιμουν ιδιαιτερως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Αγύριστες εποχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Τι ειπες τωρα......!!!!!!!! Σταματη και παλι πολυχρονος!!!!!! Χρηστο με πεθανες!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 πωπωπωπω.......τι μου θυμησατε......αχχχ εποχαρες...... ΥΓ.χρηστο πρεπει να καθομασταν απεναντι φιλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρω ότι καμιά φορά εμείς οι παλιοί είμαστε παλιοχαρακτήρες και η κρίση μας έκανε τα νεύρα τσατάλια. Παρόλα αυτά, και παρά της παρεξηγήσεις και τα συναφή περάσαμε πολλά μαζί για να φέρουμε το ΑΖ εδώ και να το περάσουμε στην επόμενη γενιά συντονιστών. Το ΑΖ έγινε ένα κομμάτι από την ζωή μας που δεν διαγράφετε γιατί αν το διαγράψουμε διαγράφουμε και ένα κομμάτι από τον εαυτό μας. Ότι και να γίνει ότι και να πούμε εμείς εδώ θα είμαστε πιστή και πάντοτε θα τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας προς πείσμα όσον θέλουν να μας βλέπουν από δυο χωριά χωριάτες.Ανέβασα λοιπόν αυτήν την φωτογραφία για να θυμηθούμε τη μας ενώνει και όχι τη μας χωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 6 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρω ότι καμιά φορά εμείς οι παλιοί είμαστε παλιοχαρακτήρες και η κρίση μας έκανε τα νεύρα τσατάλια. Παρόλα αυτά, και παρά της παρεξηγήσεις και τα συναφή περάσαμε πολλά μαζί για να φέρουμε το ΑΖ εδώ και να το περάσουμε στην επόμενη γενιά συντονιστών. Το ΑΖ έγινε ένα κομμάτι από την ζωή μας που δεν διαγράφετε γιατί αν το διαγράψουμε διαγράφουμε και ένα κομμάτι από τον εαυτό μας. Ότι και να γίνει ότι και να πούμε εμείς εδώ θα είμαστε πιστή και πάντοτε θα τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας προς πείσμα όσον θέλουν να μας βλέπουν από δυο χωριά χωριάτες. Ανέβασα λοιπόν αυτήν την φωτογραφία για να θυμηθούμε τη μας ενώνει και όχι τη μας χωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρω ότι καμιά φορά εμείς οι παλιοί είμαστε παλιοχαρακτήρεςΕγω θα ειμαι διαρκως πλεον παλιοχαρακτηρας,δοτι αρκετα αυτα που ακουσα κατα καιρους απο ορισμενους φυσικα παντα πισω απο την πλατη μου.Δεν τους ξεχνω,με οτι επακολουθο....... και η κρίση μας έκανε τα νεύρα τσατάλια. Παρόλα αυτά, και παρά της παρεξηγήσεις και τα συναφή περάσαμε πολλά μαζί για να φέρουμε το ΑΖ εδώ και να το περάσουμε στην επόμενη γενιά συντονιστών. Το ΑΖ έγινε ένα κομμάτι από την ζωή μας που δεν διαγράφετε γιατί αν το διαγράψουμε διαγράφουμε και ένα κομμάτι από τον εαυτό μας.Καποια πραγματα αναγκαζεσαι να τα κανεις κι ας πονανε! Ότι και να γίνει ότι και να πούμε εμείς εδώ θα είμαστε πιστή και πάντοτε θα τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας προς πείσμα όσον θέλουν να μας βλέπουν από δυο χωριά χωριάτες. Ανέβασα λοιπόν αυτήν την φωτογραφία για να θυμηθούμε τη μας ενώνει και όχι τη μας χωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 6 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Να είστε καλά ρεμάλια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 7 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 7 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Απλά παλαιές καλές εποχές. Ελπίζω κάποτε να της ξαναζήσουμε και εμείς και να της γνωρίσουν οι νέοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 7 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sps4ever 7 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Θυμάμαι 6 χρόνια πριν, μέσα στα ντουζένια που ξεκινάγαμε να βλέπουμε χρώματα στα ενυδρεία μας να κάνουμε εκδρομές, να οργανώνουμε διακοπές και να είμαστε στη τρελλή χαρά. Ατομα με απόκλιση σε ηλικίες, οικογενειακή κατάσταση, διαφορετικών οικονομικών δυνατοτήτων μαζευόμασταν και περνάγαμε μαζί ώρες ατελείωτες. Να έχουμε περάσει 3 ημέρες μαζί και με το που γυρνάμε σπίτια μας να μπαίνουμε στο forum για να είμαστε ξανά μαζί. Απλά παρέες όπως πρέπει να είναι. Ωραίες εποχές, αξέχαστες αναμνήσεις που δυστυχώς όμως η πιθανότητα να ξανασυμβούν είναι μηδενικές. Για εμάς έτσι; Γιατί στη "νέα" γενιά υπάρχει "μπόλι" και διάθεση για αρχή. Δυστυχώς οι περισσότεροι από τους παλιούς έχουμε χάσει την διάθεση που είχαμε για να ξεκινήσουμε ή να συμμετέχουμε σε νέες παρέες.Οταν βλέπεις να "χωρίζεις" με κάποιους χωρίς να είναι "λογικο" το γιατί και ακόμα περισσότερο όταν δεν καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα έφτασαν εκεί που έφτασαν, δυστυχώς στον επόμενο που συναντάς κρατάς κάποια επιφύλαξη και αυτό είναι ΙΜΗΟ το μεγαλύτερο εμπόδιο για να ξαναζήσεις τέτοιες στιγμές. Ενα μπράβο στο dimitrig που συνεχίζει να ζει τέτοιες στιγμές και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι σαν αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Κι εμείς η "νέα" γενια χομπιστών προσπαθήσαμε να κανουμε κατι για το χομπι..... να το προχωρήσουμε μπροστα συμβουλευόμενοι τους "παλιους". Αυτή η φώτο δεν είναι 5 χρονών αλλα 3 χρονων.... σε μια προσπαθεια η αθήνα με τη θεσσαλονικη να συντονισουν καλύτερα!!!Ομως.... καποιοι, οπως λεει και φίλος Νικος (sps4ever), συνεχίζουν και ζουν τέτοιες στιγμές!!! Πρόσφατα ζήσαμε αντίστοιχες..... και συνεχιζουμε!!! Mr G... να σαι καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 σουπουσακια,αν και δεν ειναι της παρουσης,σου οφειλω ενα συγνωμη φιλε.δεν ειμαι αυτο που λανθασμενα πιστευεις... και στο λεω,και εδω μεσα στον χωρο που θεωρω σαν σπιτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 .......................και γυρω γυρω μελισσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #19 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα όταν το άνοιξα , δεν το άνοιξα με αυτές τις προθέσεις . Ηθελα να καυτηριάσω το ξεμπανάρισμα του nikoloutso για 2η φορά αν θυμάμε καλά και απευθήνθηκα στους Αφρικανούς που με καταλαβαίνουν για το πως νιώθω . Για το δεύτερο σκέλος είναι μια δημόσια συγγνώμη προς το Νιντάλ που του έγραψα επιθετικά στο θέμα με το OR και να δείξω προς όλα τα μέλη που είδαν την αντιπαράθεση που είχαμε οτι τελικά όλα καλά , υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν να βάζουν νερό στο κρασί τους και κρατάνε τη φιλία τους . Τελικά βλέπω οτι εξελίσετε το θέμα σε ενα άλλο πνεύμα και μου αρέσει ............... μπορούμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές όλοι μαζί φτάνει να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας . Εγω είμαι διατεθημένος να βάλω νερό στο κρασί μου ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα όταν το άνοιξα , δεν το άνοιξα με αυτές τις προθέσεις . Ηθελα να καυτηριάσω το ξεμπανάρισμα του nikoloutso για 2η φορά αν θυμάμε καλά και απευθήνθηκα στους Αφρικανούς που με καταλαβαίνουν για το πως νιώθω . Για το δεύτερο σκέλος είναι μια δημόσια συγγνώμη προς το Νιντάλ που του έγραψα επιθετικά στο θέμα με το OR και να δείξω προς όλα τα μέλη που είδαν την αντιπαράθεση που είχαμε οτι τελικά όλα καλά , υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν να βάζουν νερό στο κρασί τους και κρατάνε τη φιλία τους . Τελικά βλέπω οτι εξελίσετε το θέμα σε ενα άλλο πνεύμα και μου αρέσει ............... μπορούμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές όλοι μαζί φτάνει να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας . Εγω είμαι διατεθημένος να βάλω νερό στο κρασί μου ............... Θα μείνω στα τελευταία που γράφεις καλέ μου φίλε που έχουν βαθύ νόημα και να συμπληρώσω οτι αν υπάρχει ακόμα λίγη σπίθα απο όλους και ιδικά την παλιά φρουρά οχι μόνο μπορούνε να επαναληφθούν οι παλιές καλές στιγμές,εμπλουτισμένες με την δυναμική των νέων μελών αλλα και να τις ξεπεράσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν τα χέρια ήταν λιγότερο πάνω στο πληκτρολόγιο και περισσότερο βρεγμένα μέσα στο ενυδρείο, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποιος μπαναρίστηκε και από το τι είπε ο ένας ή ο άλλος μέσα σε ένα ενυδρειακό φόρουμ, εκτός κι αν έχετε λυμένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα σας, οπότε καταλαβαίνω ότι η καθημερινότητα του φόρουμ είναι πολύ σημαντική. Όσο για όλους εσάς τους "παλιούς" φροντίστε να ξεκολλήσετε γρήγορα γιατί όποιος μένει κολλημένος στο παρελθόν κινδυνεύει να μείνει μόνος του εκεί. Ειρήνη ημίν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 8 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Φωτογραφίες απο τα παλιά . Αλλα οπως και να το κάνουμε, ε, είναι λίγο παλιατζούρες . Δεν καταλαβαίνω, βλέπω κόσμο να νοσταλγεί τέτοιες καταστάσεις, βλέπω να μιλάτε για κρασιά.... Ε και καλά μέρη ξέρουμε και από κρασιά ξέρουμε ( έχουμε και κάποιον ειδικό σε αυτά άλλωστε ) !! Δεν είναι καιρός να βγουν μερικές καινούριες φωτό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Φεβρουαρίου 2013 #24 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 πολυ πολυ ωραια ιδεα....και για να μη λεμε μονο λογια δηλωνω παρων! μια πρωτη ευκαιρια για ραντεβου θα εχουμε στην κοπη της πιτας και εκει κανονιζουμε και λεπτομερειες-ιδεες για φαγοποτι! ο ειδικος στα κρασια ποιος ειναι astra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Όλα ξεκίνησαν σαν όνειρο και είναι στο χέρι μας να μην τελειώσει σαν εφιάλτης αλλά να συνεχίσει το όνειρο, κάποιοι ήρθαν είδαν και έφυγαν κάποιοι ήρθα είδαν και έμειναν. Υπήρξε κόντρα, υπήρξε πόνος, υπήρξαν πληγές,, ίσος για κάποιους να συνεχίζει να υφίσταται αυτή η κατάσταση σε άλλους πάλι όχι. Κάποιοι τα θυμούνται κάποιοι τα ξέχασαν, όλα στην ανθρώπινη φύση είναι.Παρόλο αυτά το απλό μέλος που θέλει να λύση τα προβλήματα του δεν φταίει σε τίποτα και αυτό περιμένει βοήθεια από όλους. Δώστε την ενέργεια σας εκεί και γράψτε στις κατηγορίες που έχουν ανάγκη.Ήμουν μέλος, ήμουν συντονιστής, ήμουν γενικός συντονιστής και ξανά έγινα μέλος αλλά συνεχίζω να γράφω και να βοηθώ τα υπόλοιπα μέλη όσο έχω χρόνο και όσο θα ασκό αυτό το χόμπι.Δεν είμαι τέλειος έχω πολλές ατέλειες αλλά καλό θα κάνετε να μιμηθείτε την τελευταία μου πρόταση, θα κάνει καλό σε εσάς, στα μέλη, και στο ΑΖ. Καλησπέρα σας και πάω να γράψω στο φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος