rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2013 #51 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Οταν σβηνουν τα φωτα σου τα να το κλεινεις και να το ανοιγεις παλι την επομενη μερα οταν ξαναναβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerebrus 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #52 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Οταν σβηνουν τα φωτα σου τα να το κλεινεις και να το ανοιγεις παλι την επομενη μερα οταν ξαναναβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Φεβρουαρίου 2013 #53 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ενημέρωσε μας έτσι από περιέργεια να ξέρουμε πόσο θα σου πάει τελικά η μίνι φιάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerebrus 13 Μαρτίου 2013 Author #54 Share 13 Μαρτίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Το ξύλο που έχω στο ενυδρείο έχει γίνει πράσινο από την άλγη. Τα φυτά έχουν γίνει καφέ και το τζάμι είναι χάλια και αυτό από καφέ άλγη. Βάζω πολύ το CO2 ? Tι μπορεί να φταίει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Μαρτίου 2013 #55 Share 13 Μαρτίου 2013 Συμπληρωνεις την φορμα και βαζεις καθαρες φωτογραφιες να δουμε τις αλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerebrus 13 Μαρτίου 2013 Author #56 Share 13 Μαρτίου 2013 Ορίστε η φωτό ? Συγνωμη για την φορα αλλα σε στεγαστικό δανειο θελει λιγοτερα πραγματα.το ξερω οτι ειναι για βοηθεια αλλα ειναι λιγο υπερβολικό κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Μαρτίου 2013 #57 Share 13 Μαρτίου 2013 Οκ οπως νομιζεις αλλα εγω τωρα πως να ξερω τι φταιει και εχεις αλγη εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 13 Μαρτίου 2013 #58 Share 13 Μαρτίου 2013 Ορίστε η φωτό ? Συγνωμη για την φορα αλλα σε στεγαστικό δανειο θελει λιγοτερα πραγματα.το ξερω οτι ειναι για βοηθεια αλλα ειναι λιγο υπερβολικό κατα την γνωμη μου. Κυανοβακτήριο - Blue Green Algae (BGA) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80879&p=733493 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος