Jump to content

Έχω Πεθάνει Από Την Αγωνία!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να σας ζήσει η κορούλα

Να σου ζήσει η κοριτσάρα σου και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!1

Να σου ζήσει φίλε Μάνο και να έχει στη ζωή της τύχη και υγεία. :D

Να σας ζησει,να ειναι καλοτυχη!!!

Να σου ζήσει!!!!!!!

Σε 2 μήνες έρχεται και η σειρά μου (για το 2ο αγόρι). Οπότε θα σου έχω 2 υποψήφιους γαμπρούς.

Να σου ζήσει!!!!!!!

Σε 2 μήνες έρχεται και η σειρά μου (για το 2ο αγόρι). Οπότε θα σου έχω 2 υποψήφιους γαμπρούς.

Άντε με το καλό και εσύ!!

εεε ποιος θελει και φωτο?εγω παντως ναι και εαν μου αρεσει θα σου στιλω του γιου μου και εαν εχεις κανα καλο ενυδρειο προικα τα βρισκουμε χαχαχαχαχα

Να σας ζήσει κάλε μου φίλε το κοριτσάκι και εύχομαι να την καμαρώσετε σωστό άνθρωπο στην ζωή..

Τα επόμενα αύριο στο μαιευτήριο..

Άντε με το καλό και εσύ!!

Ευχαριστώ.

εεε ποιος θελει και φωτο?εγω παντως ναι και εαν μου αρεσει θα σου στιλω του γιου μου και εαν εχεις κανα καλο ενυδρειο προικα τα βρισκουμε χαχαχαχαχα

Ώπα. Πρέπει να υπάρξει σειρά προτεραιότητας...

Σας ευχαριστώ παιδιά όλους να είστε καλά! Φίλε μου Μιχάλης νιώθω το aquazone οικογένεια και στην ώρα τις αναμονής ήθελα να το μηραστω μαζί σας! Όχι από τώρα γαμπρόι χαχαχα!

Εύχομαι να είναι καλότυχο το μωράκι σας και να το δείς όπως επιθυμείς.

Τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας...φύγατε 2 απο το σπίτι και θα γυρίσετε 3 :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Αυτά είναι τα ευχάριστα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας... :bigemo_harabe_net-146:

Τέτοια νέα μαθαίνω και παίρνω συνεχώς κουράγιο αφού διαπιστώνω ξανά την ευχάριστη πλευρά της ζωής μας που κοντεύουμε να την ξεχάσουμε...

Να σου ζήσει η κοράκλα σου, να την δεις και να την καμαρώσεις όπως ποθείς καλύτερα!!! :bigemo_harabe_net-145:

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Εύχομαι να είναι καλότυχο το μωράκι σας και να το δείς όπως επιθυμείς.

Τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας...φύγατε 2 απο το σπίτι και θα γυρίσετε 3 :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Μονο αμα το εχει νιωσει κανεις καταλαβαινει τι παει να πει αυτο που λες Αλεξ!!!!

Βασικα εμεις οταν μπηκαμε σπιτι με τον μεγαλο μου πλεον,

κοιμοταν για κανα 2 ωρο και λεγαμε με το γνωστο στραβοστομικο στυλακι που διεπει καθε Ελληνα που σεβεται την καταγωγη του..."εεελλλλλλαααα μωρεεεε τωωωωωραα σιγα το πραμαα!!" ..

..

...

Και μολις ξυπνησε και εκλαιγε ασταματητα αρχισαν τα οργανα. !! :bigemo_harabe_net-83:

Σιγα σιγα μαθαμε να περματαμε ετσι... :bigemo_harabe_net-78: και να αγαπαμε ετσι... :bigemo_harabe_net-153:...

Ευχομαι σε ολα τα παιδια του κοσμου ΥΓΕΙΑ, γιατι η αγαπη ειναι δεδομενη,και σε οσους δεν εχουν ακομα παιδια ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 3.

Έγινε επεξεργασία - Giovanni

ΝΑ σου ζήσει ρε παλίκαρε!!!! :bigemo_harabe_net-146::bigemo_harabe_net-146:

απο μικρη στα ενυδρεια!!!

μια ιδέα που μου έδωσες... η βάπτιση με το καλό να γίνει αντί σε κολυμπήθρα σε ενυδρείο :P:D πρωτότυπο xexe?!!

Μονο αμα το εχει νιωσει κανεις καταλαβαινει τι παει να πει αυτο που λες Αλεξ!!!!

Βασικα εμεις οταν μπηκαμε σπιτι με τον μεγαλο μου πλεον,

κοιμοταν για κανα 2 ωρο και λεγαμε με το γνωστο στραβοστομικο στυλακι που διεπει καθε Ελληνα που σεβεται την καταγωγη του..."εεελλλλλλαααα μωρεεεε τωωωωωραα σιγα το πραμαα!!" ..

..

...

Και μολις ξυπνησε και εκλαιγε ασταματητα αρχισαν τα οργανα. !! :bigemo_harabe_net-83:

Σιγα σιγα μαθαμε να περματαμε ετσι... :bigemo_harabe_net-78: και να αγαπαμε ετσι... :bigemo_harabe_net-153:...

Ευχομαι σε ολα τα παιδια του κοσμου ΥΓΕΙΑ, γιατι η αγαπη ειναι δεδομενη,και σε οσους δεν εχουν ακομα παιδια ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 3.

αν και ειμαι μικρος ακομα για μπαμπας Γιαννη, τα ειπες πολυ ομορφα ρε φιλε! :bigemo_harabe_net-122::bigemo_harabe_net-122::bigemo_harabe_net-122::bigemo_harabe_net-122:

Να σου ζησει φιλε μανο! σε νοιωθω γιατι σε 2 μηνες θα ειμαι κι εγω στην θεση σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...