manos23 5 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχω τόσο αγωνία που θέλω να το μηραστω μαζί σας! Είμαι στο μαιευτήριο και από στιγμή σε στιγμή γεννάμαι! Ουφ δεν αντέχω άλλο αυτή την αγωνία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 5 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 αντε ρε φιλε με το καλο γερο και δυνατο ναναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 5 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 αντε,με ένα πόνο τι είναι ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Με το καλό ρε φίλε! Υπέροχες μοναδικές στιγμές! Εύχομαι ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά όλους για την συμπαράσταση! Είναι κορίτσι παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 5 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και με ένα πόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 αντε με το καλο Μανο.το εχω ζησει δυο φορες και σε καταλαβαινω. γερο να ειναι και καλοτυχο και να ειστε και εσεις καλα να χαρειτε το νεο μελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 να σου ζησει Μανο!!!! ευχομαι οτι καλυτερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 5 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Άσε το γράψιμο και μπες μέσα μαζί με την γυναίκα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 5 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 αντε με το καλο Μανο,,,,περιμενουμε νεα φιλε!!!γερη να ναι η μπεμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Άντε με το καλό Μάνο , να σας ζήσει και να είναι γερή ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #12 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις γέννησαμαι μία πανέμορφη μπέμπα 3.100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Φτου φτου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Να σου ζήσει η κορακλα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΜΑΝΟ!!! Άντε τυχερέ χαζομπαμπά, με την κοράκλα σου θα έχεις να πιείς και ένα ποτήρι νερό όταν γεράσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις γέννησαμαι μία πανέμορφη μπέμπα 3.100! να σου ζησει χαζομπαμπα.σε βλεπω να φορας παμπερακι. να σας ζησει και να ειστε ολοι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 5 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Σηδερενια Μανο και καλοτυχη .... Οσο για το σπιτι.... κιλοτα , κιλοτα , σωβρακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 να σου ζήσει φιλαρακι.....γερή να ειναι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #19 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά όλους σας! Η συγκίνηση που νιώθω δεν υπάρχει! Η πρώτη κουβέντα που θα τις μάθω είναι ακροπόρα και η δεύτερη Aquazone! Θα την κάνω την καλύτερη γυναίκα reefου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 5 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας το μωράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Μάνο να σας ζήσει ..... άντε και νυφούλα !! χα χα χα (έχει μέλλον ακόμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 5 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 να σου ζησει... .. αντε και σε μερικα χρονια θα σου δωσω την δικια μου καραμπινα για τους γαμπρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 χαχα!και εγω σου δανειζω το μπαλκονι μου...ειναι ψηλα! να σας ζησει μανο κα ινα την δειτε οπως επιθυμειτε φιλε! να ειναι γερη,δυνατη και τυχερη!! ελπιζω η τυχη της να ξεκινησει απο το να μοιασει στη μαμα της κ απο το μπαμπα να παρει λιγα πραγματα.. συγκινητικο και το οτι μοιραστηκες αυτη τη δυνατη στιγμη την ωρα που συνεβαινε,εδω μαζι μας... συγχαρητηρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2013 #24 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Να σου ζησει ρε Μανο,γερη και καλοτυχη να ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Να σου ζησει η κορακλα φιλε!!! Εγω ήμουν μεσα και στους δυο μου γιους και ειναι απο τις πιο δυνατές στιγμές της ζωης μου.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος