paul.asty 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #26 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 πετρες και φυλλα απο αμυγδαλια κανει να μαζεψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 πέτρες από αμυγδαλιά? Για φύλλα πάντως προτείνω καταπα Τελικά δεν μας είπες για να μπορούμε να βοηθήσουμε πως θες να το κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Φεβρουαρίου 2013 #28 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Όπως λέει και ο Βασίλης , τα catappa φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και βελανιδιάς, αφού όμως τα επεξεργαστείς λίγο πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #29 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 βιοτοπικο σκεφτομαι περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 (edited) να ξερεις οτι η θαλασσινη αμμος ΜΠΟΡΕΙ να πετρώσει! δεν μου έχει συμβει στα 4 σχεδόν χρόνια που την είχα αλλά έχει συμβεί! Για φύλλα εκτος απο τα καταπα που είναι πολύ καλά, εχω χρησιμοποιήσει και καρυδιάς! απλα θα πρέπει να είναι ξεραμένα και με την κατάλληλη προεργασία μπαίνουν και βγάζουν και λίγο χρώμα! Για ρίζα απο την φύση δεν θα το πρότεινα, γιατι εκτός οτι είναι αρκετα δύσκολη διαδικασία, υπαρχει περίπτωση να μην πιάσει(την πάτησα χάνοντας περίπου 30 νεον)!! όλα αυτά αν δεν τα περάσεις με επ. ρητίνη, η οποία πάλι δεν αξίζει λόγο χρημάτων! οπότε εγώ προτείνω να αγοράσεις έτοιμες ρίζες για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος