common 4 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Τι ψάρια γλυκού νερού μπορώ να βάλω σε ενυδρείο 70λτ ώστε να έχει καλή ποιότητα ζωής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 4 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μιας και αφρικανός θα σου πρότεινα ένα χαρεμάκι multies ή ocelatus, η compressiceps. Δές το. Έχεις και άλλες επιλογές βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Τι ψάρια γλυκού νερού μπορώ να βάλω σε ενυδρείο 70λτ ώστε να έχει καλή ποιότητα ζωής; Καλύτερα θα ήταν να μας πεις αν έχεις τη διάθεση και τη δυνατότητα να ρίχνεις τις σκληρότητες και το Ph του νερού σου, αν θες να επιλέξεις για νερό βρύσης, αν θέλεις φυτεμένο ενυδρείο, κλπ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλύτερα θα ήταν να μας πεις αν έχεις τη διάθεση και τη δυνατότητα να ρίχνεις τις σκληρότητες και το Ph του νερού σου, αν θες να επιλέξεις για νερό βρύσης, αν θέλεις φυτεμένο ενυδρείο, κλπ ?? για τώρα έχω την δυνατότητα αλλά για φυτεμένο ενυδρείο θα προτιμούσα να το κάνω στο ενυδρείο 250λτ. που θα πάρω σε κάμποσο καιρό. [αν σε βοηθήσει αυτό, από εξοπλισμό έχω (αεραντλία, υγρά τεστ νερού, εσωτερικό φίλτρο, διάφορα υγρά με βακτήρια, είναι ήδη μπολιασμένο και είμαι στην διαδικασία στρωσίματος, απόχη, και χαλίκι για υπόστρωμα] δεν εχω (ξύστρα για άλγη, θερμοστάτη) τι μου προτείνεις από ψάρια και τι χρειάζομαι ακόμα από εξοπλισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987 αφρικανες θα προτεινω και εγω! ευκολα σχετικα στην συντήρηση ψαρια, αφου το μονο που θελουν ειναι σταθερες τιμες και ρουτινες, καθαρο νερο και το καταλληλο διακοσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως γνωρίζεις σκληρότητες και pH από το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως γνωρίζεις σκληρότητες και pH από το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής σου; από ότι ξέρω 7.5-7.9 ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 τι μου προτείνεις από ψάρια και τι χρειάζομαι ακόμα από εξοπλισμό; σε αυτό να σου προτείνω ή στο καινούργιο φυτεμένο που στήνεις? με μπέρδεψες λιγάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) σε αυτό να σου προτείνω ή στο καινούργιο φυτεμένο που στήνεις? με μπέρδεψες λιγάκι... σε αυτό. το φυτεμένο αργεί πολύ ακόμα απλά προετοιμάζομαι Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - common Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) σε αυτό. το φυτεμένο αργεί πολύ ακόμα απλά προετοιμάζομαι Κοίτα πως έχει το πράγμα: - Από τη στιγμή που έχεις στα άμεσα μελλοντικά σου σχέδια τη λειτουργία του νέου σου φυτεμένου που μου προανέφερες, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες "αφρικανούς" για την πρότασή τους, στην περίπτωση που θες το κάθε ενυδρείο σου να είναι διαφορετικό και ξεχωριστό - Στην περίπτωση που σε τραβάει το φυτεμένο και θέλεις να βλέπεις πράσινο και στα δύο σου ενυδρεία, θα σου πρότεινα ένα χαρεμάκι 1 αρσ.+3 θηλ. Pearl Gourami (είναι η αδυναμία μου, τα έχω σε κοινωνικό ενυδρείο 125 λίτρων)... Βάλε τα και θα με θυμηθείς Υ.Γ. 70 λίτρα που γράφεις είναι τα καθαρά σου λίτρα ή τα μικτά?? Πόσο μήκος έχει το ενυδρείο σου? Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι δεν βαζεις καποιες ομαδες απο τετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι δεν βαζεις καποιες ομαδες απο τετρα αν εννοείς τα cardinal tetra ή/και τα neon tetra, μια ομάδα 8-10 ατόμων θέλει ενυδρείο από 100 λίτρα και άνω ιδανικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μας ειπες αν θελεις να χρησιμοποιεις απλα νερο βρυσης η αν θα επεξεργαζεσε το νερο ωστε να το κανεις πιο μαλακο.Απο αυτο θα εξερτηθουν οι προτασεις μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #14 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν 65λιτρα καθαρά (λάθος μου)και όχι α/ο και διάφορα τέτοια δεν έχω. Από ότι βλέπω θα βάλω αφρικάνους. όλοι αυτό μου έχετε προτείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις ζωοτοκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος