mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα Για πρωτη φορα γραφω στους φιλους τους Αφρικανους παντα ειχα και εχω Ν.Αμερικη ( τωρα δισκους). Ηθελα να ρωτησω σε 450 λιτρα (ριο 400) μπορουν να μπουν frontosa ??? αν οχι τι αλλα ψαρακια μπορουν να μπουν αλλα οχι σε νανο κιχλιδες λογικα φανταζομαι παμε απο malawi. Ευχαριστω τους φιλους Αφρικανους Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα και από μένα, Νομίζω πως μπορείς να βάλεις φροντοζα σε αυτά τα λίτρα (ένα ζευγάρι,μικρό χαρέμι 1m-2f) Μαλάουι βάζεις ότι θέλεις κ μπουνα κ χαπς , 3-4 χαρεμακια νομίζω θα μπουν άνετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 κ μπουνα κ χαπς!!!!! τι ειναι αυτα??? δεν εχω ιδεα απο Αφρικη !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες στην Αφρικη. Εδω θα δεις τι σημαινει προσωπικοτητα ψαριου,αν και εφοσον στησεις σωστα το ενυδρειο σου, Φροντοζες για μενα δεν κανουν γιαυτα τα λιτρα οταν ξερουμε οτι ο αρσενικος γινετε 35 ποντους ψαρουκλα,Θα το απολλαμβανες το ενυδρειο σου με μεσαιου μεγεθος χαπς ,οπως τα μπορλεγ- δελφινια-αλονοκαρα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 θα ηθελα παρα πολυ φροντοζες αλλα επειδη ξερω οτι ειναι ψαρουκλες περιμενα αυτη την απαντηση μπορλεγ- δελφινια-αλονοκαρα μπορεις να μου κανεις ποστ ενα ψαρακι απο αυτες τις κοτηγοριες για να το δω ? Σε Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1061 Κοιτα σε αυτην την κατηγορια ψαριων που σου δεινω,θα δεις πολλα ομορφα ψαρια,αρκει να υπαρχουν στο εμπορειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 σε ευχαριστω αν και αγαπω frontozes!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 σε ευχαριστω αν και αγαπω frontozes!!!! Ειναι η αδυναμια μου,αλλωστε γιαυτο την εχω πρωτη μουρη,Σου ευχομαι να παρεις ενα δυμετρο και να τις απολλαυσεις,ειναι φανταστικες.Με το χερι τις ταιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 σε 1.80 μηκος μπορω να βαλω (700 λιτρα) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 σε 1.80 μηκος μπορω να βαλω (700 λιτρα) ?? Ανετα μπορεις,αυτα σε αυτα τα λιτρα τις εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 χμμμμμμ εχει πολυ σκεψη το θεμα σε ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Αν προκειτε τωρα να αγορασεις το ριο 400,κανε νια ερευνα αγορας στα πετ σιτι ,εχει πολυ φθηνα τα ανουμμπιας,στα 1,80.Αν εχεις και χωρο,μην το σκεφτεσαι καθολου,τα ιδια λεφτα ειναι περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ναι το ξερω γιαυτο σε ρωτησα για το 1,80!!!! εσυ τι φιλτρα εχεις σε αυτα τα λιτρα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ναι το ξερω γιαυτο σε ρωτησα για το 1,80!!!! εσυ τι φιλτρα εχεις σε αυτα τα λιτρα ?? Εχω δυο ανεξαρτητα φιλτρα,σε συνολο 3000 λιτρα την ωρα,Οταν μεγαλωνουν ,λερωνουν πολυ.Οποτε αν πας για φροντοζες,καλο ειναι να τα παρεις μια και καλη,αν και αργουν πολυ να ανπτυχθουν,αυτα τα ψαρια,οποτε για δυο χρονια μπορεις να ρις εχεις και με ενα δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα Για πρωτη φορα γραφω στους φιλους τους Αφρικανους παντα ειχα και εχω Ν.Αμερικη ( τωρα δισκους). Ηθελα να ρωτησω σε 450 λιτρα (ριο 400) μπορουν να μπουν frontosa ??? αν οχι τι αλλα ψαρακια μπορουν να μπουν αλλα οχι σε νανο κιχλιδες λογικα φανταζομαι παμε απο malawi. Ευχαριστω τους φιλους Αφρικανους Δεν ειναι 450 λιτρα,αν μετρησεις τις καθαρες διαστασεις του ενυδρειου,θα δεις οτι ειναι και λιγο κατω ισως απο 400. απο εκει και περα,φροντοζες οπως αναφερθηκε δεν θα χωρουν εκει μεσα στο μελλον.ειναι ενυδρειο με καλες διαστασεις παντως.Καλβοι,λελεουπι και κυπριχρωμις πχ.Θα μπορουσες να προσθεσεις και κοχυλοψαρα.γνωριζοντας την πιθανοτητα βαση συνθεσης ενυδρειου,ο γοννος να γινει μεζες.(συνηθισμενο σε κοινωνικα ενυδρεια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Οσον αφορά τη χωρητικότητα του ενυδρείου πιο πολύ δίκιο έχει ο DIMITRIOS άνκαι η juwel οταν λέει RIO 400 αφορά καθαρά λίτρα όπως λέει,τελοσπάντων αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη ουσία.Αν πας σε 1,80 τότε θα βάλεις φροντόζες και θέλω να πω οτι μπορείς να μπείς εδώ μέσα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556 και να διαβάσεις πληροφορίες γιατί είναι κρίμα να υπάρχουν τόσες πληροφορίες που τις μάζεψαν κάποιοι με κόπο και να μην χρησιμοποιούνται και να βλέπουμε να μπάινου ξένα λινκ. Στο 1,80 λοιπον θα βάλεις ομάδα φροντοζών γιατί κυρίως είναι κοπαδόψαρο οπότε θα μπορούσες να βάλεις 6-7 ,αλλιως σε RIO 400 κάνεις άλλες επιλογές που και αυτές εχουν ενδιαφέρον ,ήδη οι φίλοι πιο πάνω έχουν δώσει πληροφορίες. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 4 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες και απο μενα!!!!!βαλε μεσα careuleus και demasoni να χαρεις συμπεριφορες......εγω απο απο την αρχη τα χαιρομαι απιστευτα αφου τα τα ειχα παρει μωρα....απιστευτα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #18 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Οσον αφορά τη χωρητικότητα του ενυδρείου πιο πολύ δίκιο έχει ο DIMITRIOS άνκαι η juwel οταν λέει RIO 400 αφορά καθαρά λίτρα όπως λέει,τελοσπάντων αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη ουσία.Αν πας σε 1,80 τότε θα βάλεις φροντόζες και θέλω να πω οτι μπορείς να μπείς εδώ μέσα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556 και να διαβάσεις πληροφορίες γιατί είναι κρίμα να υπάρχουν τόσες πληροφορίες που τις μάζεψαν κάποιοι με κόπο και να μην χρησιμοποιούνται και να βλέπουμε να μπάινου ξένα λινκ. Στο 1,80 λοιπον θα βάλεις ομάδα φροντοζών γιατί κυρίως είναι κοπαδόψαρο οπότε θα μπορούσες να βάλεις 6-7 ,αλλιως σε RIO 400 κάνεις άλλες επιλογές που και αυτές εχουν ενδιαφέρον ,ήδη οι φίλοι πιο πάνω έχουν δώσει πληροφορίες. Καλή επιτυχία πολυ καλη δουλεια σε αυτο το λινκ μπραβο τους!!!!!! εχει πολυ διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #19 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 παρα πολυ μεγαλη ποικιλια απο ψαρια εχει η Αφρικη!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 4 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 για μενα μπορεις να βαλεις στα λιτρα σου καμια ομαδα tropheus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ακομη και 2 γοργονες μπορεις να βαλεις νομιζω πως πρεπει να αποφασισεις τι ψαρια θελεις και τι ενυδρειο εχεις ή θα παρεις και εδω ειμαστε εμεις να σου πουμε για εξοπλισμους και ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες φιλε μου στην μαυρη ηπειρο! εχεις παρα πολλες επιλογες! το θεμα ειναι να μας πεις τελικα σε ποιο ενυδρειο θα καταληξεiς για να σε βοηθησουμε! ριξε μια ματια στην αρθρογραφια και στα αφρικανικα ενυδρεια, για να παρεις μια ιδεα απο ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #23 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 επειδη εχω ενα 450 λιτρα με δισκους που θα κρατησω το λατρευω λεω να φτιαξω αλλο ενα στα ιδια λιτρα τελικα οχι μεγαλυτερο αν και οι frontozes ειναι σοβαρος λογος για εμενα να φτιαξω ενα μεγαλυτερο αλλα δεν γινεται και ετσι θα ειναι 450 λιτρα και αυτο 151χ51χ66 εκατοστα. Στην Αφρικη χανεσαι παρα πολλα ψαρια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 4 Φεβρουαρίου 2013 #24 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες στην Αφρικη.Δεν ειχα ποτε δισκους αλλα πιστευω πως θα σε κερδισουν!Να μας πεις αργοτερα που πλεονεκτει το καθε ειδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι αρκετα καλα τα λιτρα και εχει πολυ σημασια το μηκος και εσυ θα εχεις καλο μηκος! οι αφρικανες μπαινουν σε χαρεμια(ενα αρσενικο 3-4 θηλυκα πλην καποιον εξαιρεσεων) και νομιζω πως εσυ θα μπορεις να φιλοξενησεις ανετα 3 χαρεμακια! βεβαια διαλεξε ποια ψαρακια σαρεσουν και θα παρεις χρησιμες πληροφοριες για αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος