Jump to content

Περι Aquazone

Recommended Posts

απο που μαθατε για το aquazone? :)

για ποιο λογο μπαινετε?

εγω εκανα αναζητηση στο google και βρηκα το φορουμ.τελικα ομως παρολο που μπηκα για τις χελωνες μου με εκανε να αγαπησω τα ενυδρεια!απο κει και περα το φορουμ ειναι καψιμο και τιποτα αλλο!πολλες γνωσεις και νεες πληροφοριες καθημερινα!:)

ηξερα οτι θα ανοιξει,χεχεχε.ετυχε να γνωριζω και ορισμενα απο τα ιδρυτικα μελη......

μαλλον παππους ειμαι...

απο φιλους..

λογικο μου φαινεται γιατι:

16000+ μελη(οποιος ασχολειται με το χομπυ και το ιντερνετ λογικο να ξερει το φορουμ), ομορφο και ευχρηστο περιβαλλον(βασικο χαρακτηριστικο για μενα-δεν μπορω να αφιερωσω χρονο πανω σε ενα φορουμ δυσχρηστο και με οψη site απο το μεσοδιαστημα της προηγουμενης δεκαετιας), ενδιαφερουσα και ανεωσιμη θεματολογια (απαντηση για το καθε τι,how to πραγματα που βλεπαμε μονο στο εξωτερικο να γινονται επιτελους διαδιδωνται και εδω).

Έγινε επεξεργασία - Rythor

ειχα στησει ενα μικρο 25αρι και ειχα πελαγωσει το τι θα κανω!!! και μου λεει η κοπελα μου πατα aquazone το βρηκα πριν απο λιγο πρεπει να ειναι καλο!

και μετα απο αυτο :bigemo_harabe_net-113::bigemo_harabe_net-138: :bigemo_harabe_net-138: :bigemo_harabe_net-138: :bigemo_harabe_net-143: :bigemo_harabe_net-143: :bigemo_harabe_net-94: :bigemo_harabe_net-94: :bigemo_harabe_net-147: :bigemo_harabe_net-147: :rockon:

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

Ότι αναζήτηση στα Ελληνικά και να κάνεις στο google και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης,πάνω σε θέματα που αφορούν ενυδρισμό στο ΑΖ θα καταλήξεις...

Τυχαίο? δεν νομίζω...

:buttrock::buttrock: :buttrock:

απο φιλους..

λογικο μου φαινεται γιατι:

16000+ μελη(οποιος ασχολειται με το χομπυ και το ιντερνετ λογικο να ξερει το φορουμ), ομορφο και ευχρηστο περιβαλλον(βασικο χαρακτηριστικο για μενα-δεν μπορω να αφιερωσω χρονο πανω σε ενα φορουμ δυσχρηστο και με οψη site απο το μεσοδιαστημα της προηγουμενης δεκαετιας), ενδιαφερουσα και ανεωσιμη θεματολογια (απαντηση για το καθε τι,how to πραγματα που βλεπαμε μονο στο εξωτερικο να γινονται επιτελους διαδιδωνται και εδω).

ποσο ισχυει...!!

Εμενα με πηρε στο λαιμο του ενας παλιανθρωπας :)

χαχαχα...ποσο θα ηθελα να ειμαι εγω αυτος ρε στραταρε!χαχα

και εγω καταλαθος ψαχνωντας πληροφοριες για το θαλασσινο!μπηκα ειδα ενα πολυ φιλικο κλιμα και διαθεση για απαντησεις

και εμεινα...

Εγώ είδα ένα όμορφο και γαλήνιο κλήμα γεμάτο θέληση και όραμα για το χόμπι!

Έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος και το AZ κομμάτι της ζωής μου….

Τι λέτε το συνεχίζουμε….?

Εγώ είδα ένα όμορφο και γαλήνιο κλήμα γεμάτο θέληση και όραμα για το χόμπι!

Έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος και το AZ κομμάτι της ζωής μου….

Τι λέτε το συνεχίζουμε….?

:bigemo_harabe_net-146:

Εγώ έψαχνα για πληροφορίες γιατί μια φίλη αγόρασε ενυδρείο και ψαράκια χωρίς πολλές γνώσεις. Άρχισα να ψάχνω πληροφορίες και να μαι...

κι εγώ ψάνοντας... βρήκα το AquaZone το πιο δημοφιλές, και το βασικότερο αρχικά για μένα ότι ήταν πολύ εύχρηστο και είχε βατό περιβάλλον πλοήγησης!

Το βρηκα κατα λαθος οταν θα εστηνα το 100αρι μου για 2η φορα.

Οταν εγινα μελος εδω αρχησα να γραφω κατευθιαν και καποια ατομα τοτε με πηραν απο το χερακι και με βοηθησαν βημα βημα να στησω το ενυδρειο μου σωστα.Αυτο μου αρεσε πολυ και ετσι αποφασισα να γινω πιο ενεργος διαβαζοντας και γραφοντας οσο πιο πολυ μπορουσα.Απο τοτε,πανε σχεδον 3 χρονια, ειμαι καθε μερα εδω,εκτος απο ενα διαστημα 1-2 μηνων που μετακομισα Θεσσαλονικη και δεν ειχα ιντερνετ,και δεν το εχω μετανιωσει στιγμη που εγινα μελος της μεγαλητερης ενυδρειακης παρεας στην Ελλαδα!:)

Εμένα μου έστειλε Μαιλ ο τσακ νορις κ μου είπε ότι θες μπες στο ΑΖ διότι κ εγω από κει τα μαθαίνω!!!χιχιχι

Ειναι εύκολο γρήγορο αξιόπιστα τα μελη τι άλλο να ζητησεις!!!

Από σπόντα το ανακάλυψα ,σας παρακολούθησα αρκετό καιρό και αποφάσισα να γίνω μέλος και από τότε καθημερινά είμαι εδω!!!

Πριν από 6 χρόνια, σε ένα net cafe,ψάχνοντας πληροφορίες για αφρικάνες.Μόλις έκανα σύνδεση ήταν και το πρώτο φορουμ που έκανα εγγραφή

Μετά από αναζήτηση στο δίκτυο και κόλλησα το "μικρόβιο" για τα καλά, είμαστε και φυσιολάτρες.

Το βρηκα κατα λαθος οταν θα εστηνα το 100αρι μου για 2η φορα.

Οταν εγινα μελος εδω αρχησα να γραφω κατευθιαν και καποια ατομα τοτε με πηραν απο το χερακι και με βοηθησαν βημα βημα να στησω το ενυδρειο μου σωστα.Αυτο μου αρεσε πολυ και ετσι αποφασισα να γινω πιο ενεργος διαβαζοντας και γραφοντας οσο πιο πολυ μπορουσα.Απο τοτε,πανε σχεδον 3 χρονια, ειμαι καθε μερα εδω,εκτος απο ενα διαστημα 1-2 μηνων που μετακομισα Θεσσαλονικη και δεν ειχα ιντερνετ,και δεν το εχω μετανιωσει στιγμη που εγινα μελος της μεγαλητερης ενυδρειακης παρεας στην Ελλαδα! :)

...γι αυτό τώρα κι εσύ με τη σειρά σου τους παίρνεις όλους από το χεράκι και τους συμβουλεύεις? :P:thumbup: :thumbup:

Υ.Γ. απορώ πόσα χέρια έχεις πια? xaxaxa!!

Εγώ με μια απλή αναζήτηση.

Έψαχνα πληροφορίες για το θαλασσινό και έπεσα πάνω στο aquazone!

Εγώ με μια απλή αναζήτηση.

Έψαχνα πληροφορίες για το θαλασσινό και έπεσα πάνω στο aquazone!

Έψαχνες πληροφορίες για το θαλασσινό, και έγινες ένα περισσότερο με τη θάλασσα και τα αλάτια! :thumbup:

Εγώ ήμουν μαθημένος από το εξωτερικό να ανήκω σε φόρουμ, όταν ήρθα Ελλάδα και μετά από μπόλικα χρόνια μόλις ήρθε το ADSL στην περιοχή μου μπήκα στο ιντερνετ και έψαχνα συνειδητά για φόρουμ.

Ως γνωστό βρήκα δυο και μετά από εντατική παρακολούθηση αποφάσισα να γραφτώ στο ΑΖ.

Εγώ ψάχνοντας για κάποιες πληροφορίες γύρω από τα χρυσόψαρα στο internet έπεσα πάνω στο Aquazone.

Φυσικά ξεχώριζε (μακράν) από τα άλλα forum και γι'αυτό αποφάσισα να κάνω εγγραφή.

Και γι'αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του forum που με δέχτηκαν στην τόσο ωραία παρέα τους :bigemo_harabe_net-64:

...γι αυτό τώρα κι εσύ με τη σειρά σου τους παίρνεις όλους από το χεράκι και τους συμβουλεύεις? :P:thumbup: :thumbup:

Υ.Γ. απορώ πόσα χέρια έχεις πια? xaxaxa!!

Ναι καπως ετσι Πανο,χρωσταω πολλα στους παλιους..

Εχω πολλα ακομα χερια να δωσω!:)

Εγω οταν πηρα τον πρωτο μου μονομαχο....αυτο το ψαρι απο ποτηρι πηγε σε πλαστικο 10 δοχειο και τελος σε ενα 25 λιτρο ενυδρειο με φυτα, εσωτερικο φιλτρο, σιποραξ, θερμοστατη, πραγματα που για μενα πριν ηταν αγνωστα προς την ενυδρειακη τους χρηση.....ο Μπαλμπ ομως ηταν αρρωστος με φιν ροτ και διαβαζα απεγνωσμενα να βρω λυση....ολα τα ξενα φορουμ ομως ηταν λιγο απομακρα και με ορολογιες αγνωστες σε εμενα....ετσι εψαξα να βρω ενα Ελληνικο ενυδρειακο φορουμ....ετσι βρεθηκα εδω...πλεον ο Μπαλμπ ειμαι καλα και εχω αλλα 2 ενυδρεια....

Αυτα τα λιγα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...