Jump to content

Μια Γνωριμία Με Τα Φυτά

common

Recommended Posts

Γεια σε όλους. Ήθελα να πάρω μερικά φυτά για το ενυδρείο (για decor πιο πολύ) αλλα εμαθα ότι έχει και βιολογική σημασία στο ενυδρείο. Παρόλα αυτά για να μην βιαστώ όπως παλιά θα ήθελα να μάθω τι φυτά μπορώ να βάλω, τι κινδυνοι υπάρχουν, τι πρεπει να προσέχω και πως να περιποιούμαι. Πολλές οι ερωτήσεις ξέρω απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω. Ευχαριστώ. :bigemo_harabe_net-65:

καλυτερα να κοιταξεις στην ενοτητα'' φυτεμενο ενυδρειο''.εχει πολυ πραγμα για διαβασμα σχετικα με τα φυτα

Ένα άρθρο για το φωτισμό. Επίσης εδώ μπορείς να δεις τη δουλειά που γίνεται με τα προφίλ κάποιων φυτών.

Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43368 γα να μη σε πιάσουν αδιάβαστο... :)

Για να σου πουμε προτασεις για φυτα που μπορεις να παρεις θα πρεπει να μας πεις μερικα πραγματα για το ενυδρειο σου.

Λιτρα?

Φωτισμος (βατ,κελβιν)

Υποστρωμα?

Λιπασματα?

CO2¨?

Μετρησεις?

Γεια σε όλους. Ήθελα να πάρω μερικά φυτά για το ενυδρείο (για decor πιο πολύ) αλλα εμαθα ότι έχει και βιολογική σημασία στο ενυδρείο. Παρόλα αυτά για να μην βιαστώ όπως παλιά θα ήθελα να μάθω τι φυτά μπορώ να βάλω, τι κινδυνοι υπάρχουν, τι πρεπει να προσέχω και πως να περιποιούμαι. Πολλές οι ερωτήσεις ξέρω απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω. Ευχαριστώ. :bigemo_harabe_net-65:

Αν είσαι αρχάριος στα φυτά καταλαβαίνω ότι έχεις ένα βουνό απορίες και ερωτήσεις, προσπάθησε λίγο να ταξιδέψεις μέσα στης σελίδες του φόρουμ και μετά να κάμνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις ώστε να λαμβάνεις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αααα και μια μια της ερωτήσεις, αν κάνεις πολλές μαζί συνήθως δεν απαντιούνται γιατί ο άλλος θα πρέπει να γράψει φιρμάνι ολόκληρο και πολύ το αποφεύγουν.

Μια καλή ερώτηση

είναι «τη χρειάζομαι για να συντηρήσω φυτά στο ενυδρείο»

Και η απάντηση θα είναι μια ερώτηση «τη φυτά θέλεις να βάλεις στο ενυδρείο, εύκολα στην αρχή με σκοπό αργότερα να ασχοληθείς με ποιο δύσκολα, ή μόνο εύκολα και δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με πιο δύσκολα»

Τώρα σκέψου και απάντα.

Αν είσαι αρχάριος στα φυτά καταλαβαίνω ότι έχεις ένα βουνό απορίες και ερωτήσεις, προσπάθησε λίγο να ταξιδέψεις μέσα στης σελίδες του φόρουμ και μετά να κάμνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις ώστε να λαμβάνεις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αααα και μια μια της ερωτήσεις, αν κάνεις πολλές μαζί συνήθως δεν απαντιούνται γιατί ο άλλος θα πρέπει να γράψει φιρμάνι ολόκληρο και πολύ το αποφεύγουν.

Μια καλή ερώτηση

είναι «τη χρειάζομαι για να συντηρήσω φυτά στο ενυδρείο»

Και η απάντηση θα είναι μια ερώτηση «τη φυτά θέλεις να βάλεις στο ενυδρείο, εύκολα στην αρχή με σκοπό αργότερα να ασχοληθείς με ποιο δύσκολα, ή μόνο εύκολα και δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με πιο δύσκολα»

Τώρα σκέψου και απάντα.

θα διαβάσω προσεκτικά ότι έχει να κάνει με τα φυτά στο φόρουμ και θα απαντήσω. (παρόλα αυτά θα προτιμούσα εύκολα και λίγο καιρό αργότερα γιατί όχι και δυσκολα φυτά) για τώρα διάβασμα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...