nicpapa 3 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Το ενυδρείο ειναι επιτοιχιο , κρυμενο μεσα στον τοιχο , τρέχει με νερόδικτυου, εχει 2 χρόνια περιπου με τους κατοικους του και ειναι το πιοευκολο ενυδρειο που κατέχω...Οι διαστασεις ειναι 100χ30χ30 , φιλτρανση εξωτερικό fluval 205 , και εσωτερικο ELITE Jet Flo 100.Απο φωτισμό , 2 τ8 των 30watt, στην πισω μεριά μόνο, γιατι το μισο ενυδρειο απο επάνω ειναι τοιχος.Μετρησεις δεν κάνω ποτέ στο ενυδρείο. Εκτος αν παέι καντι στραβά, που δεν εχει τυχει.Απο λιπανση μόνο καλιο και ιχνοστοιχεία όποτε τα θυμηθώ, μπουκάλα co2 ,αλλαγές καθε εβδομάδα.Υποστρωμα εχει χαλικάκι, με λιγο flourite, και ενα NatureSoil του oliver knot.Απο ψαρια ? πλατυ , ? γκάπι και 7 corydoras 3 zebra netrite μετανιωσαπου τα έβαλα εχουν κάνει ολο το ενυδρειο κατασπρο με τα αυγά τους, καιγαρίδες red cherry .Οι σκληροτητες ειναι λίγο τσιμπημένες για τα corydoras 18kh , και 20gh.Απο την μερία των φυτων ,μπορω να πω οτι παρά το σκληρο νερου ,πουσυμφωνα με την τροπικα δεν θα αντεχαν τα δυσκολα φυτά μεγαλωνουνκανονικά...Ακομη και τα φυτα που βλεπετε μπροστα ενω εχουν ελαχιστο φως, οπως το γκαζονακι προχωράει κανονικά..Ετσι απορω πως δινουν στα φυτά τις σκληροτητες που αντεχουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 οτι τοχεις........το ξερεις. οτι το,χεις......ΤΟΧΕΙΣ και με κεφαλαια. αρχοντας.και κοντρα στο κατεστημενο απο τις συνθηκες που μας γραφεις.μπραβο φιλε μου για την αγαπη και το μερακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 3 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 πολυ ωραιο aquascape.και οπως λεει ο klaz το χεις! ως αρχαριος θελω να σε ρωτησω..αφου οπως λεει η τροπικα τα φυτα δεν θα αντεχαν εσυ που πιστευεις οτι ωφειλεται η αναπτυξη τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Μπραβο παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 3 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Εντυπωσιακό...γενικά ο τρόπος που αντιμετοπίζεις το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 3 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Σκέψου... αν αυτό είναι το "εύκολο" και βρίσκεται σε τέτοια εξαιρετική κατάσταση... τα λόγια είναι περιττά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 δεν περιμενα κατι λιγοτερο να δω φιλε μου! μας εχει συνηθίσει σε πολυ ομορφα ενυδρεια και αυτο δεν αποτελεί εξαιρεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Εύκολο ; Μάλιστα , καταλάβαμε ... Πανέμορφο και αυτό , όπως μας έχει συνηθίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Κλασικα πραγματα απο σενα φιλε μου,δεν περιμενα κατι λιγοτερο! Πολυ ομορφο!Πολλα μπραβο απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 4 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 συγχαρητήρια φίλε μου πολύ όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 4 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο, είναι ζωγραφιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 4 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Τα cory ειναι τουμπανο ή μου φαινεται;Ενταξει εχουμε δει κ εχουμε δει παρουσιασεις σου κ τα συγχαρητηρια εχουν γραφτει 100αδες φορες.Παντα μου αρεσαν τα επιτοιχια αλλα το μονο που με χαλουσε ειναι αυτο με τον φωτισμο στο μισο μερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος