sergeant 3 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 αν βαλω σε ενυδρειο με μονομαχο ενα καθαριστηρα θα υπαρξει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου δεν υπάρχει ψαρι που να καθαρίζει βρωμιές, εκτός της άλγης(που πάλι δεν την καθαρίζουν όλοι).Πόσα λίτρα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeant 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 20 λτ εχω, μιλω για αυτο το ψαρι που βλεπω σε ολα τα ενυδρεια που ειναι κολλυμενο στο εδαφος η κυριως στο τζαμι δεν ξερω ακριβως πως το λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό το ψάρι γίνεται μακρύτερο από το μήκος του ενυδρείου σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeant 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα, οκ εγινε φιλε μου ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να βαλεις κανενα σαλιγκαρακι φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καθαριστηρες εχουν τα αμαξια και οχι τα ενυδρεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Καθαριστηρες εχουν τα αμαξια και οχι τα ενυδρεια... xaxaxa όντως! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Aν θες να καθαριζεις το βυθο μπορεις να χρησιμοποιησης σκουπα βυθου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος