common 3 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Αφού είχα τεράστια ανάγκη από μπόλι και στην αποτυχία μου να βρω γρήγορα, αποφάσισα να ψάξω καποια άλλη μέθοδο και βρήκα αυτό το προιόν της sera... θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν θα "δουλέψει" παρόμοια με το μπόλι η αν θα έχω καποια βελτίωση στο νερό του ενυδρείου μου. Ευχαριστώ http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2708{5}185 Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2013 - common Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 3 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ε μην περιμενεις θαυματα!βρες μπολι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ε μην περιμενεις θαυματα!βρες μπολι καλυτερα Αν μπορείς να βρεις μπόλι, θα είναι η καλύτερη λύση. Αν θα πάρεις το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφει στη συσκευασία και να είσαι προσεκτικός στο καθημερινό τάισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι το πιο αξιοπιστο προιον του ειδους του αλλα σαν το μπολι δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι να βρω τουλάχιστον μπόλι, μπορώ να το χρησιμοποιώ; [είμαι σε τραγική κατάσταση] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε προτεραιότητα στο μπόλι. Μέχρι να βρεις (ακόμα και μετά για ενίσχυση στην αρχή ) μπορείς να το χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Να σαι καλά.. Ευχαριστώ.... Σε τρία διαφορετικά site έχω βάλει αγγελία για μπόλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 βαλε μια αγγελια.... δεν παιζει να μην σου δωσει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 βαλε μια αγγελια.... δεν παιζει να μην σου δωσει καποιος αυτό έκανα πριν δύο μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 3 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 σε ποια περιοχη εισαι?μηπως ειναι καποιος κοντα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει φίλοι μου, βρήκα μπόλι. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Να είστε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει φίλοι μου, βρήκα μπόλι. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Να είστε καλά. Να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις και να συνεχίσεις το διάβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Η αμμωνία έχει πέσει και το ψάρι ήδη δείχνει βελτίωση. Πως μπορώ να την διατηρήσω έτσι; Πρέπει να χρησιμοποιώ κάτι άλλο σταδιακά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος