yonigrn 3 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι αρκετα νεος στο χομπυ και εχτες που αγορασα το πρωτο μου εξωτερικο φιλτρο (JBL CristalProfi e700) για το 80L ενυδρειο μου ωστε να αντικαταστησω το εσωτερικο που ειχα (μου ειπαν να τα τρεξω και τα 2 μαζι για μια εβδομαδα, ειναι σωστο ή θελει πιο πολυ?) παρατηρησα οτι πανω στο αλουμινενιο σωμα που κραταει τη λαμπα υπηρχαν 4-5 παρα πολυ μικρα μαυρα σκουληκακια (μηκος λιγοτερο απο 0.5 εκατοστα και παχος 0.5 χιλιοστο - κατι σαν ενα πολυ μικρο νυχι). Τι ειναι αυτα? Πως τα ξεφορτωνομαι? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως να μας έβαζες μια φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Θα εβαζα αλλα τα απομακρυνα... :-( δεν σκεφτηκα να τα φωτογραφησω γιατι μολις τα ειδδα η πρωτη μου αντιδραση ηταν οτι επρεπε να τα βγαλω απο εκει. Απλα ηταν παρα πολυ μικρα (παρα πολυ λεπτα) και μαυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Τα φιλτρα να δουλευουν μαζι ενα μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα δυστυχως ξαναειδα ενα σκουληκακι να περιφερεται πανω στο φως μου. Καταφερα και το εβγαλα φωτογραφια για την ποιοτητα της οποιας ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη. Αν καποιος ξερει τι μπορει να ειναι (ή καλυτερα να μαντεψει αφου η φωτο ειναι χαλια - το ειχα σκοτωσει οταν ειδα ποσο χαλια ηταν γι'αυτο δεν μπορω να βγαλω αλλη) αυτο ας μου πει γιατι ανησυχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Αν και δεν μπορω να το δω καλα μαλλον ειναι προνυμφη καποιου εντομου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Την οποία απομάκρυνε οπότε δώσει, σωστά? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου γιατί ανησυχούσα αφού δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι και από που προέρχονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Απομακρυνω οποτε δώ εννοουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος