Jump to content

Σκουληκακια Πανω Στο Φως!

Recommended Posts

Ειμαι αρκετα νεος στο χομπυ και εχτες που αγορασα το πρωτο μου εξωτερικο φιλτρο (JBL CristalProfi e700) για το 80L ενυδρειο μου ωστε να αντικαταστησω το εσωτερικο που ειχα (μου ειπαν να τα τρεξω και τα 2 μαζι για μια εβδομαδα, ειναι σωστο ή θελει πιο πολυ?) παρατηρησα οτι πανω στο αλουμινενιο σωμα που κραταει τη λαμπα υπηρχαν 4-5 παρα πολυ μικρα μαυρα σκουληκακια (μηκος λιγοτερο απο 0.5 εκατοστα και παχος 0.5 χιλιοστο - κατι σαν ενα πολυ μικρο νυχι). Τι ειναι αυτα? Πως τα ξεφορτωνομαι?

Ευχαριστω πολυ

Μήπως να μας έβαζες μια φωτογραφία?

Θα εβαζα αλλα τα απομακρυνα... :-(

δεν σκεφτηκα να τα φωτογραφησω γιατι μολις τα ειδδα η πρωτη μου αντιδραση ηταν οτι επρεπε να τα βγαλω απο εκει. Απλα ηταν παρα πολυ μικρα (παρα πολυ λεπτα) και μαυρα.

Τα φιλτρα να δουλευουν μαζι ενα μηνα.

• 2 weeks later...

Σημερα δυστυχως ξαναειδα ενα σκουληκακι να περιφερεται πανω στο φως μου. Καταφερα και το εβγαλα φωτογραφια για την ποιοτητα της οποιας ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη. Αν καποιος ξερει τι μπορει να ειναι (ή καλυτερα να μαντεψει αφου η φωτο ειναι χαλια - το ειχα σκοτωσει οταν ειδα ποσο χαλια ηταν γι'αυτο δεν μπορω να βγαλω αλλη) αυτο ας μου πει γιατι ανησυχω.

post-50333-0-18036200-1360680645_thumb.jpg

Την οποία απομάκρυνε οπότε δώσει, σωστά?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου γιατί ανησυχούσα αφού δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι και από που προέρχονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...