Παναγιώτης Κ 4 Φεβρουαρίου 2013 #26 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Κλασσικός ο συνδυασμός σε αυτά (ή λίγο περισσότερα) λίτρα, που ανέφερε παραπάνω ο Παναγιώτης, είναι κάποιο από τα μικρόσωμα των julidochromisme με ένα μικρό χαρέμι από κοχυλόψαρα όπως τα Neolamprologus multifasciatus αλλά κατά την γνώμη μου τα λίτρα είναι λίγα για δύο είδη... Καλύτερα τα Julidochromis μόνα τους. Τα λίτρα δεν είναι λίγα. Το μηκος είναι μικρό. Αλλά πιστεύω πως με ένα καλό στήσιμο μπορεί να το προσπαθήσει με 2 είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 4 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Όπα παίδες, sorry!!!! Μου είχανε μείνει οι διαστάσεις του sump (40x40x50) γι΄αυτό είπα για λίγα λίτρα σε συνδυασμό με αυτές τις διαστάσεις και μου φάνηκε μικρό. Πράγματι, το μήκος είναι μικρό αλλά με ένα καλό κι έξυπνο στήσιμο είναι δυνατό μπουν δύο φιλήσυχα είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #28 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Με εχετε καψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Φεβρουαρίου 2013 #29 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Με εχετε καψει! Τι περίμενες ; Με ηρεμία , ρίξε μια ματιά στα είδη που σου έχουν παραθέσει τα παιδιά και με πολύ αργές κινήσεις θα τη βρούμε την άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Species tank με ένα κοπάδι tetraodeon biocellatus http://www.seriouslyfish.com/species/tetraodon-biocellatus/ Ας δούμε κάτι διαφορετικό κάποια στιγμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #31 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Species tank με ένα κοπάδι tetraodeon biocellatus http://www.seriouslyfish.com/species/tetraodon-biocellatus/ Ας δούμε κάτι διαφορετικό κάποια στιγμή! Καλο,αλλα ειναι λιγο δυσκολο το συγκεκριμενο!παιδια εφυγα απο τα αλατια γιατι θελω να ηρεμησω λιγακι και να μην ειμαι επανω απο το ενυδρειο συνεχεια!θελω κατι ευκολο,με ελαχιστο (αλλα σωστο) aquascaping!προτεινετε με links γιατι οτι εχετε πει μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει τιποτε!!ειπαμε,πειτε μου για tangs,wrasse,gobys και αλατια και οκ καταλαβαινω,αυτα τα κοχυλοψαρα κ κατι τετοια δεν.....οποτε για να βγαλω κι εγω μια ακρη,μιλατε με links οσο το δυνατον περισσοτερο!εχτες εβαλα νερο στο ενυδρειο απο βρυση,δεν παιζει υπομονη να βγαλω κοντα στα 250 λιτρα με την οσμωση.....ασε που ηθελα βρυσης για την σκληροτητα του!ωστοσο προσθεσα οσο ακριβως χρειαστηκε απο αντιχλωριο prime,και σημερα θα μπει η αμμος με οτι αλλο χρειαστει! Υ.Γ. Καλημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Φεβρουαρίου 2013 #32 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά πάντως αν σου αρέσουν τα παφερ δεν βρίσκω που είναι δύσκολα! Υ.Γ. καλημέρα και από μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 για να σε διευκολύνω φιλε μου! μια σιγουρη και δοκιμασμενη λυση ειναι ενα ζευγαρι julidochromis(πετροψαρα) με μια αποικια απο multifasciatus(κοχυλοψαρα)! το ενυδρειο θελει αμμο ψιλοκκοκη, ενα νταμαρακι απο πετρες για το ζευγαρι και οσα περισσοτερα κοχυλια μπορεις σκορπια στο ενυδρειο! καμια valisneria και/ή καμια anubia και εισαι οκ! επειδη το ενυδρειο σου ειναι παραξενο απο διαστασεις, προτεινω σε μια γωνια πισω να μπει το νταμαρακι καμια valisneria για να οριοθετει νοητά τον χωρο και ολο το υπολοιπο ενυδρειο με κοχυλια! σου παραθετω μερικες φωτος απο παρομοια στησιματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2013 #34 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπω οτι το θεμα παει για Αφρικη,να το μεταφερω εκει για να παρεις περισσοτερες αποψεις και ιδεες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #35 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπω οτι το θεμα παει για Αφρικη,να το μεταφερω εκει για να παρεις περισσοτερες αποψεις και ιδεες? Ναι ρε βαλτο οπου θες!βαλτο και στα reef! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #36 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που θα ηθελα να αποφυγω ειναι τα αδεια κοχυλια....απλα δεν μου αρεσει η εικονα με τα αδεια κελυφοι!προτιμω αμμο...οποτε μπορω να βαλω ενα ειδος ψαριων,χωρις κοχυλοψαρα!ε;μπορω να βαλω και κανεναν πλατυστομο για να καθαριζει;δεν ξερω απο γλυκο και συγκεκριμενα απο αφρικη,εχω 3 γλυκου,ενα με δισκους,ενα κρυου νερου και ενα τροπικο με αγγελοψαρα....αλλα africa unite...δεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2013 #37 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που θα ηθελα να αποφυγω ειναι τα αδεια κοχυλια....απλα δεν μου αρεσει η εικονα με τα αδεια κελυφοι!προτιμω αμμο...οποτε μπορω να βαλω ενα ειδος ψαριων,χωρις κοχυλοψαρα!ε;μπορω να βαλω και κανεναν πλατυστομο για να καθαριζει;δεν ξερω απο γλυκο και συγκεκριμενα απο αφρικη,εχω 3 γλυκου,ενα με δισκους,ενα κρυου νερου και ενα τροπικο με αγγελοψαρα....αλλα africa unite...δεν! τελεια! τουλαχιστον ξερουμε προς τα που να κινηθουμε! τα πλεκο εκτος οτι δεν ειναι καθαριστες, ειναι ψαρια με εντελως διαφορετικες συνθηκες, οποτε δεν μπαινουν σε Αφρικανικο! γενικοτερα δεν μπλεκουμε ψαρια απο διαφορετικους βιοτοπους! εχεις δει καποιο πετροψαρο της tanganyika που να σου αρεσει ή ξεχωροσες καποιο απο αυτα που εχουν ηδη αναφερθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Φεβρουαρίου 2013 #39 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά Κώστα καταστάλαξες σε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #40 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Το ενυδρειο ειναι σε φαση κυκλου αζωτου με nite out και special blend!εχει μπει μαυρη αμμος και ακομα το σκεφτομαι για το τι ψαροσυνθεση θα παιξει!θα ενημερωσω οταν εχω κατασταλαξει με φωτογραφικο update και πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Αυγούστου 2013 #41 Share 20 Αυγούστου 2013 Τι εγινε εχουμε κανενα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Αυγούστου 2013 Author #42 Share 21 Αυγούστου 2013 Έχει γίνει reef! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Αυγούστου 2013 #43 Share 21 Αυγούστου 2013 Έχει γίνει reef! Πρίν μάλλον ήταν mixed reef(sps, softies, zoas, lps & algae reef). Κωστή μόλις είσαι έτοιμος, ρίξε καμιά FTSSS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος