Guppy 29 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά διαβάζω για τα αρτέμια στο άρθρο της Τ. Καρπίδα και έχω μερικές απορίες. Όταν λέει 1 κουταλιά εννοεί του γλυκού;; Επίσης δεν κατάλαβα πώς τις στραγγίζουμε... Όταν θα τις έχουμε στο ύφασμα πώς θα τις βάλουμε μέσα στο ενυδρείο;;; Μαζί με το ύφασμα θα τις ρίξουμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 29 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2007 ενοειμια κουταλια του γλυκου. εγω θα ελεγα να τις πλενεις παλι σε υφασμα επανω με ενα απολιμαντικο π.χ tropical abioseptyna,sera aqua dest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 29 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Οκ τις βάζω στο ύφασμα, μετά όμως πώς θα τις βάλω από το ύφασμα μέσα στο ενυδρείο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 29 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2007 θα βυθισεις το υφασμα στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 29 Ιανουαρίου 2007 Author #5 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Οκ φίλε μου, ευχαριστώ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 29 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Πολυ καλη δουλεια μπορεις να κανεις και με φιλτρο καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 30 Ιανουαρίου 2007 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2007 (edited) Παιδιά δικίμασα με πολύ λεπτό τούλι αλλά θέλει πάρα πάρα πολύ προσοχή μή μου πέσουν. Γι αυτό τίς έβαλα σε ένα πλαστικό ποτήρι μετά έβαλα νερό από το ενυδρείο μου και τις έριχνα μέσα..Θα δοκιμάσω και με ύφασμα. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2007 - Guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος