B.B.'Bear' 1 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Aquazone.Είναι το πρώτο 'θέμα' που ανοίγω, και θεωρώ ότι θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ για τη φιλοξενία.Το όνομά μου είναι Νίκος, βαδίζω στα 41 χρόνια και εδώ και έξι-εφτά ημέρες (από το προηγούμενο Σάββατο που έγινε το σαλόνι οικοδομή...), έχω 15 - 20 συγκάτοικους....σε ένα σπίτι που τις πιο πολλές ώρες ....ζω μόνος.Στο σαλόνι μου λοιπόν, υπάρχει ένα Juwel Rio 400 (με τις γνωστές διαστάσεις (1,51 * 51 *66), το οποίο με τις λίγες ρίζες που έχει μέσα και τα 45 κιλά Carat 6....το πολύ να έχει 400 λίτρα νερό.Το ενυδρείο το είχε στην κατοχή του άλλο μέλος - όπως ακριβώς το πήρα εγώ - το οποίο και ευχαριστώ θερμά για όλη τη συμπεριφορά, τη δέσμευσή του στο να μου πει πως το τρέχει δύο χρόνια τώρα, την κούρασή του στο κουβάλημα, στο 'στήσιμο', στο βρέξιμο' στο πήγαινε έλα ...σε όλα. Δεν θα αναφέρω το όνομα του μέλους για λόγους δεοντολογίας (είναι προσωπική του επιλογή να το 'δώσει' - δεν έχω κανένα λόγο να το πω εγώ) εάν θέλει ας μπει να το γράψει ο ίδιος. Εγώ θέλω μόνο να του πω δημόσια .....ένα μεγάλο ευχαριστώ.Το 2ο ευχαριστώ πρέπει να το πω σε φίλους / γνωστούς / κάποιοι μάλιστα μέλη εδώ.......που θέλησαν (και το έκαναν) να κουβαλήσουν μαζί μας, να 'βραχούν' επίσης, να δώσουν ιδέες, να μοιραστούν τη δική μου χαρά.....και μάλιστα με μέτρια επίδοση στα σουβλάκια που ακολούθησαν όταν πλέον νύχτωσε (ξεκινήσαμε στις 08.40 το πρωί το Mega-Project σαν ομάδα).Δύο λόγια λοιπόν για το ποια είναι ...και που ζουν......τα 'πιτσιρίκια' μου:Εξοπλισμός- Juwel Rio 400- Ένα εξωτερικό SunSun HW - 304A με 2.000L/H γεμάτο - υπάρχουσα - βιολογία- Θέρμο: Jagger 300W- 45-50 κιλά Carat 6- Μία θαμμένη μεγάλη αερόπετρα- 2 μεγαλούτσικες ρίζες και 2 μικρές με λίγες ρίζες φρέσκες 'Ανούμπιες' (χρειάζεται άμεσα βελτίωση στο θέμα σκίαση ....είχε κι άλλη μεγάλη ρίζα μέσα το ενυδρείο ...η οποία όμως δεν υφίσταται σε εμένα).Κάτοικοι- 1 White Kalikon Tony Tan / 14 cm- 2 Blue Turquoise / 16 & 14 cm- 1 White Emperor / 15 cm- 1 Red Dragon / 12 cm- 2 Cobalt / 9 & 7 cm- 1 Yellow Crystal / 7 cm- 1 Leopard / 7cm- 2 Σκαλάρια F1 (θα πάνε ολομόναχα σε 2ο ενυδρείο που ψάχνω για αγορά (Rio 180 ή 240 σε καφέ σκούρο)) / 9 & 7 cm (Ζευγάρι)- 4 Ancistrus (2 SP3 Albino / 10 & 7 cm, 1 L213 / 13 cm, 1 L080 / 10 cm)- 1 Corydoras Sterbai / 6 cm- 2 Μπλε Apple Snail (μεγάλα)- 3 Cory....και ένα δύο μικρά ακόμα τα οποία θα βάλω για αναγνώριση.Ευχαριστώ που ανεχθήκατε το μεγάλο post......χαίρομαι που συναντώ την παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη! Για ολοκληρομενη παρουσιαση του ενυδρειου σου ανοιξε θεμα εδω και χρησιμοποιησε την φορμα παρουσιασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 1 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B.'Bear' 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη! Για ολοκληρομενη παρουσιαση του ενυδρειου σου ανοιξε θεμα εδω και χρησιμοποιησε την φορμα παρουσιασης. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα χρησιμοποιήσω τη φόρμα ...και θα ανοίξω το θέμα στην ανάλογη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες , καλή διαμονή και να χαρείς τα ψαράκια σου με υγεία εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 1 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 1 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ!!!! (ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......................... . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 2 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 καλως ήρθες Νίκο στην παρέα μας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 2 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες φιλε μου. εχεις στα χερια σου τα πιο μαγευτικα ψαρια, μην χανεις καθολου καιρο, ξεκινα αμεσως το διαβασμα, γιατι κατα διαστηματα πεφτουν προχειρα διαγωνισματα και αν βρεθεις αδιαβαστος μπαινεις τιμωρια!!!!! καλοριζικο το ενυδρειο σου, περιμενουμε φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 2 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 2 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες, βαλε ακομα ενα φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B.'Bear' 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ....ευχαριστώ. Φίλτρο θα μπει κι ένα 2ο (πιο μικρό) για ασφάλεια...όπως ίσως θα σκεφτώ και την πιθανότητα βελτίωσης στο θέμα θέρμανσης νερού. Απλά επειδή η βιασύνη είναι κακός οδηγός....αφήνω λίγο να ηρεμήσουν τα ψάρια. Ακόμα είναι μόλις μία εβδομάδα που έχει γίνει όλο το σκηνικό ....κι έιναι λογικό να είναι αγχωμένα....να βλέπουν άλλο χώρο ....άλλους ανθρώπους .......να τα ταίζει άλλος.....και σίγουρα η δική μου ρουτίνα στο νερό είναι διαφορετική από αυτή που ξέρουν δύο χρόνια....και άλλο νερό βέβαια. .....για την ώρα τα παρακολουθώ...πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 3 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B.'Bear' 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #14 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ...μετά τη συμβουλή του rastafarian...! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82933 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts