Jump to content

Γιατι Αυτοκτονησε Το Ψαρι Μου?

Recommended Posts

ζουμε με καθε αλλαγη νερου?

Το clarity γιατί το πήρες ; Τον άνθρακα τον πήρες σε περίπτωση που έχει μείνει τίποτα από τις σιλικόνες ;

Σε ποιες περιπτωσεις χρησιμοποιουμε clarity?Πρεπει να εχουμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα η το βαζουμε με καθε αλλαγη νερου?

Το clarity δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος. :)

edit : Εννοώ ότι δε νομίζω να είναι από τα απαραίτητα πρόσθετα που πρέπει να διατηρεί κάποιος.

Έγινε επεξεργασία - dpap

Λοιπον,εκανα σημερα αλλαγη νερου 50% κ μετρησα ΝΟ2 στο μηδεν κ ΝΟ3 περιπου στο 20.Δεν ξερω αν οι μετρησεις δεν ειναι ρεαλιστικες επειδη γινανε κανενα μισαωρο μετα την αλαγη του νερου κ δεν περασε περισσοτερος χρονος.Ελπιζω δινοντας τροφη με το σταγονομετρο να ειμαι καλα τωρα.Με την σιλικονη παντος ακομη δεν εβγαλα ακρη.Υποτιθετε οτι ειχα βρει κ ενα Borleyi αρσενικο απο συνχομπιστα απ το φορουμ αλλα μου εστειλε φωτο κ ειδα οτι τελικα ειναι θυληκο!Αν εχει κανεις υπ οψιν που μπορω να βρω αρσενικο θα του ειμαι υποχρεως!

οι μετρησεις σου ειναι μια χαρα Γιαννη!

για την σιλικονη δυστυχως δεν νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει καποιος....

Ok,συνεχιζω λοιπον...Για την σιλικονη θα το ψαξω οσο μπορω κ στην αναγκη θα βρω εναν τροπο να την βγαλω.Αν εβρισκα κ ενα Borleyi...

ανοιξε μια αγγελια! ολο και καποιος θα βρεθει! αλλιως μπορεις να κανεις μια ερωτηση στα καταστηματα του φοορυμ! :)

• 1 month later...

Ο καταστηματαρχης που αγορασα την σιλικονη μου ειπε πως εφοσον αναγραφει οτι δεν περιεχει διαλυτες κ hydrofuge πιθανοτατα δεν ειναι τοξικη.Επισης μου ειπε πως ενας πρακτικος τροπος για να δουμε αν μια σιλικονη ειναι η οχι τοξικη ειναι να την βαψουμε με μαρκαδορο μολις ξεραθει.Στη μη τοξικες το χρωμα μενει ενω στις τοξικες διαλειεται.Σ αυτη που χρησιμοποιησα εγω το χρωμα εμεινε.Ολα τα ψαρια χαιρουν ακρας υγειας κ ελπιζω να συνεχισουν ολα καλα!Παραγκειλα κ εχω ειδη κ ενα αρσενικο Borleyi μεσω του καταστηματος Azores οποτε τελος καλο,ολα καλα!

Υ.γ.:Αν εχει καποιος κ ενειδριακη κ τοξικη σιλικονη κ κανει το πειραμα με τον μαρκαδορο για να μας πει τα αποτελεσματα θα ειναι χρησιμο για ολους μας.Θα ξερουμε ενα ευκολο κ πρακτικο τροπο να ξεχωριζουμε τις σιλικονες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...