Jump to content

Χαλαζιακή Άμμος...

teke

Recommended Posts

γνωρίζει κανείς να μου πει που θα βρω χαλαζιακή άμμο στην θεσσαλονική??έχω φάει τον τόπο παιδιά....στείλτε μου ινμποξ κάνα καλό μαγαζί....

φιλε μου μπορεις να παρεις απο μαγαζια με ειδη κηπου αλλα θελει πολυ-πολυ καλο πλυσημο και απολυμανση.. ;)

Δε χρειαζεται κανενα βρασιμο η χαλαζιακη αμμος...

Φιλε Βαγγελη το λεω σε περιπτωση που την αγορασει απο μαγαζι με ειδη κηπου..ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τον λογο του οτι τις φυλασουν σε εξωτερικο χωρο συνηθως.. :)

Φιλε Βαγγελη το λεω σε περιπτωση που την αγορασει απο μαγαζι με ειδη κηπου..ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τον λογο του οτι τις φυλασουν σε εξωτερικο χωρο συνηθως.. :)

ναι φιλε μου το καταλαβαινω αλλα οι περισσοτεροι απο εμας την αγοραζουν απο μαντρα με οικοδομικα υλικα και ειδη κηπου και ελαχιστοι την βραζουν. Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα αλλα ας μην τρελλαινομαστε!

ναι φιλε μου το καταλαβαινω αλλα οι περισσοτεροι απο εμας την αγοραζουν απο μαντρα με οικοδομικα υλικα και ειδη κηπου και ελαχιστοι την βραζουν. Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα αλλα ας μην τρελλαινομαστε!

Επειδη δεν μπορω να γνωριζω τις γνωσεις και το ποσο κοβει το ματι του καθενως εδω μεσα(βλεπε απο εκει που θα παρει την αμμο να εχει απο διπλα κανενα χυμενο ασβεστη,κανενα μαντροσκυλο-μαντρογατο να το εχει κανει αμμο υγειας και να μην το παρει χαμπαρι ο φιλος.. ;) )εγω αυτο που απαντω ειναι το πως εχει ο σωστος τροπος ετσι ωστε οπως και να εχει να μην εχει κανενα θεμα ο φιλος με την αμμο.Και δεν νομιζω να ειναι ακραιο να ριξεις λιγο βρασμενο νερο απο τον βραστηρα/κατσαρολα στην λεκανη που πλενεις την αμμο..

ευχαριστω φιλαρακια γαι τις συμβουλεςς......θα στηθει σιγα σιγα νεο ενυδρειο με κοχυλοψαρα μεριααα....

Επειδη δεν μπορω να γνωριζω τις γνωσεις και το ποσο κοβει το ματι του καθενως εδω μεσα(βλεπε απο εκει που θα παρει την αμμο να εχει απο διπλα κανενα χυμενο ασβεστη,κανενα μαντροσκυλο-μαντρογατο να το εχει κανει αμμο υγειας και να μην το παρει χαμπαρι ο φιλος.. ;) )εγω αυτο που απαντω ειναι το πως εχει ο σωστος τροπος ετσι ωστε οπως και να εχει να μην εχει κανενα θεμα ο φιλος με την αμμο.Και δεν νομιζω να ειναι ακραιο να ριξεις λιγο βρασμενο νερο απο τον βραστηρα/κατσαρολα στην λεκανη που πλενεις την αμμο..

Αν απλα ριξεις λιγο βρασμενο νερο πανω στην αμμο οπως την πλενεις δεν απολυμαινεις τιποτα. Και οχι ο σωστος τροπος δεν ειναι να βραζουμε την αμμο.

Αν απλα ριξεις λιγο βρασμενο νερο πανω στην αμμο οπως την πλενεις δεν απολυμαινεις τιποτα. Και οχι ο σωστος τροπος δεν ειναι να βραζουμε την αμμο.

Και ποιος ειναι?

δεν νομιζω να καταλαβες τι λεω φιλε μου. Οσο για το ποιος ειναι ο σωστος τροπος μπορεις απλα να τον αναφερεις και οχι να δημιουργουμε ολοκληρο θεμα με "αν,αφου και δεν"..τελος παντων καλη συνεχεια, απο μενα, στο εγχειρημα του φιλου που με το καλο τον περιμενουμε να ανοιξει θεμα στην κατηγορια της αφρικης για οποιαδηποτε αλλη απορια εχει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...