gmarbel 31 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας...Πρόκειται να στήσω το πρώτο μου FOWLR...στο οποίο θα τοποθετηθουν μελλοντικα και λιγα κοράλια.Διαστάσεις ενυδρείου...40*50*(με 15εκ απο αυτά στο βάθος sumb για τον εξοπλισμό)* 45εκ ύψος DIY 6-8mm πάχοςσκέφτομαι να βάλω 5 κιλά ζωντανό βράχο...1-2 κιλά νεκρό στο sumb...και αραγωνιτη νεκρό 6-7 εκ. ισως αναμιγμένο με ζωντανό για μαγιά....ανθρακα και αντιφωσφορο σε δίχτυ στο sumbεσωτερικο σκιμμερ RESUNλάμπες clip λευκό και μπλέ (μισή μισή) 24 Watt για αρχή και στο μελλον μαλλον αλλη μίαθερμαντήρα 100w..κυκλοφοριτή 600λτ/ωρα για ρην επιστροφή του νερου από το sumb2 κυκλοφοριτές 1000λτ/ώρακαι οταν με το καλο στρώσει βλεπουμε για ζωντανα...clown, καμια γαρίδα και σαλιγκαρια...ζωανθούς και μανιτάρια και κανενα frag.Πρώτο γέμισμα με νερό απο βρύση και απιονοσμένο...μεχρι να πάρω R/O.Θέλω τα σχολια των εμπειρων και προτάσεις κυρίως για τον ζώντανό βράχο και αραγωνίτη..αν καποιός δίνει-πουλάει απο Θεσσαλονίκη...ή από επαρχάι για αποστολή μέσω ΚΤΕΛ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Καλωσηρθες φιλε μου. Ολα καλα,μονο μια συμβουλη. Οχι νερο απο βρυση. Βρες καποιον φιλο να σου δωσει 50 λιτρα οσμωσης να το γεμισεις..τα απιονισμενα ειναι αμφιβόλου προελευσης και ποιοτητας,καθως και το νερο βρυσης περιεχει πολλα ανεπιθημητα. Ζωντανο βραχο σε καλη τιμη μπορεις να βρεις σε ενα μαγαζι που ειναι στην Πολιχνη. Καλη αρχη σου ευχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 31 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2013 και καλη επιτυχια ! τα υπολοιπα θα στα πουν οι θαλασινοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλωσηρθες φιλε μου. Ολα καλα,μονο μια συμβουλη. Οχι νερο απο βρυση. Βρες καποιον φιλο να σου δωσει 50 λιτρα οσμωσης να το γεμισεις..τα απιονισμενα ειναι αμφιβόλου προελευσης και ποιοτητας,καθως και το νερο βρυσης περιεχει πολλα ανεπιθημητα. Ζωντανο βραχο σε καλη τιμη μπορεις να βρεις σε ενα μαγαζι που ειναι στην Πολιχνη. Καλη αρχη σου ευχομαι. στειλε αν θες τα στοιχεια απο το μαγαζί σε προσωπικό μήνυμα...ευχαριστώ.. οσο για όσμωση θα πάρω αργότερα και τότε θα κάνω μια μαγάλη αλλάγή νερού...μεχρι τότε πιθανότερα αν μην έχω προσθέσει κανενα ζωντανό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος