Jump to content

Road Warriors !!!!!!

Recommended Posts

Και το κορυφαιο σχολιο απο το video στο youtube...

I think Chuck Norris is afraid of these guys!

Για οσους δεν γνωριζουν ειναι αγωνας που ονομαζεται Isle Of Man TT. Γινεται σε ενα νησακι στην Ιρλανδια. Ουτε πιστα ουτε τιποτα. Pure adrenaline.....

This Race is 98 years old and more than 200 bikers have died taking part in it.

Ποοοοοοοο ιλιγγος με επιασε κ μονο που τους ειδα..

Παντως αυτοι οι τυποι πρεπει να τρεχουν με την ταυτοτητα στο στομα

Νικο αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει γυριστει κ ντοκιμαντερ με αυτον τον αγωνα

Ναι Γιαννη και ντοκυμαντερ υπαρχει που μιλανε οι οδηγοι και αναλυουν διαφορα πραγματα αλλα και οι αγωνες απο καποιες χρονιες.

αν θυμαμαι καλα και δεν μπερδευομαι, ο rossi και λοιποι οδηγοι δηλωσαν οτι δεν θα μπορουσαν να λαβουν μερος σε αυτο τον αγωνα γιατι φοβουνται! αυτοι ειναι τρελοι ειπε!

αν θυμαμαι καλα και δεν μπερδευομαι, ο rossi και λοιποι οδηγοι δηλωσαν οτι δεν θα μπορουσαν να λαβουν μερος σε αυτο τον αγωνα γιατι φοβουνται! αυτοι ειναι τρελοι ειπε!

:bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Καλά ζαλίστικα όταν τους έβλεπα γιατί τις περισσότερες φορές δεν τους προλάβαινα :D .

Καλα θυμασαι. Το ειχε πει οταν του πηραν συνεντευξη που ειχε παει και εβλεπε τον αγωνα.

Μιλάμε για πολλά κιλά…. Αδρεναλίνης!

Από μικρό παιδί μοτοσικλετιστής, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς μηχανή!

Από παπια σε on-off, από mega scotters σε καθαρά, από enduro σε super sport1000αρια….δεν θυμάμαι πόσα πέρασαν από τα χέρια μου……

Α ρε Νικόλα….. μου έφτιαξες την διάθεση βραδιάτικα…. :bigemo_harabe_net-146:

μετα απο 16 χρονια ζωης στην αγγλια κ ενας μοτοσικλετιστης με απειρα bike runs ,πιστες στην αγγλια, αγωνες moto gp, αγγλικα κ παγκοσμια superbike, με 2 πανω κατω μονος απο λονδινο πρεβεζα, 2 καλα ατυχηματα κ πολλους πολυ τρελλους κολλητους bikers και και και............αλλα πλεον ηρεμος χαζομπαμπας...........μπορω να πω οτι βρεθηκα εκει το 2005 με τα καποιυς απο αυτους!!

τα εισητηρια για τα bikes κ το ferryboat τα κλεισαμε αποτο 2004, μειναμε σε σκηνες κ ητανοτι καλυτερο εχω δει στην ζωη μου!!!

να συμπληρωσω οτι λαμβανουν μερος κ αρκετα local boys κ οποιος παιρνει μερος στην καλυτερη θελει 6-7 χρονια καθημερινης προπονησης στην πιστα διασρομη!!

α ρε νικο τι μου θυμησες!!!

Ετσι ακριβως!!!

και ο λογος ειναι αλλο πιστα και αλλο δρομος!!!

ποοο η αδρεναλινη πρεπη να βαραι κοκκηνα εκηνη την στιγμιι :bigemo_harabe_net-72::bigemo_harabe_net-72:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...