idealtraxer 31 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Αύριο θα πάω να αγοράσω επιτέλους skimmer για το ενυδρείο μου.Το ενυδρείο είναι ένα rio 180 ltr και τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι το πολύ 200 ευρώ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το deltec mce 300..Να καταλήξω σε αυτό?Με λιγότερα χρήματα μπορώ να βρώ κάτι άλλο καλό ή τεσπα κάποιο άλλο αξιόπιστο?? Θέλω όπωσδήποτε να είναι αθόρυβο γιατί το ενυδρείο θα στηθεί σε δωμάτιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82527#entry755892 Αυτό που ψάχνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 17 Απριλίου 2013 #3 Share 17 Απριλίου 2013 πολυ καλη επιλογη το mce 300 απλα ισως ειναι οριακα για 180 λιτρα ... σαν μηχανημα εξαιρετικο παντως , το εχω στα 120 λιτρα και ειναι θηρίο η ποι καλη αγορα που εκανα !! ψαξε για κανενα μεταχειρισμενο mce300 η 600 .... το 600 θα σου κανει καλυτερη δουλεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος