Jump to content

Γενα Απο Τα Bicardi Μου

GXSARA

Recommended Posts

φοβερα φιλε μου. να σου ζησουν. αν και εχω δισκους, τα bricardi ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια. :bigemo_harabe_net-64:

αν σου ειναι ευκολο φιλε μου, συνέχισε να ενημερωνεις για εξελίξεις! απώλειες, συμπεριφορές, φωτογραφιες κ.τ.λ. γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον! :)

Απο συμπεριφορες παντα καθετε ενα ψαρι εξω απο τα βραχια το βραδυ και προσεχει τα μικρα. για απωλειες ακομα δεν ξερω φαινονται ακομα παρα πολλα.

μεσα υπαρχουν 1 αρσενικο και 3 θυληκα. ζευγαρι δεν καταλαβα ποτε πιο ειναι. πανε παρεα ολα μαζι .

εχω δει οτι παιρνουν και τους λαθρεπιβατες που βρισκονται κοντα μικρα τους και τα απομακρηνουνε μακρια.μεχρι στα τζαμια του ενυδρειου τα χτυπανε.

Να τα χαιρεσαι!Σε ποσα λιτρα τα εχεις?Με τι αλλους συγκατοικους?Μπορει καποιος να ξεχωρισει αρσενικο-θυληκο εκτος απο την συμπεριφορα τους μεσα στο ενυδρειο?

Να τα χαίρεσαι φίλε μου! Αν αφήσεις μόνο του το ζευγάρι σε ένα ενυδρείο θα έχεις πάρα πολλές γεννες και θα κρατάς πολλά μωρά με επιτυχία είναι από του ποιο καλούς γονείς το συγκεκριμένο είδος. Απλα προσοχή γιατί αν τα έχεις με αλλα ψάρια μαζί μπορεί να σου τα σκοτώσουν είναι πολύ επιθετικά από τι φύση τους ψάρια ειδικά όταν γίνονται γονείς!

240 λιτρα ειναι. και τα μονα ψαρια ειναι που βρισκονται στο ενυδρειο ειναι 1 αρσενικο 3 θυληκα bicardi.τιποτα αλλο θα πρεπει να κανω παρουσιαση .το φυλλο το ξεχωριζεις απο το μεγεθος τους τα αρσενικα ειναι αισθητα πιο μεγαλα απο οτι τα θυληκα. και ανακαλυψα οτι τα αρσενικα ειναι λιγο διαφορετικα στο προσωπο λιγο πιο στρογυλλα απο οτι τα θυληκα. Τουλαχιστον τα δικα μου.

Να τα χαίρεσαι φίλε μου! πολύ όμορφη εικόνα, οι γονείς με τα μικρά.

Άντε και στα δικά μας :bigemo_harabe_net-134:

Πολύ όμορφη εμπειρία φαντάζομαι. Να σου ζήσουν. :)

• 3 weeks later...

http://s1094.beta.photobucket.com/user/gxsara/media/bicardi12_zps58c48a85.mp4.html?sort=3&o=0

http://s1094.beta.photobucket.com/user/gxsara/media/bicardi11_zps2b5f59fd.mp4.html?sort=3&o=1

νομιζω οτι εχω ενα προβληματακι. δευτερη απανωτη γεννα γινεται κολαση απο μωρα

δευτερη απανωτη γεννα μετα απο 3 βδομαδες .γινεται κολαση ελπιζω να πανε ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...