Jump to content

Προτασεις...

Recommended Posts

Καλημερα

Εχω ενα Juwel lido 120 λιτρα , αρκετα φυτεμενο , με ευκολα φυτα.Οι κατοικοι του ειναι 3 γαριδες αμανο. Θα ηθελα να μου προτεινετε μια ψαροσυνθεση για το συγκεκριμενο ενυδρειο το οποιο εχει διαστασεις 60μ χ 40π χ 60υ.

Ευχαριστω

ισως dwarf gourami αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατα με τις γαριδες.

καποιο ειδος apistogramma, αλλα με τις γαριδες δεν νομιζω να πηγαινουν

Έγινε επεξεργασία - paul.asty

Τα dwarf θα τα πάνε καλά με τις γαρίδες εφόσον είναι ενήλικες και το ενυδρείο φυτεμένο

Τα ραμ είναι δύσκολα και αν ειναι αρχαριος καλυτερα να μην το επιχειρησει.Πες μας και μετρησεις

Έγινε επεξεργασία - bbetta

αν θελει ραμ μπορει bolivian ram που δεν εχουν τοσες απαιτησεις.

αλλα πιστευω τα dwarf gourami και ειδικα αν ο φιλος δεν ειναι εμπειρος ειναι πολυ ωραια ψαρακια :)

Αν είναι καλά φυτεμένο το ενυδρείο θα είναι οκ αν βάλει 1 χαρέμι με μονομάχο-μονομαχίνες!!!! :bigemo_harabe_net-64:

Και dwarf gourami θα μπορούσες να βάλεις...

Τι ψαρια θα βαλεις εξαρταται απο το τι νερο εισαι διαθετιμενος να εχει το ενυδρειο σου.

Αν είναι καλά φυτεμένο το ενυδρείο θα είναι οκ αν βάλει 1 χαρέμι με μονομάχο-μονομαχίνες!!!! :bigemo_harabe_net-64:

Και dwarf gourami θα μπορούσες να βάλεις...

Καλό είναι να μην το επιχειρήσει. Αν πέσει σε ψαράκια με "χαρακτήρα" και αρχίσουν τα δύσκολα, τι θα τα κάνει μετά ;

Το μονομάχος μονομαχίνες δεν θα το πρότεινα επειδη υπάρχει περίπτωση να πέσει ξύλο.

Ας μας πεις μετρήσεις εξοπλισμούς και αναλυτικά για το ενυδρειο και βλεπουμε

Αν δεν μας πεις αν εισαι διατεθημενος να επεξεργαζεσε το νερο της βρυσης σου για να γινετε πιο μαλακο η απλα θελεις να βαζεις νερο απο την βρυση με αντιχλωριο,δεν μπορουμε να σου προτεινουμε ψαρια.Καποια θελουν μαλακο νερο και καποια σκληρο..

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Εγω στο LIDO εχω 9 zebra danio και ενα ζευγαρι dwarf gouramis εδω και καποιους μηνες ευτυχως χωρις προβληματα. Ωραια ψαρακια τα gourami. Υποψη τον αρσενικο τον έχω παρει μικρό. Τα danio μπηκαν πρώτα. Το θυληκό gourami μπηκε μετα απο 6 μηνες και μετα απο 7 το αρσενικο. Αν βαλεις gourami εκτος τις παραμετρους προσεξε τη διαμορφωση του ενυδρειο. Χρειάζονται κρυψωνες, οποτε ξυλα και φουλ φυτεμα

Αν είναι φυτεμένο το ενυδρείο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με τους μονομάχους.....

Θα μπορούν να κρύβονται...οι θυλικιές

Αν είναι φυτεμένο το ενυδρείο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με τους μονομάχους.....

Θα μπορούν να κρύβονται...οι θυλικιές

Δεν είναι από τα εύκολα εγχειρήματα Πάνο. Καλύτερα να διαλέξει ψαράκια που θα τα χαρεί, χωρίς άγχη.

Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις

Σχετικα με το νερο , δεν εχω προβλημα αν πρεπει νε ειναι μαλακο γιατι ηδη το κανω για το αλλο ενυδρειο μου (400 λιτρα) με τυρφη και συντομα θα εχω και α/ο

Αρα ολα παιζουν...Αν ειναι για μαλακο νερο καποιο τετρα θα προτεινατε???

Ευχαριστω Πετρος

Apistogramma

Nannacara

Hyphessobrycon

Otocinclus

Corydoras

Paracheirodon

Ancistrus

Trichogaster

Poecilia

Boraras

Rasboras

Αυτός είναι ένας μπούσουλας.Δες τα ψάρια από αυτές τις οικογένειες και πες μας τι σου αρέσει.

Επειδη μια φιλη μου χαριζει ενα απιστο , σκεφτομαι να βαλω αλλα 3 απιστο θηλυκα και καποια τετρα π.χ καρδιναλιους

Τι λετε για τον συνδιασμο???

Ευχαριστω

Ειναι καλος αλλα τι ειδος απιστο ειναι? αρσενικο? αν θες ανεβασε φωτο

Το ειδος δεν το θυμαμαι αυριο που θα το εχω θα ανεβασω φωτο, ειναι αρσενικο

Ευχαριστω

Το σκεφταισε για ζωοτοκα?

Οχι .Ενω καποια μου αρεσουν δεν μπορω με τις γεννες ....

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...