zouper 30 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχει παρει καποιος απο Ebay αυτο το μανομετρο? http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Dual-Gauge-CO2-Regulator-Solenoid-Magnetic-Val-/370393120693?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item563d267fb5 επιδει ειναι απο Κινα πληρονεισ τελωνειο και ποσο περιπου Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2013 (edited) όσες φορές έχω πάρει απο eBay δεν έχω πληρώσει τελωνείο πάντα πληρώνω το αντικείμενο με τα έξοδα αποστολής (αν εχει) και τα φέρνει το ΕΛΤΑ τις περιοχής μου οταν ειναι μεγάλο δέμα έρχεται χαρτάκι και το παραλαμβανω απο εκει αν ειναι κατι μικρο το αφήνει στο γραμματοκηβωτιο ο ταχυδρόμος. τελωνείο δεν έχω πληρώσει ποτε. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω με τον Λυκουργο πιο πανω,ποτε δεν εχω πληρωσει τελωνειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Για μικροποσά δεν πλήρωσα ποτέ κάτι παραπάνω από όσο έκαμνε το προϊόν. Νομίζω το τελωνείο και η δασμοί ισχύουν από ένα ποσό και πάνω και συνήθως στις σοβαρές σελίδες γίνεται και η ανάλογη αναφορά αν το προϊόν είναι να περάσει τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zouper 31 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Οκ μια χαρα μολις εκανα και την παραγκελια... Ευχαριστω κιολας. Σας ρωτησα γιατι τον Δεκεμβριο ειχα παραγγείλει ενα φωτιστικο για το ενυδρειο με 4 T5x24w και κατι Led και οταν ηρθε με fedex μου ζητησαν 126 ευρο για εκτελωνισμο και το φωτιστικο το πηρα 50 ευρο ελεος... απο αυτο το σιτε το πιρα http://www.aliexpress.com .. Παλι καλα που einai super φωτιστικο και δεν εκλεγα τα λεφτα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος