niknik 8 Ιουνίου 2014 Author #701 Share 8 Ιουνίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2014 Author #702 Share 8 Ιουνίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 27 Ιουνίου 2014 #703 Share 27 Ιουνίου 2014 Ανεβασε ο Oliver Knott στο fb ενα ενυδρειο του De Jong απο το Interzoo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιουλίου 2014 Author #704 Share 12 Ιουλίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 14 Ιουλίου 2014 #705 Share 14 Ιουλίου 2014 Ντάξει μωρέ όχι ότι είναι καμμένος...απλά γουστάρει ο τυπος...αχχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιουλίου 2014 #706 Share 15 Ιουλίου 2014 ....pimp my tank βασιλη! Εχει κανει τρομερη δουλεια ο τυπος ομως! Οσο φορτωμενο και αν ειναι απο εξοπλισμο φαινεται πολυ ομορφο. Μακαρι να μπορουσα να εχω και εγω τα δικα μου ετσι ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 15 Ιουλίου 2014 #707 Share 15 Ιουλίου 2014 Ντάξει μωρέ όχι ότι είναι καμμένος...απλά γουστάρει ο τυπος...αχχαχαχαχα 10489930_893157997365333_3083897396335522868_n.jpg Χαχαχα, ο τυπαρας ειναι απίστευτος!! Οτι εξοπλισμό θες για το απόλυτο σε έλεγχο το εχει βάλει. Μου αρεσει!! Τιμή τελική για nano reef 1000δρχ (cult.. ), τιμή τελική για ενα τόνο 1500δρχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιουλίου 2014 #708 Share 15 Ιουλίου 2014 χαχαχαχα,τι δραχες βρε μαριεεεε μου στο ευρω περασαμε Moυ αρεσε πολυ η πινελια που εβαλες με το cult ...με ελιωσες! Οντως φιλε πρεπει να ειναι το πιο ακριβο nanο ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Ιουλίου 2014 #709 Share 15 Ιουλίου 2014 Ντάξει μωρέ όχι ότι είναι καμμένος...απλά γουστάρει ο τυπος...αχχαχαχαχα 10489930_893157997365333_3083897396335522868_n.jpg έχει άποψη ο τύπος.. το μόνο που με ενοχλεί είναι τα καλώδια που φαίνονται από κάτω...... μια φάσα δεν μπορούσε να βάλει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Ιουλίου 2014 #710 Share 15 Ιουλίου 2014 Με πρόλαβε ο Αίολος... Τοσα λεφτά σε εξοπλισμο ,ολά μελετημένα.... Αλλά τα καλώδια, καλώδια!!! Κλασικό πρόβλημα σε ενυδρεία... Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Ιουλίου 2014 #711 Share 15 Ιουλίου 2014 Υπάρχει ένα ρητό στην δουλειά μας (γραφιστική / διακόσμηση) που λέει: Αν δεν μπορείς να καλύψεις μια ατέλεια, τότε τόνισε την περισσότερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2014 Author #712 Share 16 Ιουλίου 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιουλίου 2014 #713 Share 16 Ιουλίου 2014 Θα το παιξω κλασσικος ελληναρας και θα πω.... -Ελα μωρε,αν ειχα τα λεφτα του θα ηταν και το δικο μου ετσι -Ελα μωρε,αν εμενα αμερικη θα το ειχα κανει ακομα καλυτερο απο αυτο -Ελα μωρε,αυτος δεν εχει παιδια και οικογενεια και τα ριχνει ολα στο ενυδρειο του -Ελα μωρε,αν ειχα χωρο θα το ειχα και εγω ετσι -Ελα μωρε,δεν μου αρεσει γιατι τα κοραλια ειναι πολυ μεγαλα γι τα γουστα μου -Ελα μωρε, αυτα το πρασινο θηριο stag αριστερα ειναι κακασχημη τοσο μεγαλη που εχει γινει...ασε που ειναι και ευκολο και συνηθισμενο κοραλι -Ελα μωρε,καπου εκει αριστερα μια acro ασπριζει -Ελα μωρε,χθες τα πηρε και τα εβαλε εκει μεσα...σιγα τη μαγκια,ετσι κανω και εγω τετοιο ενυδρειο -Ελα μωρε,πολυ λιγα tang εχει.Σε τοσα λιτρα μονο 3?Αχρηστο παει το ενυδρειο.Δεν θα ηθελα να ειναι ετσι το δικο μου... -Ελα μωρε,ενυδρειο ειναι αυτο?...με μονο 5-6 ψαρακια? -Ελα μωρε,ολα τα κοραλια μωβ ειναι... -Ελα μωρε,αναθεμα και αν εχει μεγαλωσει ενα φραγκακι... -Ελα μωρε,το φωτιστικο το εχει βαλει στραβα...γερνει αριστερα -Ελα μωρε,αυτοι οι κυκλοφορητες σαν πολυκατοικιες ειναι.Βλεπω το ενυδρειο και μονο αυτοι φαινονται... Ε και τωρα που θα βγω απο το Pc θα προσπαθησω να μαζεψω με τη σφουγγαριστρα τα δακρυα μου και θα πω αυτο που πρεπει..."ελα μωρε κομπλεξικε....δεν τραβας τις πριζες γιατι δεν προκειται να κανεις το ενυδρειο σου ετσι?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2014 Author #714 Share 16 Ιουλίου 2014 Θα το παιξω κλασσικος ελληναρας και θα πω.... -Ελα μωρε,αν ειχα τα λεφτα του θα ηταν και το δικο μου ετσι -Ελα μωρε,αν εμενα αμερικη θα το ειχα κανει ακομα καλυτερο απο αυτο -Ελα μωρε,αυτος δεν εχει παιδια και οικογενεια και τα ριχνει ολα στο ενυδρειο του -Ελα μωρε,αν ειχα χωρο θα το ειχα και εγω ετσι -Ελα μωρε,δεν μου αρεσει γιατι τα κοραλια ειναι πολυ μεγαλα γι τα γουστα μου -Ελα μωρε, αυτα το πρασινο θηριο stag αριστερα ειναι κακασχημη τοσο μεγαλη που εχει γινει...ασε που ειναι και ευκολο και συνηθισμενο κοραλι -Ελα μωρε,καπου εκει αριστερα μια acro ασπριζει -Ελα μωρε,χθες τα πηρε και τα εβαλε εκει μεσα...σιγα τη μαγκια,ετσι κανω και εγω τετοιο ενυδρειο -Ελα μωρε,πολυ λιγα tang εχει.Σε τοσα λιτρα μονο 3?Αχρηστο παει το ενυδρειο.Δεν θα ηθελα να ειναι ετσι το δικο μου... -Ελα μωρε,ενυδρειο ειναι αυτο?...με μονο 5-6 ψαρακια? -Ελα μωρε,ολα τα κοραλια μωβ ειναι... -Ελα μωρε,αναθεμα και αν εχει μεγαλωσει ενα φραγκακι... -Ελα μωρε,το φωτιστικο το εχει βαλει στραβα...γερνει αριστερα -Ελα μωρε,αυτοι οι κυκλοφορητες σαν πολυκατοικιες ειναι.Βλεπω το ενυδρειο και μονο αυτοι φαινονται... Ε και τωρα που θα βγω απο το Pc θα προσπαθησω να μαζεψω με τη σφουγγαριστρα τα δακρυα μου και θα πω αυτο που πρεπει..."ελα μωρε κομπλεξικε....δεν τραβας τις πριζες γιατι δεν προκειται να κανεις το ενυδρειο σου ετσι?" τα ακουσειιιιιι,και αλλα τοσα που ξεχνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 17 Ιουλίου 2014 #715 Share 17 Ιουλίου 2014 Θα το παιξω κλασσικος ελληναρας και θα πω.... -Ελα μωρε,αν ειχα τα λεφτα του θα ηταν και το δικο μου ετσι -Ελα μωρε,αν εμενα αμερικη θα το ειχα κανει ακομα καλυτερο απο αυτο -Ελα μωρε,αυτος δεν εχει παιδια και οικογενεια και τα ριχνει ολα στο ενυδρειο του -Ελα μωρε,αν ειχα χωρο θα το ειχα και εγω ετσι -Ελα μωρε,δεν μου αρεσει γιατι τα κοραλια ειναι πολυ μεγαλα γι τα γουστα μου -Ελα μωρε, αυτα το πρασινο θηριο stag αριστερα ειναι κακασχημη τοσο μεγαλη που εχει γινει...ασε που ειναι και ευκολο και συνηθισμενο κοραλι -Ελα μωρε,καπου εκει αριστερα μια acro ασπριζει -Ελα μωρε,χθες τα πηρε και τα εβαλε εκει μεσα...σιγα τη μαγκια,ετσι κανω και εγω τετοιο ενυδρειο -Ελα μωρε,πολυ λιγα tang εχει.Σε τοσα λιτρα μονο 3?Αχρηστο παει το ενυδρειο.Δεν θα ηθελα να ειναι ετσι το δικο μου... -Ελα μωρε,ενυδρειο ειναι αυτο?...με μονο 5-6 ψαρακια? -Ελα μωρε,ολα τα κοραλια μωβ ειναι... -Ελα μωρε,αναθεμα και αν εχει μεγαλωσει ενα φραγκακι... -Ελα μωρε,το φωτιστικο το εχει βαλει στραβα...γερνει αριστερα -Ελα μωρε,αυτοι οι κυκλοφορητες σαν πολυκατοικιες ειναι.Βλεπω το ενυδρειο και μονο αυτοι φαινονται... Ε και τωρα που θα βγω απο το Pc θα προσπαθησω να μαζεψω με τη σφουγγαριστρα τα δακρυα μου και θα πω αυτο που πρεπει..."ελα μωρε κομπλεξικε....δεν τραβας τις πριζες γιατι δεν προκειται να κανεις το ενυδρειο σου ετσι?" Ειναι τόσοι ετσι εκει έξω που μου προκαλεσες ανατριχίλα και γέλια μαζι!!! To the point!! Τέλειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 17 Ιουλίου 2014 #716 Share 17 Ιουλίου 2014 Θα το παιξω κλασσικος ελληναρας και θα πω.... -Ελα μωρε,το φωτιστικο το εχει βαλει στραβα...γερνει αριστερα αχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Ιουλίου 2014 #717 Share 17 Ιουλίου 2014 τα ακουσειιιιιι,και αλλα τοσα που ξεχνας. Ε ναι νικο μου,ειπα να μη πω ολα οσα μου βγαλε η ζηλια μου γι'αυτο το ενυδρειο Ειναι τόσοι ετσι εκει έξω που μου προκαλεσες ανατριχίλα και γέλια μαζι!!! To the point!! Τέλειο!! αααααα δεν ξερω εγω για μενα ελεγα μαριε μου αχαχαχαχαχαχα εμα βρε valeaq μου τι να το κανεις να μπορεις να κρατας σε αυτη την απιστευτη κατασταση,τοσο δυσκολα κοραλια και ψαρακια αν δεν μπορεις να βαλεις ενα φωτιστικο στη ευθεια? Ασε που εκει δεξια πανω φαινονται και κατι καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 18 Ιουλίου 2014 #718 Share 18 Ιουλίου 2014 Θα το παιξω κλασσικος ελληναρας και θα πω.... -Ελα μωρε,αν ειχα τα λεφτα του θα ηταν και το δικο μου ετσι -Ελα μωρε,αν εμενα αμερικη θα το ειχα κανει ακομα καλυτερο απο αυτο -Ελα μωρε,αυτος δεν εχει παιδια και οικογενεια και τα ριχνει ολα στο ενυδρειο του -Ελα μωρε,αν ειχα χωρο θα το ειχα και εγω ετσι -Ελα μωρε,δεν μου αρεσει γιατι τα κοραλια ειναι πολυ μεγαλα γι τα γουστα μου -Ελα μωρε, αυτα το πρασινο θηριο stag αριστερα ειναι κακασχημη τοσο μεγαλη που εχει γινει...ασε που ειναι και ευκολο και συνηθισμενο κοραλι -Ελα μωρε,καπου εκει αριστερα μια acro ασπριζει -Ελα μωρε,χθες τα πηρε και τα εβαλε εκει μεσα...σιγα τη μαγκια,ετσι κανω και εγω τετοιο ενυδρειο -Ελα μωρε,πολυ λιγα tang εχει.Σε τοσα λιτρα μονο 3?Αχρηστο παει το ενυδρειο.Δεν θα ηθελα να ειναι ετσι το δικο μου... -Ελα μωρε,ενυδρειο ειναι αυτο?...με μονο 5-6 ψαρακια? -Ελα μωρε,ολα τα κοραλια μωβ ειναι... -Ελα μωρε,αναθεμα και αν εχει μεγαλωσει ενα φραγκακι... -Ελα μωρε,το φωτιστικο το εχει βαλει στραβα...γερνει αριστερα -Ελα μωρε,αυτοι οι κυκλοφορητες σαν πολυκατοικιες ειναι.Βλεπω το ενυδρειο και μονο αυτοι φαινονται... Ε και τωρα που θα βγω απο το Pc θα προσπαθησω να μαζεψω με τη σφουγγαριστρα τα δακρυα μου και θα πω αυτο που πρεπει..."ελα μωρε κομπλεξικε....δεν τραβας τις πριζες γιατι δεν προκειται να κανεις το ενυδρειο σου ετσι?" χαχαχααχαχα!αρε Μηχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Ιουλίου 2014 #719 Share 18 Ιουλίου 2014 χαχαχααχαχα!αρε Μηχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Αυγούστου 2014 Author #720 Share 7 Αυγούστου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #721 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δειτε ενα πο τα ωραιωτερα ζωντανα ενυδρεια,ΥΦαλος με τα ολα του με μη φωτοσυνθετικα τουμπανο ενυδρειο Σεπτεμβριος 2014 respct στον ιδιοκτητη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 15 Σεπτεμβρίου 2014 #722 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 αυτα ειναι τουμπανο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Σεπτεμβρίου 2014 #723 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τα λογια περιττα κοιταξτε χρωματαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Νοεμβρίου 2014 Author #724 Share 11 Νοεμβρίου 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Νοεμβρίου 2014 Author #725 Share 11 Νοεμβρίου 2014 ποσα ταγκς εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος