giannisss 30 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2013 εχετε δοκιμασει αυτο το ψαρι στο reef σας ?? χτυπαει κοραλλια ?? τι συμπεριφορα εχει με τα αλλα ψαρια ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 30 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Για δες αυτο. http://www.thereeftank.com/compare-reef-fish/Valentini-Puffer-Canthigaster-Valentini/reviews/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εχω γαριδες στο ενυδρειο και ειμαι και οριακα για το ψαρι αυτο ( 120 λιτρα ) οποτε το φοβαμαι ... απο προσωπικη αποψη θα το δοκιμαζατε σε mix reef με γαριδες, οστρακα και καβουρια ...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 30 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι μου αρεσει πολυ και θελω ενα ψαρι με '' προσωπικοτητα'' για να κλεισω με το θεμα ψαροσυνθεση και να ασχοληθω με τα κοραλλια μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Γιάννη, το συγκεκριμένο ψαράκι δεν κανει για τα λίτρα και την εμπειρία σου. Όταν με το καλό φτιάξεις μεγαλύτερο πάρτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 30 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Γιάννη, το συγκεκριμένο ψαράκι δεν κανει για τα λίτρα και την εμπειρία σου. Όταν με το καλό φτιάξεις μεγαλύτερο πάρτο. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 30 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Αληθεια ειναι επιθετικο προς αλλα ψαρια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Σαν χαρακτήρας ειναι αρκετά δηλώ και ήρεμο ψάρι που δεν θα προβληματίσει τα άλλα ψάρια το ενυδρείου... Απο οτι ξερω παίζει σε αρκετά reef ενυδρεία παιδιών απο το φόρουμ και το είχα και εγω πριν αρκετά χρόνια χωρις να ενοχλήσει το παραμικρό στο ενυδρείο. Σε καθε περίπτωση ειναι ψάρι που εχει ενα ρίσκο στην τοποθέτηση του στο ενυδρείο οπως και αρκετά άλλα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 30 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ Θαναση!!! Ομορφο ψαρακι ειναι η αληθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Το ξέρω ρε Παναγιώτη , αν και το δίνουν για 30 γαλόνια καταλαβαίνω οτι είναι κάπως το να το βάλω μέσα ... Από εμπειρία γιατι το λες ?? Εχει κάποια ιδιαιτερότητα , απλά ξέρεις τι παρόλο που έχω αρκετά ψαράκια ( τα έχουμε πει αυτά και αν και δεν πρέπει θεωρητικά να βάλω κατι άλλο ) θέλω κατι το οποίο να είναι το επίκεντρο μου ! Κατι σαν κατοικίδιο και όχι ένα ψάρι μέσα στα αλλα , και το pufferaki εχει το κατι ξεχωριστό ... Δεν θέλω όμως και να την πατήσω... Ξέρω οτι αυτό που λες είναι σωστό απλα προσπαθώ να κάνω κατι χωρίς να ξεφύγω πολύ από αυτό που λες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα, το puffer στην παρών φάση που είναι το ενυδρείο σου δεν μπορεί να μπει. Σταθεροποίησε λίγο την κατάσταση, άστο καιρό να στρώνει, και αν τελικά μορείς να το βάλεις(θα ρωτησεις πρωτα φυσικα). Αν και το ενυδρείο σου δεν παίρνει άλλο ψάρι. Ήδη έχεις πάρα πολλά/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω είναι δυσκολο να κρατηθεί σε αυτα τα λίτρα. Πιθανον να στρεσαριστει πολυ ..αν και ηρεμο ψαρακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 31 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα.... είναι "αργό" και σε περιπτώσεις που τα άλλα ψάρια είναι πιο γρήγορα (που σίγουρα είναι), δεν προλαβαίνει να φάει καλά !!! Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να σου χτυπήσει και κανένα κοραλλάκι... Εγώ έχω τέτοιο στο ενυδρείο, το τρίτο κατά σειρά, και όλα πάνε καλά...σε 200+ λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Ιανουαρίου 2013 Author #14 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Κατάλαβα ... Τότε θα το.αφήσω να στρώσει και σε λίγους μήνες το ξανασυζηταμε ... Μήπως έχετε κατά νου κάποιο άλλο περίεργο ψαράκι το οποίο θα μπορούσα να βάλω στο ενυδρείο για reef παντα ?? Κατι το οποίο θα μπορούσε να συγκριθεί με τον.χαρακτήρα του puffer ?? Θα είναι το.τελευταίο ψάρι.που θα.μπει και το θέλω ωραίο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 31 Ιανουαρίου 2013 http://www.liveaquaria.com/product/aquarium-fish-supplies.cfm?c=15+2124&count=39&s=ts Aλλά καλό είναι για κάμποσο καιρό να μην βάλεις άλλα ψάρια. Το ενυδρείο σου δεν είανι έτοιμο ακόμα να τα δεχτεί. Έχεις πολλά ψάρια που μπήκαν απότομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander kaminas 25 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Αν θες ενα ψαρι με [προσωπικοτητα] τοτε παρε basslet,dottyback h wrasse ειχα κρατησει τετοια και μπορω να πω οτι μετα τα παφερ αυτα τα ψαρακια ειναι οτι κοντινοτερο σε σκυλο για ενα μικρο-μεσαιο θαλασσινο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος