Jump to content

Πως Να Ανοίξω Το Φωτιστικό Του Ριο 180?

Παναγιώτης Κ

Recommended Posts

Δεν μπορώ να ανοίξω το φωτιστικό του ριο 180 για να βγαλω το μπαλαστ. Ξερετε πως ανοιγει?

http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/More/Lighting/Lighting-Units/Light-Unit-High-Lite-100-cm-45-W-100-cm-45-W.html?force_sid=i4o54skkggu90n9jk1hn0tn5p4

http://www.swelluk.com/news/801329916/juwel-light-units-why-do-they-go-wrong

Έγινε επεξεργασία - ΠαναγιώτηςCR7

Ναι! παίρνεις ότι εργαλεία έχεις εύκαιρα όπως κατσαβίδια, σφυριά, πένσες, κοπίδια, φαλτσέτες, μαχαίρια, σουγιάδες, σπαθιά, οβίδες, πυραύλους, ατομικές βόμβες και ξεκινάς :bigemo_harabe_net-134: το καπάκι είναι πρεσαριστό και δεν ανοίγει αν δεν του φερθείς καταλλήλως. Εγώ είχα ανοίξει ένα με μικροζημιές στα τέλος. Χρησιμοποίησα μία φαλτσέτα ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι, τώρα πως το άνοιξα δεν μπορώ να σου εξηγήσω απλά αυτοσχεδίασε και με προσοχή να μην το χαλάσεις εντελώς σίγουρα δεν θέλει ευγένιες κ.ά. :bigemo_harabe_net-173::bigemo_harabe_net-172: δώσ' του να καταλάβει. καλή επιτυχία.

Τελικά δεν θα το ανοίξω. Θα το κρατήσω να το έχω και θα πάρω καινούριο Ballast. Λίγα χρήματα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον να κάνουμε σωστή δουλειά και να μας μείνει και το φωτιστικό.

Αν μπεις στην διαδικασία να το ανοίξεις Παναγιώτη σίγουρα θα χάσεις απο την στεγανότητα του φωτιστικού!

Νομίζω ότι η λύση που σκέφτηκες είναι η καλύτερη!

το φωτιστικό δεν ανοίγει από το μέρος που είναι μέσα στο ενυδρείο αλλά από το πάνω μέρος, αν κάποιος είναι προσεκτικός θα μπορέσει να το ανοίξει και όταν θα το ξανακλείσει θα εφαρμόσει λίγη κόλλα(σιλικόνη ή κυανοακρυλική)και δεν θα χάσει από την στεγανότητα του καθόλου.Αν σου έχει καεί το μπάλλαστ τότε το φωτιστικό είναι άχρηστο αν δεν το αλλάξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...