kostaskappa 30 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ρε παιδια κανεις που να εχει το θεμα φωτογραφια και καμια καλη DSLR,να κερασω καφεδακι και να κανουμε ενα καλο shooting του ενυδρειου μου....!θα παιξει πολυ καλη φιλοξενια!! Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 30 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ωραιο το ενυδρειο σου,ομορφο aquascaping αλλα βαψε την πλατη μαυρη!! Θα δειχνει τελεια!! Εχω μια SONY DSLR κατσε καλα αλλα δυστυχως εχω 8 χρονια που εφυγα απο την πρωτευουσα... Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2013 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, όπως και να το κάνεις, το στήσιμο είναι πρόχειρο! Πάντως αν κρίνω απο το άλλο, φαντάζομαι πως θα γίνει αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2013 εχεις πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος