Gatilaras 30 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα ιχθυοφιλοι Ξεκινοντας και εγω σιγα σιγα την ενασχοληση μου με τα ψαρακια(λογω αισχρης αγαπης με τα "θαλασσινα") ξεκινησα φτιαχνοντας ενα ενυδρειο υπολογισμενο μιας κ το πρωτογεμισα με 5λιτρο πετονι για τροφιμα(εννοειται καθαρο) βγηκε ~17λιτρα.Εχω μεσα 2 ψαρακια που συμφωνα με την ψιλοερευνα μου(ασχετος λεμεεε) ειναι ενα fantail κ το αλλο δεν ξερω.Απο εξοπλισμο προς το παρον διαθετω το φιλτρο που φαινεται στις φωτο,θερμοστατη 25w,αεραντλια και αυτοματη ταιστρα μιας και ειμαι φοιτητης και παιζει να μην ειμαι ολες τις μερες στο φοιτητοσπιτο μου,και φτιαχτο φωτισμο με 1 μπαρα με 3 led λευκα και μια με 3led blacklight ο οποιος τροφοδοτειται και με μπαταρια σε περιπτωση που η δεη μας ριξει κανονι στις πριζες.Τα πραγματα δεν ειναι ακομη συνδεδεμενα μιας και ειμαι στην αρχη και πριν 1 μηνα εχασα το πρωτο μου ψαρι(μεγααααααααλη ξενερα) λογω οτι κολλησε το φιλτρο επι 3 μερες(απουσιαζα) σε ενα αλλο μικρο ενυδρειο που απο τα νευρα μου το πεταξα απο το μπαλκονι και φοβαμαι να κανω ζογκλερικα ετσι χυμα.Καθε συμβουλη δεκτη. Φωτο απο ψαρακια(δεν καθονταν τα ατιμα) και εξοπλισμο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 30 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες καταρχην και καλη διαμονη.το ενυδρειο που εχεις ειναι πολυ δυσκολο να φιλοξενησει τα ψαρια που εχεις μεσα θελουν τουλαχιστον 100λιτρα plus!αρχισε το διαβασμα απο εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79915.τα.μεσα μπορεις να βαλεις αφου στρωσει το ενυδρειο ενα μονομαχο αφου το διαμορφωσεις καταλληλα και πεταξεις ολη τη πλαστικουρα που εχει μεσα και το χρωματιστο χαλικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες ! Αν θέλεις , άνοιξε ένα θέμα εδώ συμπληρώνοντας τη φόρμα, μιας και εδώ είναι η κατηγορία για τα καλωσορίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες φιλε μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2013 ενυδρείο από το Jumbo εεε?? και καλά το πουλάνε για χρυσόψαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 30 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Βασισμενο στο ενυδρειο των jumbo αλλα μεγαλυτερο.Τα ενδοτερα ναι απο τα jumbo ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 30 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 30 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 30 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 2 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 καλώς όρισες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 2 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες φίλε και καλή συνέχεια!!! Για περισσότερα, τα λέμε στις κατάλληλες κατηγορίες του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts