dpap 31 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 31 Ιανουαρίου 2013 οχι δυστηχως δεν εχω τον εξοπλισμο για μετρησεις ... εχω ρυθμισει το θερμοστατη στους 25 βαθμους ... το σφουγγαρι μου το πεταξε αλλα πλεον δε βγαζει τοση πιεση το φιλτρο , τι να πω; παντως ειναι ζωηρουλης και κολυμπα συνεχεια αλλα εξακολουθω να πιστευω ωρες ωρες οτι ζοριζετε .... αυριο που θα του αλλαξω τ νερο θα κοιταξω να κανω καλυτερα το φιλτρο με το σφουγγαρι Ζήτα από το φίλο σου να σου κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις στο νερό σου. Στο αναφέρουμε γιατί δεν ξέρουμε το υλικό έχει μέσα το φίλτρο και αν υπάρχει ικανή βιολογία που να μπορεί να υποστηρίζει το σύστημά σου. Τώρα που είναι αρχή, καλό είναι να ξεκινήσεις σωστά για να μην έχεις απρόοπτα. Ρίξε όσο διάβασμα μπορείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 31 Ιανουαρίου 2013 Author #27 Share 31 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω , θα το φροντισω ....ασταματητο διαβασμα ...ανοιγω συνεχεια 5-6 καρτελες με θεματα για μονομαχους και προβληματα αλλων για να ενημερωθω γιατι το χαιρομαι πολυ το ψαρακι που κοβει σβουρες ασταματητα απο κει που ταν σε ενα ποτηρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 31 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 31 Ιανουαρίου 2013 επισης εχω παρατηρησει οτι οσο νυχτωνει τοσο πιο δραστηριο γινετε το ψαρακι... ισχυει κατι τετοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Αυτό εξαρτάται και από τη φωτοπερίοδο που του παρέχεις. Γενικώς καλό είναι να έχουμε μια "λογική" φωτοπερίοδο στα ενυδρεία μας, σε συνάρτηση βέβαια με τις απαιτήσεις του συστήματος. 7 ώρες για παράδειγμα είναι ένας καλό μπούσουλας. Γιατί δεν κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου εδώ συμπληρώνοντας την φόρμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 31 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 31 Ιανουαρίου 2013 το χω στο μυαλο μου οταν ολοκληρωσω λιγο αυτα που θελω να κανω και πρεπει , γιατι πολλα στοιχεια στη φορμα θα τα χω κενα και θα ναι ελλειπης.... αμα θελετε μπορω να ανεβασω αυριο μια φωτογραφια του ενεδρυου μου εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Κανόνισε για μετρήσεις και πληροφορίες για τα υλικά με το φίλο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 υλικα στο φιλτρο μου ειπε οτι εχει μονο σφουγγαρι .... δε χρειαζοταν κατι αλλο θεωρει τον ανθρακα υπερβολικο , οσο για τις μετρησεις δυστηχως δε βρισκει τα τεστακια ... του αλλαξα νερο σημερα (εριξα και κανα λιτρο απιονισμενο νερο) φωτογραφιες απο τον υπολογιστη πως μπορω να ανεβασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #33 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 οριστε κ το ενυδρειο και ο μονομαχος μου...ειναι λιγακι απλο αλλαθα τ φτιαξω ...ήδη κατασκεβάζω καπάκι και θα προσθεσω φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #34 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 υλικα στο φιλτρο μου ειπε οτι εχει μονο σφουγγαρι .... δε χρειαζοταν κατι αλλο θεωρει τον ανθρακα υπερβολικο , οσο για τις μετρησεις δυστηχως δε βρισκει τα τεστακια ... του αλλαξα νερο σημερα (εριξα και κανα λιτρο απιονισμενο νερο) φωτογραφιες απο τον υπολογιστη πως μπορω να ανεβασω; Για φωτογραφίες δες εδώ. Για το φίλτρο σου πρέπει να πάρεις υλικά που θα κρατήσουν τη βιολογία. Δυστυχώς μόνο το σφουγγάρι δεν αρκεί. Ο άνθρακας δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή για το ενυδρείο σου. Αυτό που χρειάζεσαι οπωσδήποτε είναι υλικό για τη βιολογία του φίλτρου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #35 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 θα το κοιταξω αυτο ... νορμαλ δε φαινετε ο μονομαχος μου; βρηκα τροπο για τις φωτο ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #36 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Κούκλος ! Αφού έχεις όρεξη , μπορείς να κάνεις ένα παλατάκι για το ψαράκι σου. Τα πλαστικά φυτά καλό είναι να φύγουν γιατί μπορεί να τραυματιστεί ο μονομάχος σου. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με αληθινά , θα το εκτιμήσει. Καπάκι ελπίζω να έχεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #37 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 θελω να βαλω αληθινα φυτα ευκολα ,αλλα δε ξερω αν ειμαι ετοιμος ... καπακι οχι τωρα το φτιαχνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 θελω να βαλω αληθινα φυτα ευκολα ,αλλα δε ξερω αν ειμαι ετοιμος ... καπακι οχι τωρα το φτιαχνω! Δεν είναι δύσκολο, αλλά όπως λες μπορείς να το πας σιγά σιγά. Προέχει το στρώσιμο και το καπάκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #39 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ναι ναι , ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #40 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 μπιλιες (βόλους) διακοσμητικους σε ενυδρειο κανει να βαλουμε ή είναι βλαβερο για τ ψαράκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #41 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 μπιλιες (βόλους) διακοσμητικους σε ενυδρειο κανει να βαλουμε ή είναι βλαβερο για τ ψαράκι; Είναι θέμα γούστου, αλλά άποψή μου είναι ότι όσο πιο φυσικό το περιβάλλον τόσο καλύτερα. Ξέρεις αν είναι βαμμένοι οι βόλοι ; Αν βγάζουν βλαβερές ουσίες στο νερό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #42 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 σιγουρα θεμα γουστου .... δεν ειναι βαμμενοι .. κλασικοι βολοι σαν γυαλινοι διαφανεις ...ρωταω για τυχον μικροβια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Φεβρουαρίου 2013 #43 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλο ειναι να βαζουμε φυσικα υλικα στο ενυδρειο μας,οπως πετρες,ξυλα και αληθινα φυτα.Τα ψαρια μας θα νοιωθουν πιο ανετα και πιο κοντα στο φυσικο τους περιβαλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #44 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 αρα δε βαζω... ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #45 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια υπαρχει κανα ευκολο φυτο που να μην χρειαζετε ειδικο χωμα απο κατω ή να πιανει σε κανα ξυλο πανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #46 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια υπαρχει κανα ευκολο φυτο που να μην χρειαζετε ειδικο χωμα απο κατω ή να πιανει σε κανα ξυλο πανω; Εύκολα φυτά υπάρχουν αρκετά... Αν θες κάποιο να μη φυτεύεται αλλά να δένεται επάνω σε ξύλο επέλεξε Ανούμπια ή Microsorum Pteropus Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDdiePap 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #47 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω παρα πολυ! θα το ψαξω αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #48 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω παρα πολυ! θα το ψαξω αμεσως θα σε βοηθήσει η λίστα φυτών εδώ http://www.tropica.com/en/plants/plant-list-a-z.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeant 4 Φεβρουαρίου 2013 #49 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) διαβαζα τυχεα το θεμα λογο του οτι και γω μονομαχο εχω κε ενα ενυδρειο ακρυβως το ιδιο με τις φοτο του φιλου πιο πανω, απλα μιας και αναφερατε το καπακι , τι ρολο παιζει στο ενυδρειο? (εκτος απο το να πεταχτουν εξω τα ψαρια) Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - sergeant Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Φεβρουαρίου 2013 #50 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 διαβαζα τυχεα το θεμα λογο του οτι και γω μονομαχο εχω κε ενα ενυδρειο ακρυβως το ιδιο με τις φοτο του φιλου πιο πανω, απλα μιας και αναφερατε το καπακι , τι ρολο παιζει στο ενυδρειο? (εκτος απο το να πεταχτουν εξω τα ψαρια) Το σημαντικότερο είναι αυτό που αναφέρεις και εσύ. Έχει επίσης βοηθητικό ρόλο κατά την εξάτμιση του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος