ΒΑΣΙΛΗΣ1986 29 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΝΟΥΜΠΙΑ ΚΥΒΟ 234 ΛΙΤΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΧΕΙΜ 350 ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΕΙΜ,ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ 2ΠΛΗ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΤΕ ΜΕ.ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝΕ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΡΑΛΙΑ, ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΙΧΛΙΔΕΣ. ΕΙΧΑ 3 LABIDOCRUMUS YELLOW,2 SOKOLOFI,1 FRONTOZA,1 REGANI KAI ENA SYNODONTI. EMEINA ME 1YELLOW,1 SOKOLOFI KAI TO SYNODONTI. PRIN 3 MERES MOU XARISAN ENA PLEKO 30 EKATOSTA KAI 2 JAGUAR. PWS SAS FENETE ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΘΕΛΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες Βασίλη!! Γράφε με μικρά γράμματα. Είναι κανονισμός του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες στη παρέα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 29 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2013 συμπληρωσε αν θελεις την φορμα για τα ενυδρεια και στειλε μας καμια φωτο να δουμε! ποσο καιρο εχεις το ενυδρειο? ειναι στρωμενο? διαστασεις ενυδρειου? οι αφρικανες δεν θελουν χαλικι αλλα αμμο γιατι ετσι καθαριζουν τα βραγχια τους(αμμο μπορεις να παρεις απο αραγωνιτη που εχει καποια α τιμη μεχρι και αμμο απο θαλασσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 29 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Επισης οι αφρικανες πανε σε χαρεμια (τουλαχιστον αυτα που εχεις εσυ) δλδ 1m-3,4,f Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Βασίλη Καλώς ήρθες και καλή διαμονή. Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες και απο εμενα φιλε μου! δυστυχως εχεις μπερδευτει λιγο με τα ψαρια σου! ανοιξε νεο θεμα στην αναλογη κατηγορια και θα την βρουμε την λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 29 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 29 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα θα βρεις τους καταλληλους και θα ακουσεις τις καταλληλες συμβουλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες στην ενυδρειακή μας παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 30 Ιανουαρίου 2013 καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 30 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Βασίλη, παρουσίασε το ενυδρείο σου στην αντίστοιχη κατηγορία με τις "αφρικάνικες κιχλίδες" και τα παιδιά θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια τάξη το ενυδρείο σου και να το ευχαριστηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 30 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 30 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim37 31 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 31 Ιανουαρίου 2013 καλως σας βρηκα και εγω δημητρης 37 χρονων απο ναξο,καμια εμπειρια απο ενυδρεια και ψαρακια δεν εχω,εχθες ψαχτηκα πρωτη φορα στο ιντερνετ μιας και μου ετυχε μια 'ενυδριακη μαχη΄΄και βοηθηθηκα πολυ με αυτα που διαβασα.ειχα 2 ψαρακια το ενα μονομαχος θυληκο(απο εσας το εμαθα αυτο) και ενα πολυχρωμο σαν κλοουν(αλλα δεν ηταν αυτο που λεγετε κλοουν,ως πατερας εχω δει το νεμο και γνωριζω το κλοουν),τα ειχα σχεδον 6 μηνες το πολυχρωμο μας αφησε προχθες ενω δεν ειχε δωσει δειγματα οτι κατι ειχε και ετσι μειναμε με την θυληκη μονομαχο,οποτε ειπαμε να παρουμε ενα αλλο ψαρακι και στο πετ σοπ (τελικα και αυτοι ειναι ασχετοι)τους ειπαμε οτι ειχαμε μονομαχο και μας εδωσαν ενα αρσενικο μονομαχο.με την εισοδο του στο ενυδρειακι 2-3 λιτρων εγινε μακελειο ,οποτε τα χωρισαμε προς το παρον.τελος παντων μιας και εδω αν καταλαβαινω σωστα ειναι για την πρωτη γνωριμια και οχι για να αναλυσω ερωτηματα και ππροβληματισμους ,καλως σας βρηκα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες Δημήτρη. Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να συζητηθούν οι απορίες σου και να "φτιάξουμε" ένα σωστό περιβάλλον για τα ψαράκια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 31 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 1 Φεβρουαρίου 2013 #19 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες στη παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 2 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 καλώς όρισες στην παρέα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts