panoss 29 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι?? Το chat έχει καταργηθεί?? Δεν το βρίσκω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Πάνο από ότι φαίνεται έχει καταργηθεί ή απομακρυνθεί προσωρινά μετά την αναβάθμιση του φόρουμ... ΥΓ Έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Το chat καταργήθηκε οριστικά μιας που σοβαρά ενυδρειακα θέματα είχαν αρχίσει να κουβεντιάζονται εκεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια διασταύρωση απόψεων από τα μέλη πράγμα που παρατηρήθηκε ότι δημιουργεί ανακρίβειες και λανθασμένες πληροφορίες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Α ναι?? οκ τότε!! Αν και δεν νομίζω να ισχύει αυτό κατά τη γνώμη μου.. Το λέω διότι ήμουν αρκετές φορές μέσα κάθε μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Νίκο ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω αυτό...Να υπάρχει ένας τόσο άμεσος τρόπος συζήτησης μεταξύ των μελών είναι σημαντικό πράγμα και πιστεύω μεγάλο πλεονέκτημα για ένα φόρουμ.Επίσης δεν χρησιμοποιείται το Chat μόνο για ενυδρειακά. Αλλά και πάλι θεωρώ προσωπική ευθύνη του καθενός να μην διασταυρώνει τις πληροφορίες που του δίνονται, σε οποιοδήποτε θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Σας είναι πρωτόγνωρες δηλαδή οι δημοσιεύσεις του στυλ «σου είπα στο chat τι να κάνεις» η «τι λέγαμε ρε σει τόση ώρα στο chat» η «αν είχες ακούσει αυτά που σου έλεγα στο chat τώρα δεν θα είχες πρόβλημα» και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι εγώ πρώτη φορά ακούω ( βλέπω ) κάτι τέτοιο.Αν ισχύει όμως θα μπορούσα να καταλάβω την αφαίρεση του Chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Σε διαβεβαιω ότι ισχύει και είναι κρίμα να χάνονται σημαντικές ενυδρειακες πληροφορίες μέσα στο chat! Η γνώση είναι για μοιράζεται και το φορουμ για να ακουγονται γνωμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ πρώτη φορά το ακούω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 29 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Σε διαβεβαιω ότι ισχύει και είναι κρίμα να χάνονται σημαντικές ενυδρειακες πληροφορίες μέσα στο chat! Η γνώση είναι για μοιράζεται και το φορουμ για να ακουγονται γνωμες! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Το κρίμα δεν είναι ότι χάνονται μόνο πολύτιμες πληροφορίες... αυτές για κάποιον που θέλει να τις βρει υπάρχουν σε όλο το φόρουμ. Το πρόβλημα άλλο είναι και είναι πολύ σοβαρό. Είναι η λάθος πληροφόρηση που δίνεται μέσα από το chat.Υπάρχουν πολλά νέα μέλη που το χρησιμοποιούν κατά καιρούς και που οι περισσότεροι είναι αρχάριοι.... χωρίς αυτό να είναι κακό, (όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο), προσπαθούν να μεταδώσουν τι όποιες γνώσεις που έχουν, είτε γιατί πέτυχε σε αυτούς από τύχη, είτε γιατί κάποιος τους το είπε ότι γίνετε και έτσι, χωρίς καν να γνωρίζουν το αποτέλεσμα και ούτε φυσικά να έχουν την ευθύνη των όσων λέγονται μέσα εκεί. Είναι κρίμα λοιπόν να φθάνουμε σε σημείο να χαλάμε ενυδρεία από λάθος πληροφορίες..... γιατί και από δικές μου επισκέψεις στο chat, έχω διαπιστώσει λάθος πληροφόρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι το έχω δει και εγώ αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Ο σκοπός που δημιουργήθηκε εξ αρχής το chat ήταν για μια χαλαρή κουβέντα... κουτσομπολιό και να είχαμε να λέγαμε για να περνάει η ώρα.... Ναι γινότανε και αυτά, αλλά όταν άρχισαν τα προβλήματα θεωρήσαμε σωστό να απενεργοποιεί για την προστασία των μελών. Χαβαλέ αν θέλουμε έχουμε και στο καφέ !!!.. μπορεί να μην είναι "ζωντανός".... είναι ημι-ζωντανός όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα απειρες φορες εβλεπα μελη να ανταλασουν πληροφοριες και ερωτησεις στο chat με αποτελεσμα να επεμβαινω και να τους σταμαω...ομως αυτο δεν σταματαγε,αν ξαναεμπαινα μετα απο 1 λεπτο παλι το ιδιο εβλεπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλά έκανε και έφυγε το τσατ Το φόρουμ και το τσατ είναι δυο διαφορετικά πράγματα, η φιλοσοφία του φόρουμ είναι ότι γράφετε να μένει ενώ του τσατ ότι γράφεται να χάνεται. Το ΑΖ είναι φόρουμ και όχι τσατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλά έκανε και έφυγε το τσατ Το φόρουμ και το τσατ είναι δυο διαφορετικά πράγματα, η φιλοσοφία του φόρουμ είναι ότι γράφετε να μένει ενώ του τσατ ότι γράφεται να χάνεται. Το ΑΖ είναι φόρουμ και όχι τσατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 30 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Η απομάκρυνση του μονο καλο κανει. Αυτο που λεει ο ραστα γινόταν συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Καλά έκανε και έφυγε το τσατ Το φόρουμ και το τσατ είναι δυο διαφορετικά πράγματα, η φιλοσοφία του φόρουμ είναι ότι γράφετε να μένει ενώ του τσατ ότι γράφεται να χάνεται. Το ΑΖ είναι φόρουμ και όχι τσατ +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 30 Ιανουαρίου 2013 πάντως παίδες τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια... όταν έμπαινες στο chat του ενυδρειακού forum για τι άλλο να συνομιλούσες άραγε?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 30 Ιανουαρίου 2013 άντε ρε σεις.. αν θέλετε chat μπείτε στο IRC να "χτυπήσετε" και γκόμενα... γιατί εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 30 Ιανουαρίου 2013 Author #21 Share 30 Ιανουαρίου 2013 μην το λες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 30 Ιανουαρίου 2013 άντε ρε σεις.. αν θέλετε chat μπείτε στο IRC να "χτυπήσετε" και γκόμενα... γιατί εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο !!! ...εδώ το μόνο θηλυκό που ενδέχεται να χτυπήσετε είναι καμιά γαρίδα amano ή red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 30 Ιανουαρίου 2013 ...εδώ το μόνο θηλυκό που ενδέχεται να χτυπήσετε είναι καμιά γαρίδα amano ή red cherry Κυκλοφορούν και κάτι αλμυρές!! :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 30 Ιανουαρίου 2013 Author #24 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Οι γλυκές πάνω από όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Οι γλυκές πάνω από όλα... Είναι άνοστες όμως!! Χρειάζονται το αλατάκι τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος