anttheo 28 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια.εχω 12 red chery και 6 amano. θελω να απενεργοποιησω το φωτισμο μου εντελως για 6-7 μερες γιατι εχω γεμισει αλγη απο βλακεια μου κ θελω να φυγει.θα επιβιωσουν οι γαριδες χωρις φως για τοσες μερες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα , τι είδους άλγη έχεις ; Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία ; Μπορεί να μην χρειάζεται συσκότιση τόσες ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 28 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Όπως και να έχει οι γαρίδες... ΑΝΕΤΑ χωρίς φώς. Είχα βρεί στο φίλτρο Red Cherry τούμπανο κόκκινες... για έλεος η κατάσταση αλλά ζούσαν εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anttheo 28 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 28 Ιανουαρίου 2013 (edited) δεν μπορω να βαλω φωτο γιατι την εξισα με τηλεκαρτα μιας κ δεν μου αρεσε η πρασιναδα που αρχισε να βγαινει στο γυαλι.επισης παρατηρησα καποιου ειδους πρασινες ινες,πυκνες, η οποιες αρχισαν να τυλιγουν ορισμενα φυτα στο πανω μερος με αποτελεσμα αυτα να αρχιζουν να μαραινονται...εοισης πρασινη αλγη εχει βγει κ στις ασπρες πετρες που εχω στο βυθο.. Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2013 - anttheo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anttheo 28 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 28 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω! παντως γενικα, δε νομιζω να υπαρχει κινδυνος για τις γαριδες μου απο την εμφανιση αλγης,ετσι....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ίσα ίσα που είναι τροφή για τις γαρίδες Πρόσεξε μόνο αν ρίξεις κάποιο φάρμακο για την άλγη μπορεί αυτό να τους κάνει κακό!!!! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ξερουμε τι αλγη ειναι η συσκοτηση που λες να κανεις μπορει και να μη βοηθησει.Οι γαριδες δεν θα παθουν κατι αν μεινουν λιγες μερες χωρις φως.Επεισης οι γαριδες δεν τρωνε ολων των ειδων τις αλγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 29 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ξερουμε τι αλγη ειναι η συσκοτηση που λες να κανεις μπορει και να μη βοηθησει.Οι γαριδες δεν θα παθουν κατι αν μεινουν λιγες μερες χωρις φως.Επεισης οι γαριδες δεν τρωνε ολων των ειδων τις αλγες! +1!!! βρες πρωτα φιλε μου ποια αλγη ειναι και μετα κοιταμε το επομενο βημα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ξερουμε τι αλγη ειναι η συσκοτηση που λες να κανεις μπορει και να μη βοηθησει.Οι γαριδες δεν θα παθουν κατι αν μεινουν λιγες μερες χωρις φως.Επεισης οι γαριδες δεν τρωνε ολων των ειδων τις αλγες! +1!!! βρες πρωτα φιλε μου ποια αλγη ειναι και μετα κοιταμε το επομενο βημα..! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος