Jump to content

Γαριδες Χωρις Φωτισμο..

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.εχω 12 red chery και 6 amano. θελω να απενεργοποιησω το φωτισμο μου εντελως για 6-7 μερες γιατι εχω γεμισει αλγη απο βλακεια μου κ θελω να φυγει.θα επιβιωσουν οι γαριδες χωρις φως για τοσες μερες??

Καλησπέρα ,

τι είδους άλγη έχεις ; Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία ; Μπορεί να μην χρειάζεται συσκότιση τόσες ημέρες. :)

Όπως και να έχει οι γαρίδες... ΑΝΕΤΑ χωρίς φώς. Είχα βρεί στο φίλτρο Red Cherry τούμπανο κόκκινες... για έλεος η κατάσταση αλλά ζούσαν εκεί!

δεν μπορω να βαλω φωτο γιατι την εξισα με τηλεκαρτα μιας κ δεν μου αρεσε η πρασιναδα που αρχισε να βγαινει στο γυαλι.επισης παρατηρησα καποιου ειδους πρασινες ινες,πυκνες, η οποιες αρχισαν να τυλιγουν ορισμενα φυτα στο πανω μερος με αποτελεσμα αυτα να αρχιζουν να μαραινονται...εοισης πρασινη αλγη εχει βγει κ στις ασπρες πετρες που εχω στο βυθο..

Έγινε επεξεργασία - anttheo

ευχαριστω! παντως γενικα, δε νομιζω να υπαρχει κινδυνος για τις γαριδες μου απο την εμφανιση αλγης,ετσι....?

Ίσα ίσα που είναι τροφή για τις γαρίδες ;) Πρόσεξε μόνο αν ρίξεις κάποιο φάρμακο για την άλγη μπορεί αυτό να τους κάνει κακό!!!!

Έγινε επεξεργασία - magman

Αν δεν ξερουμε τι αλγη ειναι η συσκοτηση που λες να κανεις μπορει και να μη βοηθησει.Οι γαριδες δεν θα παθουν κατι αν μεινουν λιγες μερες χωρις φως.Επεισης οι γαριδες δεν τρωνε ολων των ειδων τις αλγες!

Αν δεν ξερουμε τι αλγη ειναι η συσκοτηση που λες να κανεις μπορει και να μη βοηθησει.Οι γαριδες δεν θα παθουν κατι αν μεινουν λιγες μερες χωρις φως.Επεισης οι γαριδες δεν τρωνε ολων των ειδων τις αλγες!

+1!!!

βρες πρωτα φιλε μου ποια αλγη ειναι και μετα κοιταμε το επομενο βημα..!

+1!!!

βρες πρωτα φιλε μου ποια αλγη ειναι και μετα κοιταμε το επομενο βημα..!

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...