evris1999 30 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 30 Ιανουαρίου 2013 το εχω φουλαρει το σφουγγαρι ειναι πολυ μικρο κατο κατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 30 Ιανουαρίου 2013 το εχω φουλαρει το σφουγγαρι ειναι πολυ μικρο κατο κατο Σου το αναφέρουμε εγώ και ο Πάνος γιατί από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν έχει αρκετό υλικό μέσα στο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 30 Ιανουαρίου 2013 (edited) το σφουγγάρι βγάλε το σχεδόν τελείως, άφησε μόνο 2 κομματάκια κάτω-κάτω όπως βλέπεις το φίλτρο από μέσα και πάνω-πάνω μια "φλούδα", ίσα-ίσα για να περοστατευθεί η φτερωτή... και το υπόλοιπο τίγκαρέ το στο Siporax... δες πως το έχω κάνει εγώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81401&p=739218 Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 31 Ιανουαρίου 2013 Author #29 Share 31 Ιανουαρίου 2013 στη φοτο ειναι οποσ ηταν πριν με τι μιση σισκευασια τορα το εκοψα και αλλο και αδιασα ολο το διχτακι με τα σιποραχ...τορα ειναι οκ η θελει και αλλο (παρουλου που αν βγαλω το σφουγγαρι χοραει πολι λιγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 31 Ιανουαρίου 2013 στη φοτο ειναι οποσ ηταν πριν με τι μιση σισκευασια τορα το εκοψα και αλλο και αδιασα ολο το διχτακι με τα σιποραχ...τορα ειναι οκ η θελει και αλλο (παρουλου που αν βγαλω το σφουγγαρι χοραει πολι λιγο) Θα σου το δείξουν και οι μετρήσεις σου αλλά νομίζω πως είσαι εντάξει με το υλικό. Από τι στιγμή που στρώνεις με βακτήρια, καλό είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός στο τάισμα. Μικρές ποσότητες και έλεγχος παραμέτρων με μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #31 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 σημερα εριξα την τελευταια δοση για βακτιρια(μου τελειωσε δηλ) να παω για μετρισισ η να παρω και αλλο (εριχνα 6 μλ για για 11 μερεσ οσ σημερα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Να πάρεις τεστάκια για τις βασικές μετρήσεις ή αν δεν μπορείς , πήγαινε νερό να σου το μετρήσουν. Μια συσκευασία βακτηρίων, καλό είναι να υπάρχει. Όχι υπερβολές , μια μικρή ίσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #34 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #35 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 αυριο θα παω ξανα για μετρισισ.....εχω να ριξω 2 μερεσ βακτιρια και το νερο ειναι θολο απο την μερα που εριξα τελευταια φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #36 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 αυριο θα παω ξανα για μετρισισ.....εχω να ριξω 2 μερεσ βακτιρια και το νερο ειναι θολο απο την μερα που εριξα τελευταια φορα. Πήγες ήδη για μετρήσεις ; Τι αποτελέσματα είχαμε ; Το νερό μυρίζει κάπως ή όχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #37 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 για μετρισεις αυριο..πολυ λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #38 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 αααααα και για το μαυρο χαρτονι που μου ειχατε πει να βαλω το εβαλα αλλα ο μονομαχοσ τεντοσε τελειοσ τα πτεριγια και ανιξε τα μαγουλα του,φοβηθικα και το εβγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #39 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 λεω να παρω μια πετρα και να δεσο anubias Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Φεβρουαρίου 2013 #40 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 για μετρισεις αυριο..πολυ λιγο... Ωραία , προσοχή στο τάισμα... αααααα και για το μαυρο χαρτονι που μου ειχατε πει να βαλω το εβαλα αλλα ο μονομαχοσ τεντοσε τελειοσ τα πτεριγια και ανιξε τα μαγουλα του,φοβηθικα και το εβγαλα Αυτό γίνεται γιατί καθρεφτιζόταν. Δοκίμασε κάποιο που δεν θα λειτουργεί σαν καθρέφτης. λεω να παρω μια πετρα και να δεσο anubias Σου προτείνω ξύλο αντί για πέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #41 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #42 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Δημητρη για το χαλικι που μου λεγατε να βαλο μαυρο πρειπει οποσ και δηποτε..και το φυσικο κοκκινοκαφε που εχω καλο δεν ειναι?http://www.petcity.gr/product/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%9E%CE%99%CE%91-%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%99%CE%91-3-5%CE%BC%CE%BC-1kg-22402358.html Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - evris1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #43 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημητρη για το χαλικι που μου λεγατε να βαλο μαυρο πρειπει οποσ και δηποτε..και το φυσικο κοκκινοκαφε που εχω καλο δεν ειναι?http://www.petcity.gr/product/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%9E%CE%99%CE%91-%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%99%CE%91-3-5%CE%BC%CE%BC-1kg-22402358.html Πιστεύω φίλε μου πως είναι πιο φυσικό αποτέλεσμα να επιλέξεις γήινα χρώματα που υπάρχουν στη φύση και όχι χαλίκια με τεχνητά αφύσικα χρώματα... Στην περίπτωση του έντονου χρώμταος στρεσσάρονται και πολύ τα ψάρια να ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Φεβρουαρίου 2013 #44 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω φίλε μου πως είναι πιο φυσικό αποτέλεσμα να επιλέξεις γήινα χρώματα που υπάρχουν στη φύση και όχι χαλίκια με τεχνητά αφύσικα χρώματα... Στην περίπτωση του έντονου χρώμταος στρεσσάρονται και πολύ τα ψάρια να ξέρεις... Ακριβώς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #45 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) ...επίσης (ενημερωτικά πάντα) το Pet City γενικότερα τα χαλίκια που φέρνει τα διαλέγει με γνώμονα τη διακόσμηση και όχι το φυτεμένο/φυσικό ενυδρείο! ...και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα αν παρατηρήσετε ότι δεν έχουν σχεδόν καθόλου λεπτές κοκκομετρίες (φέρνουν μόνο πάνω από 4mm)... Δυστυχώς κι εγώ έτσι την πάτησα και αγόρασα και για τα δυο μου ενυδρεία χαλίκι από εκεί και μου τη λέει συνέχεια ο Rastafarian (και με το δίκιο του βέβαια) διότι δευσκολεύονται τα φυτά να αναπτυχθούν και εμποδίζεται το ριζικό τους σύστημα... τώρα στην περίπτωση τη δική μου το πως αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μανιωδώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο xaxa Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 4 Φεβρουαρίου 2013 #46 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις αρχικα να το βγαλεις και να βαλεις κατω απο το ενυδρειο ενα μαυρο χαρτονι μεχρι να παρεις αμμο ή χαλικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #47 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τελικα επιδει δεν μπορουσε καπιος να με παει στο πετ σιτη για μετρισεισ θα παω αλλη μερα....τη πιστευετε οτι μπορω να κανω για ασπροδιαφανη αλγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Φεβρουαρίου 2013 #48 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #49 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 το εχω διαβασει κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evris1999 5 Φεβρουαρίου 2013 Author #50 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 (edited) σημερα εκανε ενα περιεργο θοριβο το φιλτρο...το εβγαλα και ειχαι κολισει ενα σιποραχ το επλινα με νερο του ενυδρειου και καταλαβα οτι ηταν φουλ ετσι πειρα ενα καινουριο μικροτερο κομματι απο το σφουγγαρι το επλινα με νερο του ενυδρειου εβγαλα το πιο μεγαλο κομματι και εβαλα το μικρο...το θεμα ειναι οτι δεν εχω να ριξω βακτιρια πειραζει?(δεν ειναι στρομενο το ενυδρειο) Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2013 - evris1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος