savvaskom 28 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2013 καλημερα παιδες!!!!!μετα απο αρκετη σκεψη ειχα στησει ενα 60ρι αρκετα φυτεμενα(πιστευω)και εχα ριξει μεσα cherry barb...αφου λοιπον διαβασα εξωνυχιστικα το αρθρο του γιωργου κ. για τα 60λιτρα ειχα πει να ριξω μεσα και τα γκουραμακια μου απλα δεν εβρισκα πουθενα θυληκα....το σ/κ που μας περασε βρηκα επιτελους ενα ζευγαρακι πανεμορφα ψαρακια πραγματικα μετα απο κουβεντα με τον nick74 διαπιστωσα και μονος μου ποσο πανεξυπνα ειναι....τελος παντων ηθελα να ρωτησω το εξης διαβαζα μεσα σε αρθρα οτι τρελενονται για bloodworms το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει 2 μηνες τωρα να ριξω ζωντανη τροφη στα cherry barb μου και επειδη εριξα μεσα τα γκουραμακια μου αν ριξω ζωντανη τροφη θα εχουν προβλημα τα cherry????την τρωνε???? υποσχομαι μεσα στις επομενες μερες να κανω και την παρουσιαση του με τα σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην θεωρω οτι εχεις παρα πολλα ψαρια για 60 λιτρα ενυδρειο! Ποσα chery barb εχεις? Τα γκουραμι αν τα θες σε 60αρι ενυδρειο,θα τα βαλεις μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 28 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2013 (edited) καλησπερα φιλε μου!!!!!εχω ενα ζευγαρι και 10 ατομα cherry barb αλλα μετα απο διαβασμα στο topic τα εβαλα ετσι...... Προτεινόμενη ψαροσύνθεση σε 60 λίτρα: Ένα ζευγάρι colisa chuna και ένα κοπάδι cherry barb (10 άτομα) θα είναι καλά σε αυτά τα λίτρα. Αν τα λίτρα δεν είναι περιοριστικός παράγοντας βλ. στη κατηγορία συγκάτοικοι. Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2013 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2013 (edited) Φίλε μου η σύνθεση σου είναι λάθος.Τα γκουραμι μόνα τους.Σε λίγες μέρες θα δημοσιευτεί και το προφίλ αυτών των ψαριών Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2013 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 28 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 28 Ιανουαρίου 2013 τελος παντων εγω θελω τα ψαρακια μου να περνανε καλα δεν θελω να εχουν προβληματα σορυ αλλα αυτο το ειχα διαβασει σε ενα σχετικο θεμα στο GAB και ετσι πηρα το θαρρος γιατι μιλαγε για 60λιτρα συγκεκριμμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 28 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 28 Ιανουαρίου 2013 (edited) και μερικες φωτο.... Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2013 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 28 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 28 Ιανουαρίου 2013 και αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα δεν ξερω τι λενε στο gab η σε αλλο φορουμ αλλα για μενα ειναι λαθος αυτο.Εχεις πολλα ψαρια σε λιγα λιτρα.Αν θες να κρατησεις τα γκουραμι,θα πρεπει να τα βαλεις μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 29 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2013 οκ σε ευχαριστω για την συμβουλη!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος