Jump to content

Να Βάλω Κόντρες;

IliasZL

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Λοιπόν το ενυδρείο που είχε παρουσιάσει το σπάσιμο (για όσους θυμόνται το προηγούμενο ποστ μου) δοκιμάστηκε επι 10 μέρες γεμάτο και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα διαρροής. Εγώ φυσικά όντας λίγο καμένος έβαλα και λίγη σιλικόνη στο σημείο που είχε κάνει το σπασιματάκι για παν ενδεχόμενο αν και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα! Αναρωτιέμαι λοιπόν πριν προχωρήσω στο στήσιμο μήπως να του βάλω και μερικές κόντρες; Παραθέτω μερικά στοιχεία για το ενυδρείο:

Μήκος: 70cm

Πλάτος: 35cm

Φάρδος: 40cm

Πάχος Τζαμιού: 8mm

Ευχαριστώ!

βαση τις διαστασεις και το παχος τζαμιου και αφου λες οτι το δοκιμασες 10 μερες γεματο, δεν υπαρχει θεμα! μην βαζεις! ;)

ΤΟ ενυδρείο φτιάχτηκε το 2007 έτρεξε για 3 χρόνια και μέτα πήγε αποθήκη. Πρόσφατα το έβγαλα και αποφάσισα να το ξαναστήσω. Έχει τρέξει και στο παρελθόν χωρίς θέμα απλά σκέφτικα μήπως βάλω για να το ενυσχίσω εκ νέου... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Έγινε επεξεργασία - IliasZL

αν η σιλικονη ειναι σε καλη κατάσταση και το λέω διοτι δεν ξερω πως την αποθήκευσες αν ηταν εκτεθιμενη σε ήλιο κ.α.

αν ειναι ειναι οκ δεν θα έκανα τίποτα! θα το γεμιζα και απο την ωρα που λες το είχες δέκα μέρες και δεν είχες διαρροή νομίζω δεν χρειάζεται να κανεις κατι!

Σε αυτες τις διαστάσεις και με αυτο το πάχος τζαμιου ούτε εγώ θα εβαζα κόντρες.

Σε αυτες τις διαστάσεις και με αυτο το πάχος τζαμιου ούτε εγώ θα εβαζα κόντρες.

:thumbup:

ΤΟ ενυδρείο φτιάχτηκε το 2007 έτρεξε για 3 χρόνια και μέτα πήγε αποθήκη. Πρόσφατα το έβγαλα και αποφάσισα να το ξαναστήσω. Έχει τρέξει και στο παρελθόν χωρίς θέμα απλά σκέφτικα μήπως βάλω για να το ενυσχίσω εκ νέου... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Εγώ θα έκανα μια ενίσχυση στην σιλικόνη απλά για να είμαι σίγουρος

αν και δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα το ενυδρείο και οι σιλικόνες αυτό που σου δείχνει ο marnieros είναι το καλύτερο .

Καλησπέρα σας! Λοιπόν το ενυδρείο που είχε παρουσιάσει το σπάσιμο (για όσους θυμόνται το προηγούμενο ποστ μου) δοκιμάστηκε επι 10 μέρες γεμάτο και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα διαρροής. Εγώ φυσικά όντας λίγο καμένος έβαλα και λίγη σιλικόνη στο σημείο που είχε κάνει το σπασιματάκι για παν ενδεχόμενο αν και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα! Αναρωτιέμαι λοιπόν πριν προχωρήσω στο στήσιμο μήπως να του βάλω και μερικές κόντρες; Παραθέτω μερικά στοιχεία για το ενυδρείο:

Μήκος: 70cm

Πλάτος: 35cm

Φάρδος: 40cm

Πάχος Τζαμιού: 8mm

Ευχαριστώ!

Ποιο ειναι το υψος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...