helloween 27 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 27 Ιανουαρίου 2013 ειδα την παρουσιαση σου και βλεπω καποιες διαφορες αλλα μαλλον ουσιωδεις, το skimmer σου εχει απορροφηση αερα 1000-1250 λιτρα αερα ενω το δικο μου 650λιτρα ο βραχος και ο αραγωνιτης ειναι μισος ο δικος σου απο τον δικο μου βασικα πιστευα οτι οσο πιο πολυ ζωντανο βραχο και αραγωνιτη εβαζα τοσο καλυτερη βιολογια θα ειχα μαλλον λαθος εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 27 Ιανουαρίου 2013 αλαζει ο κοσμος και οι τασεις...παντα κοιταμε μπροστα στις εξελιξεις στο χομπι. πλεον δεν θελουμε νταμαρια στο κυριως ενυδρειο.βαζουμε βραχο στο σαμπ για να μην χασουμε βιολογια και παραλληλα να μπορουμε να καθαριζουμε επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween 27 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 27 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι κατα περιεργο τροπο ολα λειτουργουν αψογα στο ενυδρειο ολα μεγαλωνουν με γρηγορους ρυθμουσ και υπαρχει ισορροπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εε....σχεδον ολα απο οτι μας λες.τσεκαρε παντως το τεστ σου με καποιο αλλο για σιγουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween 27 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 27 Ιανουαρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θεσσαλονικη που ψωνιζεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 27 Ιανουαρίου 2013 (edited) σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θεσσαλονικη που ψωνιζεις ?? θεσσαλονικη για αψυχα αθηνα και ελαχιστα εξωτερικο για εμψυχα.και βεβαια καλους φιλους σε ολοκληρη την επικρατεια. ελα και σε καποια μας συναντηση να γνωριστουμε και να τα πουμε και απο κοντα. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween 27 Ιανουαρίου 2013 Author #32 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εννοειτε και θα ερθω αλλα θεσσαλονικη πολυ ακριβα , εγω εχω βρει αθηνα μια καλη πηγη και τα παιρνω σε πολυ καλλυτερες τιμες κυριως ζωντανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος