Jump to content

ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΙΣΚΩΝ!!!

PARIS 1

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ,ΕΙΝΑΙ 200 LT ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ EXTRA ΠΛΥΝ CO2(ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ . ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ 5 ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ 80% Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ 14% ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΝ 1%. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΙΣΩ????

Αν θέλεις να αποκατασταθούν κάπως οι ισορροπίες, φρόντισε σύντομα να μπουν άλλοι δύο δίσκοι, του ίδιου μεγέθους με το μεγάλο.

Ευχαριστω για την απαντηση , εχεις δικιο για το νουμερο αλλα για αρχη ηθελα να εχω οσο γινεται τις μικροτερες απωλειες καθαρα για φιλοζωικους λογους σε λιγες μερες ομως θα κανω αυτο που προτεινεις .

post-2006-1170008009_thumb.jpg

Κι εγώ για τους ίδιους λόγους με σένα έβαλα στην αρχή 1 έφηβο μόνο του για 1 μήνα .(Μεγάλο λάθος). Μετά έβαλα 1 μικρότερο ο οποίος δεν τόλμαγε να βγει από την κρυψώνα του. Στη συνέχεια έβαλα 1 λίγο μεγαλύτερο από τον πρώτο, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν. Αναγκάστηκα να βάλω τον 1ο σε ένα 50αρι ενυδρείο που είχα παροπλισμένο, μέχρι να στρώσουν οι άλλοι 2 και βλέπουμε…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...