danosss 27 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα έχω το juwel 60 είναι 54 λ και μέσα έχω 1 red swag swordtail αρσενικό και αντίστοιχα 3 θηλυκά τι είδος μου προτείνετε να βάλλω μαζί τους ως συγκάτοικο Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2013 ειναι ηδη αρκετα για αυτα τα λιτρα.εαν παντως επιμενεις και εχεις και καλο φιλτρο,ισως μερικα μονο αρσενικα γκαπι.αλλα και παλι οταν γεννησουν οι ξιφοφοροι θα πνιγεις....τα λιτρα ειναι λιγα για ζωοτοκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danosss 27 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2013 και τι μου προτεινεις να βαλλω τα ζωοτοκα θα τα δοσω σε εναν φιλο μου λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Γιατί δε μας κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου εδώ , με περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουν όλοι να προτείνουν κάτι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
danosss 27 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εκανα παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 27 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2013 (edited) εγω παντως Δανο δεν τα παιρνω :Ρ ξεχνα το ! :Ρ σοβαρη παρουσιαση εκανες ... παλι καλα που αμωνια εχεις μηδεν στο ενυδρειο εχει ενα φυτο , καντο φυτεμενο βγαλε τα ζωοτοκα , και βαλε 10 νεον βαλε και δυο cory για τον πατο ,για κινηση στη μεση του ενυδρειου προτείνω 1 και 3 γκαπυ ... και εισαι ωραιος .... και θα εχεις και ζωοτοκα , βαλε και δυο σαλιγκαρακια για το τζαμι και εισαι κομπλε ... ισως ειναι πολλα αυτα που ειπα γιαυτο βαλε λιγο γυαλοβαμβακα και λιγο ανθρακα στο φιλτρο σου ... βαλε και κανενα φυτακι αυτα .... εαν θες γαριδες βαλτες με τα γκαπυ κατα την γνωμη μου .... ααα και τσιμπησε λιγο παραπανω τον θερμοστατη να παει στους 28 βαθμους ... Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εγω παντως Δανο δεν τα παιρνω :Ρ ξεχνα το ! :Ρ σοβαρη παρουσιαση εκανες ... παλι καλα που αμωνια εχεις μηδεν στο ενυδρειο εχει ενα φυτο , καντο φυτεμενο βγαλε τα ζωοτοκα , και βαλε 10 νεον βαλε και δυο cory για τον πατο ,για κινηση στη μεση του ενυδρειου προτείνω 1 και 3 γκαπυ ... και εισαι ωραιος .... και θα εχεις και ζωοτοκα , βαλε και δυο σαλιγκαρακια για το τζαμι και εισαι κομπλε ... ισως ειναι πολλα αυτα που ειπα γιαυτο βαλε λιγο γυαλοβαμβακα και λιγο ανθρακα στο φιλτρο σου ... βαλε και κανενα φυτακι αυτα .... εαν θες γαριδες βαλτες με τα γκαπυ κατα την γνωμη μου .... ααα και τσιμπησε λιγο παραπανω τον θερμοστατη να παει στους 28 βαθμους ... Αρκετά λάθη στις προτάσεις που κάνεις. Καταλαβαίνω ότι μάλλον γνωρίζεστε και από κοντά. Επειδή διαβάζουν και άλλα άτομα στο φόρουμ, καλό είναι να προσέχουμε τι προτείνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εγω παντως Δανο δεν τα παιρνω :Ρ ξεχνα το ! :Ρ σοβαρη παρουσιαση εκανες ... παλι καλα που αμωνια εχεις μηδεν στο ενυδρειο εχει ενα φυτο , καντο φυτεμενο βγαλε τα ζωοτοκα , και βαλε 10 νεον βαλε και δυο cory για τον πατο ,για κινηση στη μεση του ενυδρειου προτείνω 1 και 3 γκαπυ ... και εισαι ωραιος .... και θα εχεις και ζωοτοκα , βαλε και δυο σαλιγκαρακια για το τζαμι και εισαι κομπλε ... ισως ειναι πολλα αυτα που ειπα γιαυτο βαλε λιγο γυαλοβαμβακα και λιγο ανθρακα στο φιλτρο σου ... βαλε και κανενα φυτακι αυτα .... εαν θες γαριδες βαλτες με τα γκαπυ κατα την γνωμη μου .... ααα και τσιμπησε λιγο παραπανω τον θερμοστατη να παει στους 28 βαθμους ... θα παρακαλουσα λιγο οταν προτεινουμε κατι να ειμαστε οσο γινεται πιο σιγουροι για αυτο που προτεινουμε. σε αυτην την περιπτωση και διαβαζωντας αγαπητε gianniss αυτο που προτεινεις εχεις απανωτα και σοβαρα λαθη.... σου υπογραμμισα 1 σημαντικο,και υπαρχουν και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 28 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Φίλε klaz έχεις κατι να προτείνεις ?? Η θερμοκρασία εχει καποιο θέμα ?? Όταν λες λαθη ?? Ναι γνωριζόμαστε από εκεί και πέρα έθεσα την.άποψη.μου χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι υποχρεωμένος κάποιος να την ακούσει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος