magman 27 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Τί συγκάτοικο μου προτείνετε για τις Red Cherry στα 50lt με pH στο 7.5; Ενδιαφέρομαι για 1-2 ψαράκια ίσα να έχει κίνηση στο ενυδρείο. Υπάρχουν και σαλιγκάρια στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2013 εγω σε 30 lt εγω μαζι με red cherry 3 αρσενικα guppy και δεν τις πειραζουν καθολου και τα μικρα δεν τα πειραζουν , αλλα καλου κακου εχω λιγες κρυψωνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 27 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν θέλω να βάλω ζωοτόκα στο ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 27 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Το έχεις δει αυτό; Αν έχεις αρκετές κρυψώνες και δεν καίγεσαι για τις γέννες των cherry θα σου έλεγα να βάλεις 1-2 Colisa Lalia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Στα 50 λιτρα μεικτα Colisa Lalia? Δεν το προτεινω!Ασε που θα τσακισουν και τις γαριδες! Φιλε μου καλητερα να αφησεις τις γαριδες μονες τους,πιο πολυ θα τις ευχαριστηθεις.Αν θες ομως να βαλεις ψαρια σου προτεινω μια μικρη ομαδα 6-7 ατομα απο pseudomugil gertrudae,τα εχω μαζι με γαριδες και δεν μου τρωνε τον γοννο.Βεβαια αυτο ειναι σχετικο,ολα τα ψαρια τρωνε γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2013 rastafarian μπορεις να μου στειλεις πμ το ονομα του μαγαζιουυ που πηρες τα pseudomugil gertrudae , γιατι εχω ψαξει και δεν εχω βρει πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος