χρυσανθη 26 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα χωρις να το περιμενω εχω ενα μονομαχο μολις 0,5 εκ.τι ειναι αγορι κοριτσι?θα δουμε. να τα παρω απο την αρχη πριν κανα δυο μηνες ειχα ζευγαρωση και τους δυο μονομαχους μου αποτελεσμα τιποτα . πριν 10 με 15 ημερες εβγαλα την μονομαχινα (μια ειχε επιζηση) και την εβαλα στο μεγαλο ενυδρειο τα παει μια χαρα ευτηχως. την ειχε τσουρομαδειση ο ατιμος . σημερα το πρωι οπως καθε πρωι ξεκινησα να τα ταιζω και τη να δω. ενα μικρο ψαρι τα εχασα βαζω τα γιαλια μου (πρευσβιωποια γαρ) και το βλεπω. εβγαλα τον μονομαχο απο μεσα και το αφησα μονο του.τωρα το απογευμα νομιζω οτι εχει αρχισει να εχει το χρωμα μπλε οπως οι γονεις του για φαι εχω τη σκονη που ειναι για μωρα .ελπιζω να επιζηση παντος ειναι πολυ ζωηρω . καθε βοηθεια δεκτη με βρηκε τελειως απροετημαστη εχει αλγη το ενυδρειο και εχω ριξει μερικα σαλιγκαρακια λαθρεπιβατες ειναι με αρκετες ανουμπιες σορι αν σας κουρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Καλως τα δεχτηκες,ισως ειχαν γεννησει και ηταν κρυμενο το μικρο. Το μονομαχο που το εβαλες?Σιγουρα θα χρειαστεις ενα ενυδρειακι ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 26 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 26 Ιανουαρίου 2013 τον εβαλα και αυτον στο μεγαλο ενυδρειο εχει πολλες κρυψωνες με ξυλα πολλα φυτα τα ψαρια που εχω μεσα δεν ειναι επιθετικα με τα αλλα μονο τα σκαλαρια εχουν θεμα ηγεσειας αλλα δεν πιραζουν τα αλλα καθολου οταν εβαλα τη μονομαχινα φοβομουν να πω την αληθεια αλλα μετα απο το λιγοτερο 10 ημερες κανει τσαρκες σε ολο το ενυδρειο που ειναι 300 λιτρα δεν την εχει πιραξει κανεις οποτε και ο μονομαχος μεσα ειδη εχω τρια .τα 2 με τους μονομαχους και το μεγαλο .δεν παιζει για αλλο ειναι κρυμενος εκει που ηταν στην αρχη και η μονομαχινα στο φιλτρο επανω στη βεντουζα και στο θερμοστατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Πολυ φοβαμαι οτι ισως εχεις προβλημα με τα σκαλαρια και τον μονομαχο.Επειδη τα σκαλαρια εχουν μεγαλη ουρα μπορει ο μονομαχος να γινει επιθετικος απεναντι τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 26 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2013 προς το παρον δεν μπορω να κανω κατι αν δω και γινετε επιθετικος θα τον βαλω σε κανατα (χαχαχα οχι ποτε) θα δω. εχω πιστευω περιθωριο 3 με 4 μερες μεχρι να αρχισει να κανει βολτες να δω τι θα γινει και με το μικρο .εχω και μια θηκη για το ενυδρειο που ειναι για μονομαχους χωραει 4 μεσα αν βγαλω τα χωρισματα θα εχει περισοτερο χωρο. παλι λιγο ειναι αλλα για προσωρινη λυση (η θηκη ειναι σε μεγεθος οσο 3 γεννηστρες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Θα πρεπει να παρατηρησεις τη συμπεριφορα του μονομαχου,αν δεις τιποτα σχισμανα πτεριγια η τσαμπουκαδες να τον βγαλεις. Στο προφιλ σου βλεπω γεννηστρα 60 λιτρα,ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 δυστηχως εχασα το μικρο εχασα και τον ενα μονομαχο μου μετα απο 2 μηνες που προσπαθουσα να τον κανω καλα ηταν ο πρωτος που αποκτησα και στεναχωρηθηκα :bigemo_harabe_net-111: ηταν κοντα 3 ετων παντως ο αλλος ειναι μια χαρα ευτηχως τι να κανουμε αυτα εχει η ψαροζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος