efi koureli 26 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ Κ 3 ΚΟΧΙΛΙΑ!ΕΔΩ Κ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΡΘΙΟ ΧςΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!! ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2013 (edited) φίλη Έφη κατ αρχάς καλώ ήρθες στην παρέα μας. Για αρχή θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά Ελληνικά, καθώς είναι στους κανονισμούς του φόρουμ. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Κάνε μας μια παρουσίαση του μονομάχου και το ενυδρείου σου και των συνθηκών του, συμπληρώνοντας την φόρμα παρουσίασης, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος