kixlida 26 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε τη κυκλοφοριτη να βαλω σε 100 λιτρα ενυδριο που εχει εσοτερικο φιλτρο.τορα εχω ενα φτινω και εχει πεση η ενταση του τι μου προτινεται? σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 26 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε τη κυκλοφοριτη να βαλω σε 100 λιτρα ενυδριο που εχει εσοτερικο φιλτρο.τορα εχω ενα φτινω και εχει πεση η ενταση του τι μου προτινεται? σας ευχαριστω πολυ έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις το εσωτερικό του και τη φτερωτή μήπως έχει πιάσει σπουπιδάκια και μπίχλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 26 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 26 Ιανουαρίου 2013 ναι το καθαριζω σιχνα. αλλα εχει και διαροει ρευματος ε ειναι και ευκαιρια να το αλαξω εχεται καποιο καλο κικλοφοριτη να μου προτινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 26 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2013 αυτός που είχες μέχρι τώρα ποιος είναι? (μάρκα, μοντέλο, ισχύς, κυκλοφορία, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 26 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2013 μαρκα, μοντελο δεν ξερω. το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι για 400 λιτρα.εσεις ποιο προτινεται να παρω για 100 λτρα ενυδριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 26 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2013 μαρκα, μοντελο δεν ξερω. το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι για 400 λιτρα.εσεις ποιο προτινεται να παρω για 100 λτρα ενυδριο? αν δεν έχει συγκεκριμένη "θήκη" ή υποδοχή που μπαίνει δεν έχεις πρόβλημα να βάλεις μια άλλη οποιαδήποτε.... (μπορείς να παίξεις από 400 έως και 600 λίτρα ή και λίγο παραπάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 26 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 26 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστω,εχω δη στο ιντερνετ τον eheim 300 ειναι καλος?θα μου κανει δουλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος