IliasZL 26 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά! Στήνω ένα DIY 100 λίτρων και επειδή δεν θέλω να καταργήσω κάποιο απο τα 2 εξωτερικά που έχω στο Juwel Vision 180 για να το βάλω στο DIY σκέφτηκα να πάρω ένα εξωτερικό κρεμαστό. Στο συγκεκριμένο ενυδρείο θα μπουν 10 neon tetra, 10 cardinal tetra και 4 ramirezi, 2 apple snail. H διακόσμηση θα αποτελείται απο μια ρίζα και μερικές πέτρες ένω θα είναι όλος ο βυθός φυτεμένος με γρασίδι... Τι λέτε; Θα με καλύψει το C2 (εξωτερικό κρεμαστό φίλτρο 460l/h) της Fluval; Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2013 - IliasZL Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 26 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2013 σε τοσα λιτρα κρεμαστο δεν θα εβαζα,θα προτεινα αυτο http://www.petsupermarket.gr/3094/προϊόντα/elite-crystal-flo-model-40-εξωτερικά-φίλτρα-για-ενυδρεία-75-150lt.html πολυ καλο για τα χρηματα του σκυλι πραγματικο χωραει πραμα μεσα και δεν κινδυνευεις σε καμμια διακοπη ρευματος να μην ξαναξεκινησει προβλημα των κρεμαστων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 26 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Μια διευκρίνιση: το ενυδρείο καθαρά λίτρα θα έχει γύρω στα 75 λίτρα νερό...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 26 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2013 σε τοσα λιτρα κρεμαστο δεν θα εβαζα,θα προτεινα αυτο http://www.petsupermarket.gr/3094/προϊόντα/elite-crystal-flo-model-40-εξωτερικά-φίλτρα-για-ενυδρεία-75-150lt.html πολυ καλο για τα χρηματα του σκυλι πραγματικο χωραει πραμα μεσα και δεν κινδυνευεις σε καμμια διακοπη ρευματος να μην ξαναξεκινησει προβλημα των κρεμαστων. Καλή φάση φαίνεται! Και τα elite της Hagen?! Χ αχα χαχαχαχα όλα δικά της ειναι!!! Δεν το ήξερα ότι κολλάνε από διακοπές αν και εγώ το έχω πάθει και με εξωτερικά αυτό... Ευχάριστω πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 26 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2013 ειναι οτι καλυτερο σχεση τιμη προς αποδοση!!δοκιμασμενα σκυλια πραγματικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Σε τοσα λιτρα κραμαστο δεν θα εβαζα..παρε ενα εξωτερικο να κανεις την δουλεια σου. Αληθεια για το γρασιδι που λες,εχεις ολον τον εξοπλησμο που χρειαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 26 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Οταν κανω παρουσιαση θα τα δουμε και θα μου πειτε ακομα στις δοκιμες ειμαι! Θα κανω και dry startοποτε εχουμε πορεια ακομα... στην ερευνα για φιλτρο ειμαι τωρα εξαλλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος