Jump to content

Έγκυος Νέον!

Recommended Posts

Παιδιά σίγουρα κάτι συμβαίνει στο ενυδρείο μου... Κάθε ένα απο τα είδη που φιλοξένω ζευγαρώνει! :P Μέτα τα cory που με γέμισαν με αυγά ακολούθησαν τα Νέον! Χτές και προχθές παρακολουθούσα τον κλασικό χωρό των νέον και σήμερα βρήκα κανα 2-3 απο το κοπάδι με μια κοιλιά να! :D Θα σας ανεβάσω και μερικές φώτο...!

Πάνε με το παλιό ημερολόγιο τα ψάρια σου, καθότιν ο Ιανουάριος ονομαζόταν και Γαμηλιών το πάλαι πότε.

Άντε με το καλό και λίγη τύχη να δεις απογόνους!!

Όχι δεν είναι αυτο το φούσκομα απο το φαϊ!

Αναμένουμε ενημέρωση !!!

μακαρι,αλλα ειμαι ιδιαιτερα δυσπιστος οτι μπορει να βγαλεις γεννα στα νεον.

Έχω βγάλει παλιά... Θέλουν πάάάάρα πολυ προσοχή και περιποίηση... Αυτη την φορά δεν θα ασχοληθώ ιδιέτερα γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο αλλά μόλις στιθέι το 60λιτρό θα βάλω μερικά και θα προσπαθήσω πάλι να βγάλω καμια γέννα! :)

Έχω βγάλει παλιά... Θέλουν πάάάάρα πολυ προσοχή και περιποίηση...

μιλησε μας λιγο για αυτο...πες μας τι εκανες κλπ..θα εχει ενδιαφερον.

Λοιπόν! Την πρώτη φορά που είχα γεννητούρια απο νέον τα έχασα όλα και δεν είδα ποτέ τα αυγά γιατί ήταν πολύ μικρά και έπεσαν μέσα στο χαλίκι έτσι λοιπόν πήρα ένα 40λιτρό έφτιαξα νερό με ph 6.8-7 έβαλα ένα φιλτράκι και θερμοκρασία στους 26 και έβαλα μόνο λίγο κερατόφυλλο για να έχουν κάπου να κρυφτούν αν ένιωθαν την ανάγκη τα ψαράκια (ούτε βυθό ούτε διακοσμητικά ούτε τίποτα!). Πήρα 10 νέον και τα έβαλα μέσα και μόλις είδα τα θυλληκά να έχουν γεννήσει τα έβγαλλα απο το ενυδρείο όλα και τα αβγά ήταν μικρές κουκίδες στον πάτο του ενυδρείου! Μέτα απο μια μέρα και κάτι τα αυγά έσκασαν αλλά έχασα όλα τα μωρά! Το έψαξα και έμαθα ότι είναι πολύ ευαίσθητα σε βακτυριακές λοιμώξεις έτσι έκανα το εξής: πήρα νερό και το έβρασα για κανα 20λεπτο, έκανα απολύμανση του ενυδρείου με καυτό νερό και έβαλα ένα φιλτράκι με ενεργο άνθρακα και ξαναέβαλα τα νέον! Αυτή την φόρα τα μικρά δεν πέθαναν όλα! Πήρα μια τροφή της Τέτρα για νεογέννητα σε σκόνη και τα τάιζα συνέχεια (2-3 φορές την μέρα) για να μην τα χάσω... Μετά απο καμια 4 μέρες άρχησα να ταΐζω και ζωντανές τροφές αλλά τα ξημερώματα της 5ής μέρας τα βρήκα όλα νεκρα. Έκανα τα πάντα απο την αρχή με την διαφορά οτι αυτή την φορά απο την τέταρτη μέρα και μέτα έκανα καθέ δεύτερη μέρα αλλαγή 1/3 του νερού (πάλι με βρασμένο νερό που είχα προσθέσει αντιχλώριο για 1 μέρα) και δέν είχα πάλι απώλειες! Τέλος μετά απο κανα 10ήμερα είχαν αρχίσει να παίρνουν σχήμα και να αχνοφαίνεται η γαλάζια γραμμή και πρόσθεσα στην διατροφή τους τρημένο φιλαράκι. Σιγά σιγά πέρασε ένας μήνας και είχα 50 μικρά νέον (πέθαναν δεκάδες τις πρώτες 15 μέρες απο την γεννησή τους...)!!! :) Άν θέλετε μπορώ να κάνω ένα θέμα με αναλυτικές οδηγίες για αναπαραγωγή νέον! :)

Άν θέλετε μπορώ να κάνω ένα θέμα με αναλυτικές οδηγίες για αναπαραγωγή νέον! :)

:bigemo_harabe_net-64: Επικοινώνησε και πρώτα με τους ανάλογους mod για να γίνει σωστή δουλειά

δηλαδη τα αυγα τους δεν ειναι φωτοφοβικα,και δεν ειναι απαραιτητη η διατροφη τους ειδικα τις πρωτες ωρες-μερες με infusoria.....??

sorry και παλι φιλε μου που δεν σε πιστευω.

στο παρακατω λινκ φαινεται το ποσο ''ευκολο'' ειναι....

http://www.ehow.com/how_4618565_breed-neon-tetra.html

Με συγχωρεις αγαπητέ αλλά ποτε δεν είπα οτι τα αυγά δεν είανι φωτοφοβικά. Το κερατόφυλλο όμως είχε εξαπλωθεί στην επιφάνεια και δεν περνουσε αρκετό φώς ώστε να κάνει ζημια. Γιαυτό ακριβώς πρότεινα να κάνουμε ένα πλήρες αναπτυγμένο θέμα όπου θα συμπεριλιφθούν όλες οι πληροφορίες. Και μια παράκληση, μην με αμφισβητείς. Αν δεν με πιστεύεις δικαιωμά σου αλλά λίγος σεβασμός δεν έβλαψε κανέναν.

Έγινε επεξεργασία - IliasZL

Και μία διευκρίνηση το συγκεκριμένο ενυδρείο για φωτισμό είχε μια σειρά led για φωτισμό χαμηλής εντάσεως.... Και τάιζα αυτό χωρίς κάποιο θέμα: http://www.123aquatics.co.uk/products/fry-food/tetra-baby-food-complete-1553.aspx τώρα αν τάιζα με infusoria ίσως να μην είχα τόσες απώλειες. Δεν το ξέρω.

Φίλε IliasZL, θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις σε αυτά που λές:

- Έκανες κάποια προετοιμασία στο νερό σου; Τύρφη ή αντίστροφη όσμωση;

- Έκανες κάποια επιλογή των ψαριών που έβαλες στο 40λιτρο ή πήρες όλο το κοπαδάκι σου;

- Τα θηλυκά γέννησαν όλα μαζί;

- Τα αυγά εκολάφθηκαν και τα μικρά αναπτύχθηκαν χωρίς να σκεπάσεις το ενυδρείο για να αποφύγουν το φως;

- Από την ώρα που εκολάφθηκαν και για 4 ημέρες τάιζες τροφή σε σκόνη;

- Έβαλες κανονικό φίλτρο στο ενυδρείο γεννήστρα;

- Σε 10 ημέρες άρχισαν να πέρνουν σχήμα και να eμφανίζουν χρώμα;

- Έχεις κρατήσει κάποιες φώτο για να παρακολουθήσουμε και εμείς οπτικά την διαδικάσια;

Συγνώμη για την "ανάκριση" αλλά τα γραφόμμενα σου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού είσαι ο μόνος χομπίστας στο φόρουμ που έχει καταφέρει να αναπαράγει neon tetra.

Λοιπόν φίλε theodor72, μετα χαράς να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου!

- Το νέρο το προετοίμαζα πάντα με τύρφη και αντιχλώριο σε δοχείο για μια μέρα (το λιγότερο) για να πετύχω τις συνθήκες του περιβάλοντος που ζουν τα νεον τετρα (μαλακό ελαφρός όξυνο νερό).

- Τα ψάρια που έβαλα ήταν όλα ψάρια που έβλεπα να κάνουν τον χαρακτηριστικό χωρό των νέον και φυσικά όλα τα θυλικά που εμφάνισαν πρησμένη κοιλια απο τα αυγα. Τα έβγαλα απο την δεξαμενή μόλις είδα τα θυλικά ξεπρισμένα.

- Τα μικρα εκολάφθηκαν (όχι όλα γιατι είχα και αρκετα αυγά που δεν εκολάφθηκαν ποτέ) και το μόνο φώς που είχαν ήταν ότι έπεφτε απο το περιβάλον (πολύ μικρής έντασης και διάρκειας. Το ενυδρείο δεν το σκέπασα ποτέ. Η λεντοταινία που προανέφερα λειτουργούσε με ντίμερ γιατί διάβασα ότι βοηθάει στην έναρξη της αναπαραγώγης μια καλή προσομοίωση της ανατολής και της δύσης έτσι με την βοηθεια ντίμερ το πέτυχα και όταν ολοκληρόθηκε το ζευγάρωμα τα λεντ έσβησαν.
- Ναι τα τάιζα τροφή σε σκόνη την οποία πέρασα και απο γουδί με πολύ υπομονή για να γίνει όσο πιο ψιλή γίνεται με αποτέλεσμα να μοιάζει με πούδρα.
- Φϊλτρο έβαλα ένα μικρό εσωτερικό της ΕΗΕΙΜ με σφουγγαρι το οποίο όμως ήταν στρωμένο και δουλεμένο για καιρό σε άλλο ενυδρείο.

- Τώρα το 10 μέρες δεν είναι σιγουρα ακριβές μπορέι να είναι και 20 δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικ΄ρινης ακριβώς ποσο ήταν καθώς μιλάμε για αναπαραγωγή που έγινε όταν πήγαινα 2α λυκείου δηλαδή κοντα 6 χρόνια πριν!

-Όχι δεν έχω φώτο δυστυχώς γιατί μια διακοπή μου έκαψε τον εξωτερικό που ειχά φώτο και βίντεο απο ανάλογα θέματα! Όμως όπως προείπα έχω σκοπώ να το ξαναπροσπαθήσω και έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε φωτογραφίες και να παρακολουθήσουμε την όλη διαδικασία απο πολυ κοντά! :)

Επισης να σημειωθεί οτι τεράστιος αριθμός απο τα αυγα τα είχαν εναποθέσει πάνω στο κερατόφυλλο και το παρατήρισα όταν έβγαζα τα ενήλικά ψάρια που έπεφταν τα μικροσκοπικά αυγά απο το κερατόφυλλο.

Μετά χαράς να απαντήσω σε όλες της ερωτήσεις! Αύτος νομίζω είναι και ο σκοπός του φορουμ, να αλληλοβοηθιόμαστε και να ανταλάσουμε γνώσεις...!

Φίλε μου

Με όλο το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης και άποψης φίλε μου αυτά που αναφέρεις δεν στέκουν εκτός και αν έγινε κάποιο θαύμα. Στο παρελθόν είχα αναπαράγει καρδινάλιους και ο τρόπος αναπαραγωγής τους δεν διαφέρει από τα νέον πολύ. Τον τρόπο αναπαραγωγής τον περιγράφω εδώ δια μέσο του προφίλ.

1 μόνο πολύ έμπειρη αναπαράγουν πολλά ζευγάρια μαζί σε ιδικά διαμορφωμένα ενυδρεία και αυτοί είναι επαγγελματίες όπου έχουν πολλά έτυμα ζευγάρια, σε εμάς τους χομπιστες που έχουμε 10-20 ψάρια είναι απίθανο να έχουμε έτυμα προς αναπαραγωγή πάνω από 2 ζευγάρια.

2 κατάφερες να βγάλεις γέννες χωρίς να τοποθετήσεις στον πάτο σήτα. Τα ψάρια είναι άκρος αυγοφαγα ιδιαίτερα όταν προσθέτουμε πολλά ζευγάρια μαζί είναι αδύνατον να γεννά το ένα ζευγάρι και τα άλλα να μην φάνε τα αυγά τους.

3 Λες ότι είδες αυγά στο κερατοφυλο το οποίο επιπλέει στην επιφάνεια του νερού!!! Πως έγινε αυτό αφού τα ψάρια αυτά δεν αναπαράγονται στην επιφάνια του νερού και δεύτερων είναι αδύνατον να μην τα εντόπισαν τα αυγά και να τα φάνε.

4 γενικά τα ψάρια αυτά αμέσως μετά την γέννα τρώνε τα αυγά τους και σίγουρα τα βρίσκουν όλα αφού έχουν άριστη όραση. Θές να πεις ότι δευτερόλεπτα μετά την γέννα εσύ έβγαλες το ζευγάρι; Άντε ναείναι ένα λες τυχερό ήταν, αλλά ζευγάρωσαν όλα μαζί και γέννησαν όλα μαζί ώστε τα έβγαλες όλα μαζί και σου έμειναν τα αυγά;;;!!!

5 Σε 40-60 λίτρα ενυδρείο πάνω από ένα ζευγάρι δεν μπορείς να αναπαράγεις.

6 στο πρώτο ποστ αναφέρεις « Χτές και προχθές παρακολουθούσα τον κλασικό χωρό των νέον και σήμερα βρήκα κανα 2-3 απο το κοπάδι με μια κοιλιά να!»

Τα νέον δεν πρήζουν την κοιλιά τους μέσα σε ένα 24 ούτε ζευγαρώνουν με τον χορό. Όταν είναι ώριμα τα θηλυκά αρχίζουν να δημιουργούν αυγά τα οποία μπορούν να τα κρατήσουν αγονιμοποίητα για πάρα πολύ καιρό στην κοιλιά τους έως ότου βρεθούν η κατάλληλες συνθήκες . αν δεν βρεθούν παραμένουν έγκυα η τα αποβάλουν για να ξανά μείνουν μετά από λίγο καιρό πάλι έγκυα, για αυτό τα θηλυκά έχουν σχεδόν πάντοτε πρησμένη κοιλιά.

7 αναφέρεις ότι μετ από 4 μέρες άρχισες να ταΐζεις τα μικρά με ζωντανή τροφή ενώ της πρώτες μέρες τα τάιζες με σκόνη τροφή κοπανισμένη στο γουδί. Πως γίνεται αυτό αφού τα ψαριά κάνουν να εκκολαφτούν 24 ώρες και αρχίζουν να κολυμπούν μετά από 3-4 μέρες!!!

Γενικά η μέθοδος σου έχει πολλά κούλα και αν όντος πιάνει τότε είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Έγινε επεξεργασία - Χρήστος

Αφου συνεχειζουμε να παιζουμε με τις λεξεις εχουμε και λεμε:

1. Δεν εχω απαντηση σε αυτο. Δεν ηξερα και γιαυτο εβαλα πολλά ψαρια.

2. Οχι δεν ειχα βαλει συτα και παρολα αυτα δεν φαγωθηκαν ολα τα αυγα ισως με βοηθησε η ελλειψη φωτισμου και το οτι εβγαλα εγκαιρος τα ενηλικα.

4. Αν εχεις κερατοφυλλο στο ενυδρειο σου η ειχες καποια στιγμη θα ξερεις οτι πολλα στελεχη του φυτου εξαπλωνονται σε διαφορα υψη του ενυδρειου απαξ και καλυφθει η επιφανια... Google it..

5. Επιτρεψε μου να διαφωνισω μπορει να υπαρχει καποιος γενικος κανονας αλλα εγω δεν το ειδα.

6. Ειπα οτι παρατηρησα την συμπεριφορα ζευγαροματος και οτι βρηκα θυλικα με πρησμενες κοιλιες λογω αυγων , εγραψα σημερα παρατηρησα οχι οτι εγινε σε ενα 24ωρο αλλο το ενα αλλο το αλλο.

7. 36 ειναι η ωρες οχι 24. Υποθετω οτι ξερεις οτι τα μικρα οταν εκολαφθουν μενουν στα αυγα και τρεφονται με τα υπολυματα του αυγου και μετα αρχιζουν να κολυμπουν. Οι 4 μερες λοιπον που αναφερω ειναι μετα την εμφανιση τους ως ελευθερα στο νερο... Για αυτον ακριβως τον λογω προτυνα να φτιαξουμε ενα αναλυτικο θεμα για να μπορεσω να δωσω ΟΛΕΣ τις πληροφοριες μου και να μην αφησω περιθωρια αμφισβητησης. Να θυμισω οτι ολη αυτη η κουβεντα ξεκινησε στο φλου και οτι δεν εκανα ολοκληρο θεμα γεματο με λεπτομεριες για το πως εκανα αναπαραγωγη... Το θεμα που εθειξα ειναι οτι εχω φουσκωμενα νεον και οτιισως προσπαθησω παλι να κανω μια αναπαραγωγη... Ελπιζω να ληξει αυτη η κατασταση και αν θελουν και οι διαχειριστες να ανοιξουμε ενα θεμα. Να σας γραψω τα παντα αναλυτικα και μετα να με αμφισβητισετε με καθε δικαιωμα αλλα οχι το να με αμφισβιτιτε στο γονατο δεν το δεχομαι. Επαναλαμβανω το ποστ αυτο δεν το εκανα για να κοκορευτω οτι εβγαλα γεννα νεον απλα δεν βρηκα πουθενα αναλογο ποστ και ειπα να το ανοιξω να ανεβασω και φωτο και να το συζητησουμε.

Αφου συνεχειζουμε να παιζουμε με τις λεξεις εχουμε και λεμε:

1. Δεν εχω απαντηση σε αυτο. Δεν ηξερα και γιαυτο εβαλα πολλά ψαρια.

2. Οχι δεν ειχα βαλει συτα και παρολα αυτα δεν φαγωθηκαν ολα τα αυγα ισως με βοηθησε η ελλειψη φωτισμου και το οτι εβγαλα εγκαιρος τα ενηλικα.

4. Αν εχεις κερατοφυλλο στο ενυδρειο σου η ειχες καποια στιγμη θα ξερεις οτι πολλα στελεχη του φυτου εξαπλωνονται σε διαφορα υψη του ενυδρειου απαξ και καλυφθει η επιφανια... Google it..

5. Επιτρεψε μου να διαφωνισω μπορει να υπαρχει καποιος γενικος κανονας αλλα εγω δεν το ειδα.

6. Ειπα οτι παρατηρησα την συμπεριφορα ζευγαροματος και οτι βρηκα θυλικα με πρησμενες κοιλιες λογω αυγων , εγραψα σημερα παρατηρησα οχι οτι εγινε σε ενα 24ωρο αλλο το ενα αλλο το αλλο.

7. 36 ειναι η ωρες οχι 24. Υποθετω οτι ξερεις οτι τα μικρα οταν εκολαφθουν μενουν στα αυγα και τρεφονται με τα υπολυματα του αυγου και μετα αρχιζουν να κολυμπουν. Οι 4 μερες λοιπον που αναφερω ειναι μετα την εμφανιση τους ως ελευθερα στο νερο... Για αυτον ακριβως τον λογω προτυνα να φτιαξουμε ενα αναλυτικο θεμα για να μπορεσω να δωσω ΟΛΕΣ τις πληροφοριες μου και να μην αφησω περιθωρια αμφισβητησης. Να θυμισω οτι ολη αυτη η κουβεντα ξεκινησε στο φλου και οτι δεν εκανα ολοκληρο θεμα γεματο με λεπτομεριες για το πως εκανα αναπαραγωγη... Το θεμα που εθειξα ειναι οτι εχω φουσκωμενα νεον και οτιισως προσπαθησω παλι να κανω μια αναπαραγωγη... Ελπιζω να ληξει αυτη η κατασταση και αν θελουν και οι διαχειριστες να ανοιξουμε ενα θεμα. Να σας γραψω τα παντα αναλυτικα και μετα να με αμφισβητισετε με καθε δικαιωμα αλλα οχι το να με αμφισβιτιτε στο γονατο δεν το δεχομαι. Επαναλαμβανω το ποστ αυτο δεν το εκανα για να κοκορευτω οτι εβγαλα γεννα νεον απλα δεν βρηκα πουθενα αναλογο ποστ και ειπα να το ανοιξω να ανεβασω και φωτο και να το συζητησουμε.

Αυτο ειναι δικο σου θεμα και οχι της διαχειρησεις,ομως αυτα που θα βραψεις θα πρεπει να ειναι σωστα γιατι αλλιως θα εκτεθεις εσυ και οχι το φορουμ...

Φίλε μου δεν παίζω με της λέξης απλά τώρα αν εσύ τα εννοείς αλλιώς άλλο θέμα εγώ δεν τα έγραψα ειρωνικά αλλά μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες και αμφιβολίες.

Πάντος αυτό που είναι δύσκολόπεπτο είναι ότι τα ψάρια δεν έφαγαν τα αυγά είναι πάγια τακτική να τα τρώνε ιδιαίτερα αν έχεις στο ενυδρείο πάνω από ένα ζευγάρι. Το γεγονός ότι δεν φαγώθηκαν τα αυγά δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά.

Τέλος πάντων δεν θα επιμένω άλλο ότι είχα να πω το είπα δεν είμαστε εδώ για κόντρες αλλά για να τοποθετούμε της απόψεις μας και από εκεί και πέρα ο κάθε ένας βγάζει το συμπέρασμα του.

Φίλε μου δεν παίζω με της λέξης απλά τώρα αν εσύ τα εννοείς αλλιώς άλλο θέμα εγώ δεν τα έγραψα ειρωνικά αλλά μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες και αμφιβολίες.

Πάντος αυτό που είναι δύσκολόπεπτο είναι ότι τα ψάρια δεν έφαγαν τα αυγά είναι πάγια τακτική να τα τρώνε ιδιαίτερα αν έχεις στο ενυδρείο πάνω από ένα ζευγάρι. Το γεγονός ότι δεν φαγώθηκαν τα αυγά δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά.

Τέλος πάντων δεν θα επιμένω άλλο ότι είχα να πω το είπα δεν είμαστε εδώ για κόντρες αλλά για να τοποθετούμε της απόψεις μας και από εκεί και πέρα ο κάθε ένας βγάζει το συμπέρασμα του.

Με συγχωρείς αν ήμουν απότομος αλλά βλέπεις δεν άνοιξα το θεμα για να μιλήσω για την αναπαραγωγή των νέον αλλά καθαρά για βα συζητήσουμε την συμπεριφορά των ψαριών και να μοιραστώ την χαρά μου που νιώθουν τόσο άνετα τα ψαράκια ώστε να έχουν αρχίσει τους "χορούς"... Και βρέθηκα να προσπαθώ να πείσω ότι δενβλεω ψέματα για ένα θέμα που ούτε καν εθιξα εγώ!

Αυτο ειναι δικο σου θεμα και οχι της διαχειρησεις,ομως αυτα που θα βραψεις θα πρεπει να ειναι σωστα γιατι αλλιως θα εκτεθεις εσυ και οχι το φορουμ...

Δεν άνοιξα το τοπικ για να κοκορευτω ότι αναπαρηγαγα νέον και όταν πήρε αυτή την τροπή το θεμα μετά από ερώτηση τρίτου ο κλαζ με χαρακτήρισε ψεύτη κάτι το οποίο δεν ανέχομαι ακόμα και αν το είπε με το γάντι. Αν μιλούσα γι'αυτό τότε να το κάνει αλλά επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά δεν έκανα θέμα για την πετυχημένη μου γεννά, δεν παραθέσαμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες μου και έκανα προληπτικές και κατ επέκταση λειψες αναφορές στο κομμάτι αυτό μετά από ερωτήσεις μελών. Ελπίζω να αναντιλαμβάνεσαι που οφείλεται η δυσαρέσκεια μου και γιατι αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο. Ευχάριστω. Έγινε επεξεργασία - IliasZL

καλημερα.

κοιταξε φιλε μου,ειναι ενα σημαντικο γεγονος για το χομπι να βγαινει ενας χομπιστας και να ισχυριζεται πως εχει παρει γεννα απο ενα ομολογουμενος δυσκολο ζωντανο σε γεννες.

μακαρι να ισχυουν οσα ολα μας εχεις πει και να εχει γινει.μακαρι να ειχες και φωτος που να το αποδεικνυουν αυτο που μας λες.

επειδη η δυσκολια ειναι μεγαλη γι'αυτο και σου φαινεται πως σου την ''πεσαμε '' ολοι μαζι.ειναι το μεγαλο μας ενδιαφερον παραλληλα με το δυσκολο της υποθεσης.

επειδη βρισκεσαι και στο μεγαλυτερο ελληνικο πορταλ με χιλιαδες επισκεπτων πρεπει να μπορει να φιλτραριστει η οποιαδηποτε πληροφορια.

πχ θα μπορουσα να βγω εγω αυριο και να ισχυρισθω πως πηρα γεννα απο καρχαριες....εαν δεν εχω το υλικο να αποδειξω αυτο που λεω,και οχι να αφησω εντυπωσεις,δεν κανω τιποτε.

καλοπροαιρετα και με καμμια δοση ειρωνιας η επιθεσης σου τα λεω ολα αυτα.

Δεν άνοιξα το τοπικ για να κοκορευτω ότι αναπαρηγαγα νέον και όταν πήρε αυτή την τροπή το θεμα μετά από ερώτηση τρίτου ο κλαζ με χαρακτήρισε ψεύτη κάτι το οποίο δεν ανέχομαι ακόμα και αν το είπε με το γάντι. Αν μιλούσα γι'αυτό τότε να το κάνει αλλά επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά δεν έκανα θέμα για την πετυχημένη μου γεννά, δεν παραθέσαμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες μου και έκανα προληπτικές και κατ επέκταση λειψες αναφορές στο κομμάτι αυτό μετά από ερωτήσεις μελών. Ελπίζω να αναντιλαμβάνεσαι που οφείλεται η δυσαρέσκεια μου και γιατι αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο. Ευχάριστω.

Φιλε μου,εγω σου μιλησα γι αυτο που εγραψες πιο πανω οτι θες οι διαχειριστες να σου πουν αν ειναι να ανοιξεις θεμα για την αναπαραγωγη και σου απαντησα οτι ειναι δικο σου θεμα αυτο και οχι των διαχειριστων και οτι για τα γραφομενα σου θα εκτεθεις εσυ αν ειναι λαθος και οχι το ΑΖ.

Επεισης ειναι φυσιολογικο να ειναι δυσπιστοι οι χομπιστες οταν μιλας για ενα δυσκολο ψαρι στην αναπαραγωγη και χωρις φωτογραφιες.

Δεν σε ειπε κανεις ψευτη,οπωτε δε υπαρχει λογος να τρελενομαστε τζαμπα.:)

Τέλος παντων επειδή με στεναχωρεί αυτή η πλοκή που πηραν τα πράγματα και μέσω του γραπτού λόγου γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις ας το κλείσουμε εδώ το αν ειχα γεννά ή όχι και μόλις στήσω το 60αρι το πάμε βήμα βήμα μαζί και ια δούμε τι θα γίνει... ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...